icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

ajka81
3. jan 2012

@muriel293 ahoj, môj maly je tiež februárovi a takisto teraz nastupuje do škôlky 🙂 maš úplnú pravdu, ako rýchlo vyrástli, veď už sú veľký škôlkári 😀
a také malé bábo by som aj ja veľmi rada uvítala, tak pevne verím, že sa nám čim skôr podarí otehotnieť a mať krásne zdravé babätka 🙂

crapula
autor
3. jan 2012

@kristina1818 a myslis, ze by som mala aj ja ist na taketo vysetrenia? .. ja som uz raz rodila a minuly rok septembri som potratila :(

kemonka
3. jan 2012

@magic08 no určite to aspoň skus, aby si neprešvihla, čo ak sa zadarí? Určite budeš najšťastnejšia na svete, a ak by nie, tak potom uvidíš, či príde aj mrcha. A ktovie, možno aj ovuluješ, len si o tom nevedela, niektoré otehotniu aj počas dojčenia a pritom si myslia, že je dojčenie spolahlivá antikoncepcia, ale nie je nie je, dá sa to 😉 😉 😉

kemonka
3. jan 2012

@ajka81 a ty už nastupuješ do práce, keď malý pôjde do škôlky? Moja by mala ísť od júna. Strašne ako to ubehlo a ako sa to už blíži. ☹ To by som kedy mala ísť do škôlky, aby ju zobrali, nevieš náhodou? Ešte som to nikdy nerobila 😀 😀 😀

vejula
3. jan 2012

@magic08 jeeeej tak ty maš ovulku, to je super 🙂 tak držim palce nech to vyjde. A maš aj nejaky hlien plodny? či si fakt testla len tak od brucha?

magic08
3. jan 2012

@kemonka take vcera v noci bolo tutu-mutu 🙂 asi toeste poistime. No pobolieva ma aj podbrusko a krize, to sledujem uz posledne 3 mesiace, take uvudime Co prinesu najbliysie 2 tyzdne

magic08
3. jan 2012

@vejula objavuje sa aj hlienik, a tie to testy com Len tak testla, ze vyskusam Co to sa a Ned prvy test slab a ciarka, take some testila dalej adnes take to prekvapenie 🙂 no myslis, ze moze test ukazat ovu a pri tom ovu nenastane?

ajka81
3. jan 2012

@kemonka ja ostavam doma, pracujem ako účtovnička a teraz sa mi tam vonkoncom nechce nastupiť, keď začina najhoršie obdobie okolo daňových priznaní 😒 ja som sa bola pytať v školke začiatkom novembra s tym, že by som chcela dať maleho až od marca, lenže riaditeľka mi povedala, že maju plno, tak mi ho nevezme od marca,ale keď chceme tak v januari môže nastupiť, tak sme sa rozhodli, že ho dame už teraz. Lenže v novembri som bola ešte tehotna, tak mi to super sedelo, že maly nastupi do škôlky, ja na PN a lete sa už budeme tešiť z babatka, lenže všetko sa skomplikovalo potratom ☹
a s tou škôlkou zavisi asi aj kde chceš dať malu a kedy či na dedine alebo v meste, my sme v meste

kemonka
3. jan 2012

@ajka81 aha dik, a to mi je luto že to tak nevyšlo. ☹ Pozerám, že už dvoch anjelikov máš. Mne je stále tak luto tie mamičky, čo sa im to stane, dúfam, že ja sa toho nedožijem, bo neviem ako by som to prekonala. ☹

ajka81
3. jan 2012

@kemonka ďakujem, ja som na take niečo vôbec ani nepomyslela, že sa to zopakuje, keď som po prvom MA mala bezproblemove tehu ☹ pevne verim, že nas zle veci už budu len obchadzať a čoskoro budeme všetky tehuľky 🙂 a ty chceš dať malu ešte v juni do škôlky, či až po prazdinach v septembri?

kemonka
3. jan 2012

@ajka81 no ja ked nastupim do práce, tak ju budem musieť dať do škôlky od juna lebo ju nebudem mať kde nechať. A kde tak neviem ešte, lebo teraz som na strednom slovensku, tu žijeme, ale chcem sa vrátiť do práce do Košic, tak vôbec neviem čo budem robiť, a kde ju nahlasiť

ajka81
3. jan 2012

@kemonka aha, takže trošku zložita situácia, ale pevne verim, že už dovtedy budeš tehu a nebudeš musieť nastupiť do práce na par mesiacov 🙂

vejula
3. jan 2012

@magic08 nie myslim že maš ovulaciu. ono otazne je potom či ti nastava len ovulacia alebo sa ti už pripravuje aj sliznica materncie na pripadne uhniezdenie oplodneneho vajička. Pretože počas dojčenia vraj može dojsť k ovulacii ale pokial nedochadza k menstruacii to znamena že ta sliznica maternice nehrubne a teda sa ani nevyplavuje spolu s tou krvou. Tedfa ako by aj došlo k oplodneniu vajička tak sa nema ako uhniezdiť.
Ale zas može byť že si vychytala prave ten prvy cyklus kedy sa ti už aj ta sliznica pripravuje a prave by si dostala prvu mršku. Takže určite s manželikom skušajte 🙂

magic08
3. jan 2012

@vejula no take cosi poriesime dnes zajtra 🙂 some zvedava Co sa bud diat Dalej, inak nasla some tuna NA MK temu, ze sa da ovu testami zistit tehu. Co AK some tehotna? 😎

vejula
3. jan 2012

@magic08 hej tiež som minule čitala že to čo stupa počas ovu vlastne stupa aj pri tehu a teda pozitivny ovutest može signalizovať aj tehotenstvo, dokonca skôr ako tehu testik 🙂

kristina1818
3. jan 2012

@crapula no asi hej.... vysetrenia je vzdy dobre mat porobene.. ja som spokojnejsia

magic08
3. jan 2012

@vejula no neviemci zajtra neskusim ajtehu test, ci? 😵

ajka81
3. jan 2012

@magic08 ja by som skusila, zato nič nedaš 🙂 tak to by bolo super kebyže si tehu, držim palce aby to bolo tehu a nie ovu 😀

vejula
3. jan 2012

@magic08 no možeš skusiť ak maš testik alebo vyčkaj ešte den dva a skus testnuť potom, aby ti už tehu test isto ukazal pravdu 🙂

magic08
3. jan 2012

@ajka81
@vejula no man do a Eden test, take mozno rano ho vyskusam. Citala some kdesijedna kocka, jej tehu test ukazal tehu AZ ked ukazal aj ovu, take zajtra to asi vyskusam rano
No some zvedava Co z to ho nakoniec bud 😀

vejula
3. jan 2012

@magic08 ja som tiež zvedava. Mne vččera skončili kramiky. tak ideme aj my ma to. len uvidim kedy či už dnes alebo zajtra 🙂

magic08
3. jan 2012

@vejula testujes ovu, ci Len pravidelne sexikujete? Mna to nebavi sexovat kazdy den 😀 inak je mi akosi divine, boli ma podbrusko ako NA kramy a je mi tazko NA zaludku, ale to uz asi psychika robi svoje 😝

kemonka
3. jan 2012

@ajka81 Ďakujem, jaj to by bolo najlepšie riešenie, aby som to potiahla v jedno 😀 . Pozeram, že aj ty si mala 30tku ako ja, ktorý si mesiac?

vejula
3. jan 2012

@magic08 nie nie zatial sme nič netestovali. Ale tak teraz je prvy cyklus čo ideme tak skutoččne snažiť. Tak uvidim či čo aj potestujem neviem , uvidim 🙂

Inak ja odkedy som dostala prvu mrchu teraz počas dojčenia, tak mam uplne divne pocity raz ma prsia prišerne bolia, potom brucho potom ako na kramy, uplne si myslim že mam ešte cely organizmus taky zmateny tými hormonami 😅

kemonka
3. jan 2012

@vejula takže vlastne už ti začala kramy pravidelne? Tušim teraz si mala druhy cyklus nie? Vidiš akurát v pravu chvilu 😀

keenfan
3. jan 2012

@magic08 ahoj mozem sa opytat, meska Ti uz mrcha?

vejula
3. jan 2012

@kemonka nie pravidelny nie. Teraz mi začina druhy cyklus, prvy trval 37 dni tak uvidime ako to bude teraz 😅

magic08
3. jan 2012

@vejula take drzim place, nech je ovu a coskoro aj //

@keenfan nie, ja mrchu nemam vobec, este dojcim nasu prvorodenu 😀

vejula
3. jan 2012

@magic08 hi dakujem... no ved uvidim nejdem sa na to moc sustrediť, to by mi nerobilo dobre, aj preto tu len občas skočim, nech sa moc nenamotam, lebo to by ma oberalo o energiu 🙂
Tak to berem tak že v prvom rade sa budem tešiť z mojho dominka a ak by sa zadarilo bola by som šťastna 😵

magic08
3. jan 2012

@vejula neviem CI vydrzim do rana netestovat, 😝 myslis, ze by mohol test ukazat nieco?