V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
aj ja ssa pridavam v lete ideme na dovolenku a tam chceme snazilkovat o druhe babo. 🙂
@poisonblu
@janusa01 aj ja vas tu vitam.
@zelovocka ta ja som asi inaa, pre mna bol porod velkym zazitkom a hned som si povedala, ze by som chcela este aspon raz rodit, mala som rychly porod.OD spustenia plodovej vody, co bolo cca o 12tej na obed a maly sa narodil o 18.35, vsetko slo jak po masle, tak dufam, ze aj druhy porod si budem uzivat 😅
@vejula tiez som si vsimla, ze sme rovnake, a este aj deticky skoro, to by bola svanda,keby sme naraz aj otehotneli.
@januliatko1985 pekné fotky, zlatučký malý
ozaj ono to zaleži aj od ochoty gynekologa, nasadil ti zrejme správnu liečbu. Ku ktorej dr. v KE chodiš?
@monikapt pozrela som si graf, kolko dnový cyklus zvykneš mať? A aj ste vystihli teraz ovulku v snažení, či nie?
@poisonblu ahoj 😉
@janusa01 ahoj vitaj, tak nech sa zadarí na dovolenke, a kde ste si dovolenku naplánovali?
@zelovocka ja som mala cisársky rez a to je ten najpohodlnejší pôrod 😀 😀 😀 ja som ani nepomyslela vtedy, že nechcem už, práve naopak 😀 ale mne potom bolo zle na druhý deň, tak vtedy som mala zmiešané pocity už 😝
@monikapt no podla môjho názoru, približne si mala v ten 35 deň ovulku, je možné že sa vajičko a spermijka vtedy mohli stretnúť, niekedy je dobre aj deň-dva dni pred nou mať keksík 😀 záleží aj od toho aká dlho spermija cestuje 😝 😀 no nechajme sa prekvapiť, či to vyšlo 😉 😉 😉 držím pršteky....a ako dlho si meriaš už BT?
@kemonka jaaaaaj viem,zeby sme mali aj pred ovu sexikovat,ale vies pri mojom cykle je neskutocne tazke dopredu vystriehnut kedy asi bude ked ju FF vyznaci az spätne ☹ a teraz prerabame novy bytik cize sme boli kazdy den taky utahany, ze sme boli radi ze sa umyjeme nie ze este sexikovat,aj ked som draheho nahovarala ako sa dalo 😝 a on chudak sa taaak tesi na babo,ze sa neviem dockat kedy mu budem moct povedat ze sa to podarilo...len kedy to bude...meriam si teplotu druhy cyklus,minuly cyklus som mala 42dnovy
@kemonka a ty si z KOsic? ja chodim ku Mudr.Sedliakovi na polikline Juh, on je aj porodnik, ale odrodil ma iny.
@januliatko1985 aha, no ja so bola niekolko rokov v KE a keď som otehotnela, tak som sa presťahovala na stredné slovensko, ale inak prácu mám ešte stále tam v KE, tak uvidím, či sa vrátim do práce alebo čo budem robiť 😒 😀
@monikapt hej to chápem, že ťažko určit pri nepravidelnom cykle, ja ho tiež mávam, a ja mám cyklus každé 4 mesiace ☹ ☹ ☹ , takže ja mám takú šancu na otehotnenie že až 😀 asi tak 2-3x do roka, i keď mi doktorka minule povedala, že môžem mať skrytú menštruáciu, to znamená, že ovulácia u mňa prebieha len nekrvácam, čo som vlastne aj meraním BT zistila, že som mala normálne ovulku 2x v cykle, teplota mi klesla ale krvácanie nebolo a potom zase stupla 😖 ale od vtedy ani ovulka ani MS zatial
@zelovocka no jas om si nasla teraz taky clanok, ze pocas dojcenia sa da otehotniet, aj bez toho aby prisla MS 😉 tak to sa tesim, lebo aj ja mam sancu,heh, aj ked MS este som nedostala 😅
Ahojte, tak co nove?
@monikapt no ako teplotka?
@januliatko1985 http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f tu je moj grafik 🙂 som z toho jelen
ahojte baby, už iba 3 dni 😀 😀 😀
@januliatko1985 fuuuu kocky,dali ste mi chrobaka do hlavy a uz ma kozka pali,zeby som fakt testla,ale hadam az zajtra z ranneho mocu,pre istotu 🙂 aj ked bojim sa sklamania,ked tam uvidim len 1ciarku ako zakazdym ☹
@monikapt no mas pravdu, ze lepsie je to z ranneho mocu....a jak dlho sa snazite?
@kemonka @januliatko1985 ahojte kočenky, predvianočná nálada sa sype z oblohy, aspoň u nás v BA snežííí 🙂
mám takýto graf dnes: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
drží sa to hore, ale červená určite dorazí v sobotu, akože darček 😠 už ju trocha cítim. to budú Vianoce 😀
@zelovocka tak isto mas super graf, len ci to aj tak ostane, drzim palceky 😉

@januliatko1985 ja som tiež chcela napísať ako @vejula že ste krásna rodinka, ty si strašná kočka 😉