icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

monikapt
22. dec 2011

@kemonka ano vianoce som tu ☹ priatel je doma, cize sviatkujeme kazdy sam,ale urobime si 28.12 vianoce doma 🙂

ajka81
22. dec 2011

ahojte, takže ak môžem rada by som s k vam pridala, dnes som dostala konečne mrchu po 5 tyždňoch od kyretu, po sviatkoch sa chystam na preventivku ku gynekologovi a keď bude všetko ok, tak po druhej mrche by sme už chceli zase snažilkovať 🙂 pevne verim, že sa nam to opať podari na prvy šup a čoskoro budem tehuľka a vy somnou 🙂 všetkym veľmi držim pršteky, aby ten očakavany rok 2012 bol pre nas krasny a priniesol každej vytužene babatko 😵

zelovocka
22. dec 2011

@ajka81 ahojky, vitaj medzi nami, držíme palčeky aj my tebe, nech ti preventívka dopadne čo najlepšie a môžete začať 🙂

zelovocka
22. dec 2011

@kemonka ty si hotová snehuliačka, brrr, čo sa odkopávaš v noci? 😀 takú nízku BT som ešte nemala 😉

januliatko1985
22. dec 2011

@ajka81 vitaaaj 😉

ajka81
22. dec 2011

ďakujem za privitanie 🙂 ste zlate 😵

nelicefo
22. dec 2011

@annieb veľa šťastia 🙂

nelicefo
22. dec 2011

@kemonka podarí sa nám tu všetkým-cítim to! 😵

nelicefo
22. dec 2011

@ajka81 ahoj..vitaj medzi nami. 🙂

kemonka
22. dec 2011

@ajka81 ahoj držím palce, nech sa ti to podarí 🙂

kemonka
23. dec 2011

ahojteeee kde steeeeee 😀 😀 😀 vari beháte po nákupoch ešte?

tak ako, ešte žiadna tehulka tento rok? 🙂 🙂 🙂

zelovocka
23. dec 2011

@kemonka ahoooooj 🙂 ja do 17.30 v práci 😉
práve v klubíku BT suncana oznámila, že // na teste 😵
inak to nevyzerá, ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
ale už sa cítim na mrchu, zajtra sa dotrepe s kufrom na návštevu určite priemo pod stromček 😠
ty ako sa máš? všetko nachystané? 😅

kemonka
23. dec 2011

@zelovocka no pekne, že takto ešte pracuješ 😀
a kto je suncana? 😨 to je od nas niekto? či v akom klubiku? Či mi niečo ušlo? 😀

Ja sa mam dobre, len ma bolí hlava, cítim nízky tlak, a nachystané ako tak je, večer zdobíme stromček, už sa neviem dočkať, bože ani sa mi veriť nechce, že už zajtra su vianoce 🙂 a o týždeň už nový rok

zelovocka
23. dec 2011

@kemonka keď si sa pýtala na nové tehulky, tak dnes vo fóre Grafy BT jedna holka dala fotečku // 🙂
tuto "u nás" asi nikto, zatiaľ 😉

jojoj, tak na hlavu si treba dobre oddýchnuť a veľa piť (vody 😀 )
aký budete mať stromček? my máme len vetvičky vo váze, lebo ideme k rodičom aj tak. a kým nie sú deti, tak myslím, že nejaký veľký strom ani netreba 🙂

kemonka
23. dec 2011

@zelovocka my budeme mať tento rok zlato červený, minulý rok sme mali strieborný, tak dúfam, že to dobre ukáže. Prajem ti to, aby si budúci rok s radosťou zdobila stromček a vedla v postieločke by ležalo bábo 🙂 😉

zelovocka
23. dec 2011

@kemonka jujuj, ďakujem, aaale to by som musela najneskôr v marci otehu, a ja mám pocit, že až v lete to na mňa skočí 😀 my máme tiež zlato-červenú kombináciu, je to pekné 🙂

kemonka
23. dec 2011

@zelovocka uvidíš, minimálne nech je v brušku 🙂)) a budete zdobiť spolu :D

nelicefo
23. dec 2011

@kemonka ahoj no u nás prípravy o 106 😵

nelicefo
23. dec 2011

@zelovocka my máme fialovo-strieborný 🙂 a v dcérkinej izbe medeno-zlato-červený 🙂

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.239609...

kemonka
23. dec 2011

@nelicefo jej pekné fotky, aj stromčeky a môžem si ťa aj pridať? 😀

nelicefo
23. dec 2011

@kemonka Ďakujem kľudne môžeš. 🙂Pošli mi žiadosť. 🙂

kemonka
23. dec 2011

@nelicefo Ďakujem 🙂

nelicefo
23. dec 2011

@kemonka No potvrdila som Ťa...iná fešanda si 😎 🙂 😉

zelovocka
23. dec 2011

@nelicefo krásne! a ten u dcérky sa mi tuším ešte o kúsok viac páči - darmo, asi som zaťažená na červené ozdoby 🙂
@kemonka to by som si veľmi priala, uvidíme, ako to vypáli 😉
samozrejme, všetkým žienkam tuto prajem, aby sme budúce Vianoce zdobili stromček buď s krikľúňom už v postieľke, alebo "aspoň" v brušku 😉 😵

nelicefo
23. dec 2011

@zelovocka 🙂 Ďakujem. 🙂 A krásne si to napísala 😵

kemonka
23. dec 2011

@nelicefo joj kdeže fešanda 😀 😀 😀 ja ani nemám poriadnu aktuálnu foto, tak som po dlhej dobe si dala takú staršiu ako profilovku, keď som ešte krátke vlasy mala, ale chcem sa po novom roku ostrihať, teda konkrétne, ak to pôjde, tak chcem vlasy predať 😝, mám dosť dlhé 😀

nelicefo
23. dec 2011

@kemonka Ja tam nemám radšej žiadnu 😀 😀 😀 Ja keď som bola mladá a pekná som mala dlhééé dlhééé vlasy a teraz fičím maximálne po plecia 🙂 🙂

kemonka
23. dec 2011

@zelovocka A tiramisu už maš urobené? 🙂

bambi2
23. dec 2011

babyyyyyyyyyyyy, poslusne hlasim, 4 tyzdne po potrate, mrcha prichadza... zajtra je tu ako na koni... takze o tyzden zaciname 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

zelovocka
23. dec 2011

@kemonka mám nakúpené suroviny, ale zajtra skoro ráno cestujem k rodičom vlakom, takže beriem veci so sebou a hneď dopoludnia ho spravím 🙂 najlepšie bude 25.-ho ráno, ale to úplne stačí, lebo mama aj sestra piekli, takže bude čo maškrtiť 🙂
@bambi2 supeeer, budete mať tulkací Silvester 😉 držím palce, nech to už ide ako po masle 😵