V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahojte, takže ak môžem rada by som s k vam pridala, dnes som dostala konečne mrchu po 5 tyždňoch od kyretu, po sviatkoch sa chystam na preventivku ku gynekologovi a keď bude všetko ok, tak po druhej mrche by sme už chceli zase snažilkovať 🙂 pevne verim, že sa nam to opať podari na prvy šup a čoskoro budem tehuľka a vy somnou 🙂 všetkym veľmi držim pršteky, aby ten očakavany rok 2012 bol pre nas krasny a priniesol každej vytužene babatko 😵
@ajka81 vitaaaj 😉
ďakujem za privitanie 🙂 ste zlate 😵
ahojteeee kde steeeeee 😀 😀 😀 vari beháte po nákupoch ešte?
tak ako, ešte žiadna tehulka tento rok? 🙂 🙂 🙂
@kemonka ahoooooj 🙂 ja do 17.30 v práci 😉
práve v klubíku BT suncana oznámila, že // na teste 😵
inak to nevyzerá, ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
ale už sa cítim na mrchu, zajtra sa dotrepe s kufrom na návštevu určite priemo pod stromček 😠
ty ako sa máš? všetko nachystané? 😅
@zelovocka no pekne, že takto ešte pracuješ 😀
a kto je suncana? 😨 to je od nas niekto? či v akom klubiku? Či mi niečo ušlo? 😀
Ja sa mam dobre, len ma bolí hlava, cítim nízky tlak, a nachystané ako tak je, večer zdobíme stromček, už sa neviem dočkať, bože ani sa mi veriť nechce, že už zajtra su vianoce 🙂 a o týždeň už nový rok
@kemonka keď si sa pýtala na nové tehulky, tak dnes vo fóre Grafy BT jedna holka dala fotečku // 🙂
tuto "u nás" asi nikto, zatiaľ 😉
jojoj, tak na hlavu si treba dobre oddýchnuť a veľa piť (vody 😀 )
aký budete mať stromček? my máme len vetvičky vo váze, lebo ideme k rodičom aj tak. a kým nie sú deti, tak myslím, že nejaký veľký strom ani netreba 🙂
@zelovocka my máme fialovo-strieborný 🙂 a v dcérkinej izbe medeno-zlato-červený 🙂
@nelicefo krásne! a ten u dcérky sa mi tuším ešte o kúsok viac páči - darmo, asi som zaťažená na červené ozdoby 🙂
@kemonka to by som si veľmi priala, uvidíme, ako to vypáli 😉
samozrejme, všetkým žienkam tuto prajem, aby sme budúce Vianoce zdobili stromček buď s krikľúňom už v postieľke, alebo "aspoň" v brušku 😉 😵
babyyyyyyyyyyyy, poslusne hlasim, 4 tyzdne po potrate, mrcha prichadza... zajtra je tu ako na koni... takze o tyzden zaciname 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@kemonka mám nakúpené suroviny, ale zajtra skoro ráno cestujem k rodičom vlakom, takže beriem veci so sebou a hneď dopoludnia ho spravím 🙂 najlepšie bude 25.-ho ráno, ale to úplne stačí, lebo mama aj sestra piekli, takže bude čo maškrtiť 🙂
@bambi2 supeeer, budete mať tulkací Silvester 😉 držím palce, nech to už ide ako po masle 😵

@kemonka ano vianoce som tu ☹ priatel je doma, cize sviatkujeme kazdy sam,ale urobime si 28.12 vianoce doma 🙂