V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 no ten posledný určite aj mne dnes taký vyšiel takže môžme stráviť pekný večer s manželíkmi veľa šťastia 🙂
Ahojte babule,pridavam sa k vam.
Aj my sme sa zacali snazilkovat tento rok.Uvidime ci to vide na prvy sup alebo si troska pockame.
Nebudeme sa zatial spoliehat na plodne dni ale nechame tomu volny priebeh.
Som zvedava ale len 1.1.mi skoncila ms,tak si pekne pockam
:D
baby inak so mnou tie hormony akosi riadne mavaju. MAm teraz tak hnusnu pleť sama vyražka, so si potom ani to snažilkovanie tak neužijem. Rada si pripadam pekna hlavne pri milované ☹ Kurnik a teraz po chrbte vyražky a vo vystrihu tiež. Ja to nechapem ☹
@magic08 no nie este MS nemam, jak ty....a ten ovu test je pozitivny, tak ideeees a aspon nasledujuce tri dni aj2x do dna 😀 😀 ja som dnes mala taky vytok trochu ruzoveho tam bolo, ta ja uz neviem, bud nech dostanem mrchu, alebo // na teste 😀
@lenuliatko22 tak to nemam ani paru, ja este kojim a este od porodu som ju nedostala, ale ideme uz asi 3 tyzdne na ostro 😀 tak neviem, raz som uz testovala, ale zatim nic, tak budem skusat kazdy tyzden jeden testik, mozno sa zadari, ved ovulku mozem mat, len o tom neviem, aj posledne dni, ma bolelo podbrusko a vajecniky aj vytok bol, tak mozno aj ovulka bola a dnes takyy ruzovkasty vytok, tak len cakam, ze co bude dalej a som z toho nervozna. 🙄
@januliatko1985 jaaaaj...tak v tom pripade si mozno fakt tehu...tak drzim palceee 😉
@vejula vcera som testovala, asi po20tich minutach tam bol taky duusik, ale nepokladam to za vierohodne, len vysledok je vierohodny, len do 5tich minut.....no neviem, uz som citala vselico.....budem testit az o par dni, mozno cez vikend a budem sa sledovat.
ajka 841 tak snáď zabezpečíme našim škôlkarom budúcim súrodencov 🙂
ja som sa rozhodla že to nebudem dáko upnuto sledovať a sexovať jak divá len preto že mám ovuláciu...nebudem sledovať či sa mi robia vyrážky či priberám a napína ma...nechám tomu voľný priebeh...ak má byť tak bude ak nie tak nebudem pre to plakať do vankúša...ale rozhodne by ma to potešilo 🙂 mám totiž nejakú bábatkomániu je to dosť zaujímavé keďže som pri malom povedala že už nikdy ale vážne nikdy viac! :D
škoda len že vás nestíham čítať a zapájať sa viac ako by som chcela...nuž pri prvom som tu presedela celé dni však čo iné by som mala na robote na rizikovom? :D
mauerka
ja som to nemyslela v zlom a úplne ťa chápem no ja som tiež mala pol roka čakačku na malého a to mi bolo ešte povedané že to asi nebude také ľahké len som tým chcela povedať že keď som to brala tak príliš vážne tak sa mi zdalo že sa to just nedarilo a potom som bola z toho iba sklamaná veď aj teraz sa musím veľmi krotiť aby som moc nelietala v oblakoch a potom...mám obavy že ak sa to aj podarí,tak ako to celé dopadne...všetok ten strach prežiť o toho drobca....prvé tehu som takto vôbec nevnímala a dokonca som svetu vytrúbila hneď v šiestom tt že je to tam ani ma nenapadlo čo všetko sa môže prihodiť ale keď som pre rokom na gynekologii v nemocke videla to všetko a počula...denne tie zamlknuté potraty a ja neviem čo ešte tak mi z toho bolo dosť nanič...možno až potom som si uvedomila aký je to dar donosiť a porodiť dieťatko...naozaj mám z toho doteraz zmiešané pocity a možno to lážo plážo je aj tým že sa na to nechcem tak upínať...
Svadbu sme mali v septembri 2011, tak v r.2012 by sa partilo zase nejaké "vzrúšo" 😀 V júni mám štátnice, potom dovolenka... a snažilkovať začíname od septembra 😵
Všetkým držím palčeky 😉

@magic08 ja by som isto počkala do rana. ranny moč ti ukaže skôr ako teraz. Počkaj do rana, viem že je to ťažke, ked my baby sme take netrpezlive 😀 😀 😀 😀 Ale ja by som počkala, aj ked si viem predstaviť že asi večer nebudeš mocť zaspať kvôli napatiu 😀 😀