icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zelovocka
27. dec 2011

@nancycka ahoj, vitaj medzi nami 🙂 vidím, že to máš ťažšie, ale možno sa vám zadarí aj skôr než úplne zdravým 😉 čo tu čítam, otehotnenie je z obrovskej časti o psychike. takže treba tomu veriť, byť v pohodičke a nestresovať 🙂 meriaš si BT a sleduješ ovu? - držím palčeky 🙂
@nelicefo jasné sprav tabuľku, super nápad 🙂 ja sa prihlásim neskôr 😝

nancycka
27. dec 2011

tabulka je super napad....zatial som nic nesledovala, prebehol iba prvy prirodzeny cyklus, nepouzivali sme ochranu, ale nezadarilo sa, ale ja som spokojna, ze je to tak, bol to hrozny cyklus, aspon sa to telo dalo troska do poriadku. teraz ako mi skonci ms, zacnem merat BT, aj ked ja mavam casto teploty a horucky, tak neviem, ci sa mi to bude dat odpozorovat ako u zdravych....ak sa nam nepodari zamiesit dalsi mesiac, skusim otetovat, ci uz mam ovu, podla mna su tie ubohe vajecniky este trosku uspane....aj ms sa rozbiehala velmi tazko, ale nakoniec to slo.....mam este aj problemy so stitkou, malo pracuje, takze tej nerovnovahy ma az-az, ale aj tam mi to nastavili teraz vyssie davky, zevraj je to lepsie....ale reumy ma uz upozornil, ze budem musiet ostat od zaciatku v klude, lupus je velka zataz pre telo, tehotenstvo tiez, jedno moze zhorsit to druhe, aby sa potom nieco nestalo. dakujem za privitanie. 🙂

petuska86
27. dec 2011

baby aj uzivate nejake vitaminy? ci len cistu kyselinu listovu? zacala som pozerat ake su vobec a je ich tolko ze sa neviem vyznat v tom 😀

marecek1
27. dec 2011

@nancycka vitaj 🙂 už nás je tu veľa, už aby tu bol Nový rok a všetky sme poodchádzali do nových tehuľkovských tém 🙂
@petuska86 kupujem si Femibion 800, ten teraz celkom letí, ale striedam ho aj s kyselinou listovou, občas éčko.

vardzikova
27. dec 2011

@kemonka mojka ešte som ti zabudla popriať pokojné sviatky 😀 a ako inak?

vardzikova
27. dec 2011

@januliatko1985 my už tieť poctivo snažilkujeme .. už druhy mesiac a zatiaľ nič momentalne som po ovulke tak čakam na konečny vysledok dufam že len pozitivny 😀

januliatko1985
27. dec 2011

@nancycka tiez ta tu vitam, a mozno pri tvojich zdravotnych problemoch otehotnies skor ako mi ostatne, drzim palceky aj tebe 😉

@nelicefo jaaaa sa hlasim do tabulky, dobry napad 😅

@petuska86 ja pri prvom tehu som uzivala len tu kyselinu listovu, nic ine.

sandraaaaa
27. dec 2011

Ahojte chcem sa opýtať aku kyselinu listovu uživate a kolko pred otehotnenim. Da sa volne kupiť? A je to čisto prírodne?

petuska86
27. dec 2011

@sandraaaaa ja som citala ze teda je naj ked sa to uziva asi 3 mesiace pred planovanim snazenia 🙂 kyselinu kupis normalne v lekarnach.ale su aj rozne doplnky kde je kyselina a aj vitaminy rozne a tak... tak neviem s cim zacat....

dasaa
27. dec 2011

@sandraaaaa ahoj ja pouzivam Femibion 800, a da sa to kupit v lekarni 🙂

sandraaaaa
27. dec 2011

Zajtra niečo idem kupiť tiež neviem s čim začať. 3 mesiace pred planovanim snaženia? Tak to bude len mesiac lebo už planujeme ale lepšie ako nič. 🙂

januliatko1985
27. dec 2011

@sandraaaaa aa teraz si spominam, ze som este aj Calibrum brala pred otehotnenim, ved sa opytaj v lekarni a tam ti uz poradia.Kyselinu listovu odporucaju brat este aj prvy trimester..

petuska86
27. dec 2011

@sandraaaaa no ani ja nestiham 3 ale tak to nevadi. je lepsie ak sa to berie uz od snazenia a potom teda aj v tehotenstve ale zalezi od toho co. niektore su urcene len do 3 mesiacov tehotenstva niektore nie. tak a neviem si vybrat 😀

sandraaaaa
27. dec 2011

Cez prve tehotenstvo som brala MATERNU neviem teda či to obsahuje kyselinu listovu ale uživala som to cele tehotenstvo. Neviem či sa to da ešte teraz kupiť. Ale ta kyselina listova bude asi lepšia.

nelicefo
27. dec 2011

@sandraaaaa mne dnes kamarátka odporučila femibion 800...vraj je voľne predajný v lekárni,tak sa ho chystám kúpiť 😵

nelicefo
27. dec 2011

A kočky zajtra sa pohrajkám s tou tabuľkou 😉

micak
27. dec 2011

Je možné, aby mi teplota začala klesať tak rýchlo ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Simona.D/gra...

zelovocka
28. dec 2011

@micak ahoj, dneska si 12DC však? ešte nebola ovu, tak nestresuj 😉 hlien si neznačíš?

januliatko1985
28. dec 2011

@micak a mavas pravidelne cykly?

vejula
28. dec 2011

čavte dievčence. Tak my sme vianocovali trocha choro. Maličky mi najprv vrackal dve noci a potom nasutpila teplotka a sopliky. Takže nič moc.
Mne včera došla mrcha po 37 dnoch. Tak ale na to že je len druha v poradi cwelkom dobre a po skončení ideme už snažilkovať.

lejduska
28. dec 2011

ahojte zeny, pridavam sa ak smiem. avsak to nebude hned 1.1 trochu treba pockat, ale rok 2012 je ten pravy 🙂

nancycka
28. dec 2011

tak zenusky, dnes som si vytlacila tabulku na BT, odzajtra skusim, ci sa mi to da odmerat pri mojich horuckach. nikdy som to neskusala, ci uz rano mam zvysenu teplotu, alebo je BT normalna a potom sa zvysi......zasa budem o nieco mudrejsia, ale minuly mesiac som uz odsledovala ovu podla krcka a hlienu.....same novinky pre mna....nikdy som si nemyslela, ze ma tak nadchne mudrost prirody🙂 prave dnes hovorim muzovi, snival sa mi krasny sen...a on na to - kolko deti? nebol o detoch tentokrat, ale raz som sa videla v jednom sne velmi zivo troska starsia s asi sest rocnou dcerkou....tak ktovie.......

zelovocka
28. dec 2011

@lejduska ahoj, vitaj 🙂 ja si tiež myslím že rok 2012 je stvorený na nosenie bruška 😉 je jedno kedy, ktorej sa ako podarí 🙂
@vejula ahooj, tak čo, drobec je už zdravučký? dúfam že už je lepšie. mne došla MS predvčerom, tak sme na tom podobne 😉

zelovocka
28. dec 2011

@nancycka ahoj, hlavne si meraj BT v rovnaký čas, plus-mínus maximálne polhodinku 🙂
@januliatko1985 a ty akooo? už si tuším DPO, hm? 🙂

vejula
28. dec 2011

@zelovocka ale ešte nie celkom ale aspon už vizacej papka 🙂
Tak neviem ako u mna s nejakymi plodnymi dnami ak vôbec nejake budu kedže je to ešte len druha mas od porodu. Tento cyklus trval 37 dni tak uvidime kolko bude trvať teraz,, ešte to isto bude take všelijake rozhadzane kedže dojčim často. Tak ale aspon sa budeme milovať kedy bude chuť a nie podla plodnych dni, Aj ked ktovie dokedy budem odolavať tym ovu testom či si netestnem či vôbec ovulujem 😅

zelovocka
28. dec 2011

@vejula nooo keď už papá, tak sa snáď rýchlo dá do poriadku, to je hlavné, aby si si aj ty viac oddýchla, musia to byť stresy.
ja mám cyklus bežne aj 33 dní aj bez dojčenia 😀 takže 37-dňový s dojčením je podľa mňa v pohodičke 😉 ovu necítiš, myslím tak pocitovo, fyzicky? mňa zvyčajne dosť pobolieva vaječník, ktorý má "službu", takže viem, že bude ovu, aj bez grafu BT. tak by ste tulkanie mohli zaradiť do programu práve vtedy, a aj keď bude chuť, nie? 🙂

vejula
28. dec 2011

@zelovocka vieš čo tento prvy druhy cyklus ma cely mesiac čosi bolelo raz prsia uplne prišerne potom brucho potom zla pleť potom zas niečo ine. No cele je to ešte take volajake rozhadzane proste sstale volačo citim 😅 takže fakt len ťažko určiť kedy je ten plodny den 😅

zelovocka
28. dec 2011

@vejula tak jedine ovu testíky a obdeň snažilkovať 😉 🙂

vejula
28. dec 2011

@zelovocka hihi no asi tak 🙂 jaj ale končne mam taku riadyu mrchu aj sa citim tak všelijako bruchi boli ako šlak, ale aspon viem že je normalna poriadna nie taka jak minule to ma len tak postrašilo 😀 😀

sandraaaaa
28. dec 2011

@nelicefo
@petuska86
@januliatko1985 ja neviem dnes som čitala , že to s tou kyselinou listovou netreba prehánat a zdravej žene stači pestra strava. A vela kyseliny listovej môže byť na škodu. Ja sa budem snažiť mať stravu bohatu na kyselinu listovu. Napište aký máte nazor na to vy. 😕