V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ja sa tu zajtra neukážem, tak
PRAJEM VAM ŚTASTNÉ A VESELÉ VIANOCE, PLNE POHODY, ZDRAVIA, RADOSTI A VŠETKYM TEN NAJKRAJŠI VYTUŹENÝ DARČEK ČO NAJSKôR (//). 😉 😉 😉
babulky, prajem vam vsetkym stastne a vesele, vela lasky, sexu a pohody... a same pozitivne testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zienky, prajem vam vsetkym prekrasne vianoce plne pohody a lasky v kruhy najblizsich 😵
Odfúkni snehovú vločku z dlane
a praj si niečo nevídané.
Veď dnes je ten kúzelný čas,
keď šťastie a pohoda vládne v nás.
Krásne Vianoce a šťastný Nový rok.
@kandee1201 takze podme do toho ze po novom roku budu //ciarky na testikoch
Dnes pride ta ticha noc, ktora má velmi zvlastnu moc, prajem vám vela lásky, zdravia, stastia, aby sa splnili aj najtajnejsie priania (//). Vesele Vianoce vsetkym prajem 🙂
Ahojte baby moje? 🙂 Sviatkujete ešte? 😅
My ideme na Silvestra na chatu tak tam officiálne začneme našu druhú a asi aj poslednú etapu snažilkovania 😉
Cafte...my este sviatkujeme, sme u nasich na Spisi, ale zajtra sa uz vraciame domv, lebo este tu musime zopar navstev absolvovat 😅
A my uz poctivo snazilkujeme, som veeeelmi zvedava,ktora z nas bude prva 😨 😝
@januliatko1985 Aj ja som zvedavá ktorá z nás bude prvá. 😵 Ale keď sa tu vyskytne prvá tehuľka to bude ale tehu epidémia. 😵 Každej z nás odovzdá tehu vírusiky 😉
My ideme na Spiš vo štvrtok 🙂 Ale teda "teším sa" na tú 5hodinovú cestu 😝
@nelicefo @januliatko1985 @ajka81 @kemonka @bambi2 ahojte babulky, zdravím vás po Vianociach, dúfam, že ste ich prežili príjemne 🙂 už sa nám to snažilkovanie blíži, teda @januliatko1985 s mm sa už do toho pustili 😉 ja som 2DC, takže ozaj až po Novom roku 😝 😀
potešilo by, keby tu niektorá našla // ešte pred Silvestrom 😵
my zaciname az od aprila, tak este musim vydrzat. i ked myslienky na babatko mam stale castejsie. nastastie ma zamestnava syncek 🙂
ahojte, takže už je po Vianociach, tak rychlo to ubehlo, dnes sme prišli konečne domov a priniesli sme si kopu novych hračiek, takže sa s malym vytešujem 🙂 My začiname pracovať na babatku až koncom januara-dúfam, uvidim, čo mi povie dr. po prehliadke, pevne verim, že bude všetko ok 😉 aj ja som veľmi zvedava, ktora tu bude prva tehuľka a potom nas všetky nakazi tehu virusom 😀 😀
ahojte baby....takže prvá ms mi už prisla, ale akoby ani nebola, dufam ze je to v poriadku.
Tablety na toxoplazmozu som pred vianocami vysadila. Mala som to svinstvo brat este 6dni ale nevydrzala som to. Desne stavy, od bolesti hlavy, cez mdloby, pocit na zvracanie, palenie pazeraku a zaludka, cez nachylnost na pachy, slabost, tlakov v ociach a neviem co vsetkeho. Taku liecbu som este nezazila :( des a hlavne ked pristup doktorov je o nicom. Moje telo to zvladne, verim mu.
Strasne vam vsetkym prajem aby to zle sa obratilo na dobre, aby sa kazdej jednej splnil ten sen, drzat to male klbko radosti, stastia a lasky v rukach, veeela zdravia, radosti a stastneho otehotnenia, donosenia a porodu vam prajem 🙂 drzte sa a verme si 🙂
caute dievcence, som tu nova, uz dlhsie sledujem vase forum a velmi sa mi paci, tak som sa konecne rozhodla, ze sa pridam, aj ked sa mi velmi nepacia veci, kde sa treba registrovat 🙂 aj ja som sa konecne pridala medzi snazilky, po 11 rokoch hak som pred mesiacom dobrala posledne balenie, preco? lebo sa mi zjavili nejake dost dolezite zmeny na krcku maternice a povedali my, ze to moze byt aj z dlhodobeho uzivania hak. okrem toho mam uz skoro 30, tak sme sa s mojim rozhodli, ze vysadime a uvidime....tento mesiac bol uplne hrozny.....vsetko ma bolelo, prsia, vajecniky, hrozna unava.....poriadne ma to zaskocilo a presvedcilo, ze by bolo lepsie taketo veci nebrat....teraz mam cervenu, ale po silvestri sa nam zacina snazilkovanie....mam to ale o to horsie, ze mam zaujimavu chorobu uz roky, lupus a dermatomyozitidu, reumaticke choroby, mam stale teplotu a bolia ma vsetky svaly......konecne po dlhych rokoch mi ju diagnostikovali, zacala som liecbu a citim sa troska lepsie, ale uz som bola upozornena, ze mozem mat problemy s otehotnenim a mam velke riziko potratu kvoli istym protilatkam....liecbu nesmiem prerusit, inak by som mala problemy ja aj buduce babo, tak mam najnizsie mozne davky. preto sa obavam, ako vsetko zvladnem, ale verim, ze vsetko dobre dopadne......zijem v zahranici, na sardinii, priatel je domaci, ale velmi rada zostavam v kontakte so slovenskom. vsetkym prajem zdarne snazilkovanie, vsetko dobre do noveho roku a hlavne coskoro same dobre spravy o dvoch ciarockach 🙂
Ja som 10.1.2012 objednaná na vybratie Mireny.Dúfam,že sa potom rýchlo podarí 🙂

@zelovocka dakujem... tak ako hovoris, bodaj by bolo!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵