V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@annieb tak tie co maju deti tak tiez stale podpichuju 🙂 tie co su v mojom veku-tym pridem asi ako chora,ze tak skoro chcem dieta ☹ a s ostatnymi sa o nejakom planovani rozpravat neda,lebo ma hned zrusia,ze co to tolko riesim,ze naco meram teplotu (lenze oni vedia na minutu kedy maju ovu lebo ju citia)..proste sa o tom uz s nikym nebavim aby som sa vyhla hlupym reciam..ale esteze ste tu vy baby 😀
@vardzikova dobre si horvoris, ze si este mlada a ked sa hned nepodari na prvykrat,heh...ja som sice porodila 2 tyzdene pred 25tkou,, ale sa mi zda,ze uz som teraz stara tava ked mam dieta 😀 😀
@monikapt tak vitaj a nech sa ti tu pri nas zadari 😉
@annieb aj teba vitam 😝
Uz sa nas tu tolko nazberalao, ze uz mam z vas mis-mas 😅
Tie , co este nemate deticky, zatial si to uzivajte, lebo potom uz neoddychnete 😅 Ja som sa sice nevyspala poriadne, uz skoro 17 mesiacov, ale tuzim velmi po druhom babenku 😵
@monikapt hod sem tvoj grafik, ze ako to s tebou vyzera, som zvedava 😕
@januliatko1985 dakujem krasne 🙂 dufam sa zadari co najskor,aj ked viem ze to nejde tak lahko 😒
@januliatko1985 http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f tu je moj grafik 🙂 nejako sa v tom nevyznam,co nato povies ty? mrzi ma,ze toho sexiku nebolo viacej okolo ovu,ale co uz ☹
@monikapt my sme sa snazili 6 mesiacov a mala so mtak ynepravidelny cyklus ako ty, ked som vysadila AK, a po 4roch mesiacoch mi to nedalo a sla som ku gyndovi, ten mi zistil nejaky zvyseny hormon, takze nasadil lieky, brala som ich takmer 2 mesiace, potom po ich dobrati mi dal lieky na upravu cyklu, a hned dalsi cyklus som otehotnela, BT som si merala len tak, ze so srandy a test tak isto som len nahodou spravila, ze nech nelezi v sufliku, lebo som myslela, ze sa to hned nepodari a buuum, boli //.
Ked tak pozeram na tvoj graf, tak aj ked mas dlhy cyklus, tak asi ta ovulka tam bola, jak ti ju vyznacilo, lebo teplotka sa ti drzi hore uz viac ako 3dni, teraz uz len cakat, aby sa tam este drzala a potom sa uvidi. 😉
@januliatko1985 veru len nech sa tam drzi hore ta teplota a potom sa uvidi,neverim tomu sice velmi z toho jedneho razu zeby to vyslo ☹ ale clovek nikdy nevie
@monikapt a brala si predtym nejaku antikoncepciu?
@januliatko1985 ano,brala som 7 rokov antikoncepciu,v marci som ju vysadila a odvtedy mam takto cykly ☹ chystam sa s tym na gyndu,ale nejako som sa tam este kvoli robote nedostala,beriem mastodynon kvapky zatial na upravu cyklu a pocula som uz aj,vraj to pomaha rozhybat vajecniky po antike a pomaha tym k otehotneniu 🙂
@monikapt ja som AK brala 5rokov, a potom tie brutal dlhe cykly, ach, so myslela, ze ma porazi, dr mi musel dat parkrat vyvolavacku, potom som chodila na folikulometriu, na krv a taak, ale nakonie to dobre dopadlo, tak dufam,ze aj teba sa podari skoro otehotniet, ale zasla by som na tvojom mieste ku dr, nech ta prezrie, lebo po AK mozes mat rozhadzane hormony, a dr ti to hned zisti.Ja sa chystam hned po novom roku, lebo ja kojim a mrchu som este od porodu nemala, ale to je normalne.
@januliatko1985 urcite pojdem co najskor ako bude mozne k dr nech sa pozrie na mna 😒 dufam ,ze bude vsetko OK
Baby, pridala som nove fotky mojho ceritka, tak mozte kukmut:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januliatko19...
@annieb
@monikapt super na tomto pokeci je to, že sa o tejto téme (snažilkovanie, tehotenstvo) môžme baviť stále a nikoho to tu neomrzí, lebo je to niečo, po čom veľmi-veľmi všetky túžime. ja sa o tejto téme porozprávam aj s kamoškami, sestrami, sú super, ale nedá sa to každý deň s nimi rozoberať. takže volím aj túto možnosť pokecu cez net - aspoň zo mňa manžela neboli uši na túto témičku, keď už sa tu vykecám s babenkami 🙂
@monikapt a koľko máš rokov, keď ti kamošky hovoria, že prečo už chceš dieťa? podľa mňa u ženy ten vek nehrá až takú úlohu, keď žena začne túžiť po dieťatku, tak ju tá túžba úplne "prevalcuje", či má 20-25-30... rokov.
@januliatko1985 pozerala som fotečky 🙂 malý je zlatunký 🙂
@januliatko1985 aka stara? 😉 čosi ... a vy sa teraz snažite o druhe? 😀
@vardzikova noo, druhe chceme, tak aby bol maximalne rodiel medzi detmi 3 roky, ak by sa nam hned teraz na zaciatku roka nepodaarilo,lebo maly bude mat 2. augusta dva rocky, tak to uz bude samostatnejsi a mudrejsi, ale kazdopadne do 30tky musiii byt, a nepohnevala by som sa keby aj tretie 😀 😀
@marecek1 dik za pochvalu maleho 😉
@monikapt to vobec neni skroro mat dieta v takom, veku, sak to je idealne, po 30tke sa mozu vyskytnut vselijake problemy a otehu.Moj muz je o 5rokov starsi a tiez uz by druhe chel a ja sa na to tiez citim, som proste vo svungu 😅 😀
@marecek1 veru, ze super na tomto pokeci, my ked sme sa pokusali o prve babo, tak sme mali temu najprv snazilkovsku a potom s nazvom Augustovky 2010, a teraz na jesen, sme sa stretli z tejto temy 13mamickiek aj s detickymi na Liptove, na tri dni sme tam boli, bolo suprov, v takom velkom penzione sme boli, aj s manzelmi, planujeme dalsie stretko aj na jar 😉
@januliatko1985 no tak to maš pravdu ja by som to tiež tak praktizovala ale najprv musim nieake mať 😀
@januliatko1985 no tak to ste mali super, že 13 mamičiek 🙂 🙂 to sa už asi poriadne tešíte na to repete na jar 🙂
ahojte, tak sa pridam aj ja...po potrate v 9/2011 sme museli so snazenim cakat, navyse mi zistili zvysenu zrazanlivost krvi, takze my zaciname v januari...drzim nam vsetkym palce 🙂
@januliatko1985 maly je nadherný tie očička ma fakt ako nebičko prekrasne. A ty si tiež velmi pekna a aj muža maš sympaťaka. no proste rodinka jak z reklamy 😀 😉 Inak my by sme tiež chceli tak rozdiel max tri ročky. preto dufam že sa nam do toho pol ročka zadari 😅 a ked nie nič sa nestane 🙂
Inak sme rovnako stare a mame podobne stare detičky 🙂 tak by sa nam obom aj to druhe mohlo rovnako rychlo zadariť 😀

@monikapt a to co za kamaratky? 😕 ja som svojim zatial nehovorila, alee tie co maju miminka stale praveze podpichovali kedy sa pridame...