icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zelovocka
20. dec 2011

@januliatko1985 ja som tiež chcela napísať ako @vejula že ste krásna rodinka, ty si strašná kočka 😉

poisonblu
20. dec 2011

@zelovocka dr. ma po prvom potrate poslal na geneticke vysetrenie, tam mi zistili to s tou krvou..zatial mi na to nedal nic, ze az ked otehotniem, tak mam prist cca 2 tyzdne po vynechani menzesu a nieco mi na to da

janusa01
20. dec 2011

aj ja ssa pridavam v lete ideme na dovolenku a tam chceme snazilkovat o druhe babo. 🙂

zelovocka
20. dec 2011

@janusa01 vitaj, pekne ste si to naplánovali, takže dovolenka cez plodné dni 😉 🙂
@poisonblu tak držím palce 🙂

janusa01
20. dec 2011

@zelovocka noo cchceli by sme. 😉 po prvom tehotenstve som uz nechcela babo,ale to bolo v porodnici povedane 🙂 mala som tazky porod,ale teraz som uz zabudla a chceme dcerku.vsetkym maminkam a snazilkam drzim palceky mame plodne dni v spravny cas.

zelovocka
20. dec 2011

@janusa01 čerstvo po pôrode, to by som sa čudovala, keby niektorá žienka mala zrovna hneď chuť rodiť ďalšie bábo 😉 takže je to zabudnuté a chceli by ste princeznú, tak nech sa vám darí. a ešte kojíš, či už nie? 🙂

januliatko1985
20. dec 2011

@poisonblu
@janusa01 aj ja vas tu vitam.

@zelovocka ta ja som asi inaa, pre mna bol porod velkym zazitkom a hned som si povedala, ze by som chcela este aspon raz rodit, mala som rychly porod.OD spustenia plodovej vody, co bolo cca o 12tej na obed a maly sa narodil o 18.35, vsetko slo jak po masle, tak dufam, ze aj druhy porod si budem uzivat 😅

@vejula tiez som si vsimla, ze sme rovnake, a este aj deticky skoro, to by bola svanda,keby sme naraz aj otehotneli.

kemonka
20. dec 2011

@januliatko1985 pekné fotky, zlatučký malý
ozaj ono to zaleži aj od ochoty gynekologa, nasadil ti zrejme správnu liečbu. Ku ktorej dr. v KE chodiš?

@monikapt pozrela som si graf, kolko dnový cyklus zvykneš mať? A aj ste vystihli teraz ovulku v snažení, či nie?

@poisonblu ahoj 😉

monikapt
20. dec 2011

@kemonka no ako som vysadila v marci hak tak mam taketo dlhe cykly,medzi 35-50 dnove,chystam sa s tym ak k DR 😒 tak ak som mala ovu vtedy ako pise FF tak sme mali sexik 2x v den ovulacie 😀 😀 co si myslis o grafe?

kemonka
20. dec 2011

@janusa01 ahoj vitaj, tak nech sa zadarí na dovolenke, a kde ste si dovolenku naplánovali?
@zelovocka ja som mala cisársky rez a to je ten najpohodlnejší pôrod 😀 😀 😀 ja som ani nepomyslela vtedy, že nechcem už, práve naopak 😀 ale mne potom bolo zle na druhý deň, tak vtedy som mala zmiešané pocity už 😝

kemonka
20. dec 2011

@monikapt no podla môjho názoru, približne si mala v ten 35 deň ovulku, je možné že sa vajičko a spermijka vtedy mohli stretnúť, niekedy je dobre aj deň-dva dni pred nou mať keksík 😀 záleží aj od toho aká dlho spermija cestuje 😝 😀 no nechajme sa prekvapiť, či to vyšlo 😉 😉 😉 držím pršteky....a ako dlho si meriaš už BT?

monikapt
20. dec 2011

@kemonka jaaaaaj viem,zeby sme mali aj pred ovu sexikovat,ale vies pri mojom cykle je neskutocne tazke dopredu vystriehnut kedy asi bude ked ju FF vyznaci az spätne ☹ a teraz prerabame novy bytik cize sme boli kazdy den taky utahany, ze sme boli radi ze sa umyjeme nie ze este sexikovat,aj ked som draheho nahovarala ako sa dalo 😝 a on chudak sa taaak tesi na babo,ze sa neviem dockat kedy mu budem moct povedat ze sa to podarilo...len kedy to bude...meriam si teplotu druhy cyklus,minuly cyklus som mala 42dnovy

januliatko1985
20. dec 2011

@kemonka a ty si z KOsic? ja chodim ku Mudr.Sedliakovi na polikline Juh, on je aj porodnik, ale odrodil ma iny.

kemonka
20. dec 2011

@januliatko1985 aha, no ja so bola niekolko rokov v KE a keď som otehotnela, tak som sa presťahovala na stredné slovensko, ale inak prácu mám ešte stále tam v KE, tak uvidím, či sa vrátim do práce alebo čo budem robiť 😒 😀

kemonka
20. dec 2011

@monikapt hej to chápem, že ťažko určit pri nepravidelnom cykle, ja ho tiež mávam, a ja mám cyklus každé 4 mesiace ☹ ☹ ☹ , takže ja mám takú šancu na otehotnenie že až 😀 asi tak 2-3x do roka, i keď mi doktorka minule povedala, že môžem mať skrytú menštruáciu, to znamená, že ovulácia u mňa prebieha len nekrvácam, čo som vlastne aj meraním BT zistila, že som mala normálne ovulku 2x v cykle, teplota mi klesla ale krvácanie nebolo a potom zase stupla 😖 ale od vtedy ani ovulka ani MS zatial

monikapt
20. dec 2011

@kemonka tak ty to teda tiez nemas ruzove s tym cyklom 😒 ach no som zvedava na rano,ze aka bude tepllota ale snad ma nesklame a neklesne 😖 😖 😖

zelovocka
20. dec 2011

@kemonka @monikapt holky, ako vás tak čítam, môžem byť ešte rada za ten môj 30- až 32-dňový cyklus 😅 fíha a skrytá MS? to prvý raz počujem, že také existuje 😕
@monikapt tak držím palčeky, nech BT neklesne 😉 nie je to vôbec sranda tulkať sa popri prerábaní bytu, viem o čom hovorím 😀

kemonka
20. dec 2011

@zelovocka tak to môžeš byť rada 😀 ani ja som o tom nepočula, už som to tu možno spomínala, ale ja som aj pri prvom otehotnela tak, že v máji som mala poslednú MS a v septembri sa mi podarilo otehotnieť 😨 😨 😨 bez tej MS 😵

monikapt
20. dec 2011

@zelovocka tak my to mame asi takto - dva tyzdne som doma a to prerabame byt a popritom este aj snazilkovat 😕 😕 😕 😕 a dalsie dva tyzdne som v rakusku (opatrujem), cize moznosti na otehotnenie je bieda ☹ ☹ ☹

zelovocka
20. dec 2011

@kemonka tak ty si úplná zázračnica, bez MS otehotnieť 😀 to už je aká výhoda 😉 takže na vložky asi veľa neminieš 😎
@monikapt no nemysli si, môj stále cestuje služobne, polovicu mojich ovuliek je preč, ale tak my hlavne až po Novom roku začneme ☹ no situácia bude rovnaká 🙄

kemonka
20. dec 2011

@zelovocka tak tak aspoň tam ušetrím 😀 😀 😀

januliatko1985
20. dec 2011

@zelovocka no jas om si nasla teraz taky clanok, ze pocas dojcenia sa da otehotniet, aj bez toho aby prisla MS 😉 tak to sa tesim, lebo aj ja mam sancu,heh, aj ked MS este som nedostala 😅

januliatko1985
21. dec 2011

Ahojte, tak co nove?

@monikapt no ako teplotka?

monikapt
21. dec 2011

@januliatko1985 http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f tu je moj grafik 🙂 som z toho jelen

kemonka
21. dec 2011

ahojte baby, už iba 3 dni 😀 😀 😀

januliatko1985
21. dec 2011

@monikapt fiiiha, tak to vyzera slubne, nechces skusit testik?ja by uz testovala, je to uz 10DPO a to uz by malo daco ukazat, keby si bola v tom 😉

@kemonka ze 3 dni? woow, sa mi to vobec nezda, hlavne kvoli tomu pocasiu.

monikapt
21. dec 2011

@januliatko1985 fuuuu kocky,dali ste mi chrobaka do hlavy a uz ma kozka pali,zeby som fakt testla,ale hadam az zajtra z ranneho mocu,pre istotu 🙂 aj ked bojim sa sklamania,ked tam uvidim len 1ciarku ako zakazdym ☹

januliatko1985
21. dec 2011

@monikapt no mas pravdu, ze lepsie je to z ranneho mocu....a jak dlho sa snazite?

zelovocka
21. dec 2011

@kemonka @januliatko1985 ahojte kočenky, predvianočná nálada sa sype z oblohy, aspoň u nás v BA snežííí 🙂
mám takýto graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
drží sa to hore, ale červená určite dorazí v sobotu, akože darček 😠 už ju trocha cítim. to budú Vianoce 😀

januliatko1985
21. dec 2011

@zelovocka tak isto mas super graf, len ci to aj tak ostane, drzim palceky 😉