icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

muriel293
7. jan 2012

baby neviete čo to moje divné krvácanie môže znamenať?? 😕 mala som ovu dali sme sex vôbec nič ma nebolelo bolo to v utorok a pustila sa mi pritom slabo krv,doteraz špiním ale iba na intimku ale v stredu večer som išla na wcko a dosť silno sa mi to pustilo no už to aj prestalo a ďalej je to také špinenie menzes mi pritom vycháedza tak cca okolo budúcej stredy ale u mňa môže byť aj skôr a teraz neviem či to je ovulačné krvácanie alebo už nejaká divná menštruácia.... 😅

uzovicka
7. jan 2012

@januliatko1985 Aj moj je zavislak 😀 , a ma uz skoro 2,5! Ja mam menzes davno, po 5 mesiacoch od porodu, pravidelnu, ale tiez neviem, ci ovulujem, od dnes to uz chcem testovat, zatial len BT a graf FF, ovu testy zatial nekupujem. A snazite sa dlho?

uzovicka
7. jan 2012

@muriel293 a tehu test ti este nepovie, ci nahodou...

muriel293
7. jan 2012

@uzovicka nemyslím si že to s tým niečo má...my sme tento mesiac snažilkovali len párkrát mám presne zaznačené v kalendári že kedy poslednú menzes som mala 15teho decembra a skúsili sme to len tri razy naplno a to presne 27,28 decembra a naposledy 1 januára..to bola nedeľa a od utorka sa mi ťahá toto divné krvácanie tak už neviem čo to má byť aj ma to znervózňuje už si namýšlam nejakú poruchu cystu alebo niečo alebo že sa mi menzes nevie rozbehnúť a že mi to potom zase bude dlho trvať už mi hrabe z toho!

januliatko1985
7. jan 2012

@uzovicka ja so mpri prvom tehu merala BT, podarilo sa nam po pol roku, teraz skusame tak mesiac asi, uz maleho postupne odstavujem.tehu test so robila dnes, a bol tam duch asi tak po pol hodine, takze po limite, skoda.a na ovu teste slabulinka ciarocka, tak bud mat pred ovu alebo po ovulacii, aspon si myslim, lebo keby testovacia ciarocka nebola ziadna, tak asi neovulujem, neviem, v tych ovu testoch sa zatial este velmi nevyznam a pred tyzdnom som mala vytok, co som predtym vobec nemavala, takze mozno aj bola 😕 a bol taky ruzovkasty trosicku.

januliatko1985
7. jan 2012

@muriel293 no ale mozes aj tak ten testik skusit, aspon si budes ista.

uzovicka
7. jan 2012

@januliatko1985 no aj ja som dlho rozmyslala, na koho sa mi to len podobas, a fakt si slovenska Katie Holmes 😉 No, dufam, ze sa ovulacia tento mesiac potvrdi

muriel293
7. jan 2012

@januliatko1985 ja sa bojím si robiť test však keď to nebude to tak čo to potom je? 🙄

januliatko1985
7. jan 2012

@uzovicka heh, nie si prvy, co mi hovori, ze sa na tu Katie Holmes podobam, asi to tak fakt bude 😀 😅

@muriel293 hmm, neviem, tak to ti uz mozno len doky vysvetli, ked to neprestane.

muriel293
7. jan 2012

@januliatko1985 mám z toho depku! minulý silvester som kôli krvácaniu pri sexe skončila na operačke bola to cysta čo mi krvácala do brušnej dutiny mám na to katastrofálne spomienky a neustále sa obávam že to je zase niečo podobné! ale vtedy ma v noci zobudili prudké kolikové bolesti to teraz nemám bože som nejaká hormonálne precitlivelá je mi do revu! pred pár dňami som sa ako teľa rozrevala pri obede môj syn mi povedal maminka neplač,ja ťa lúbim a môj muž na mňa kukal či mi nešibe ale ja som nevedela prečo revem ale revala som ako blázon slzy mi tiekli potokom aj dnes mi je do revu a neviem prečo všetko mi pripadá nanič....vonku leje...a možno mi chýba slnko a možno je to tým predsplnovým časom 😔 😔 😔

vateska
7. jan 2012

ahojte.....tak my cakame ci pride menzes a uvidi sa...zatial nejdem testovat nechame sa prekvapit....ale potesilo by keby neprisiel🙂))

nelicefo
8. jan 2012

Ahojte kočky moje. 🙂 Tak tu sa snažilkuje o 106. 😉

Nestíham sledovať...už ste niektorá odštartovala tehuľkovský boom? 😕 😵

P.S. tu je tabuľka
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nelicefo/alb...

puhinka
8. jan 2012

@nelicefo ,ahoj,ja už ani na nič iné neviem myslieť...ale ešte sme to naplno neodštartovali,včera som si začala merať BT a zapisujem poctivo...čakáme ako sa vyvinie situácia v marci ,no do októbra by sme chceli už mať v brušku ďalšieho potomka...aj by som sa ti zapísala do tabulky,ale ešte nie...až keď naplno začneme,pak ti dám vedieť 🙂 heh

puhinka
8. jan 2012

@vateska ,tak držím päste aby sa MS nedostavila 🙂

vejula
8. jan 2012

@januliatko1985 mne zas pripominaš norah jones 😀

peuska
8. jan 2012

Ahojte, vidim ze vas tu je dost takych co mate deticky do 2 rokov a planujete uz aj druhe... Ja nad tym rozmyslam uz tiez lebo do prace sa mi moc nechce 😀 a chcem mat deticky aby sa spolu vedeli aj zahrat... len pravdu povediac moja mala je dost taky certisko ze niekedy mam pocit ze nezvladam ju samu a nieto este druhe dieta, neviem ci ma niektora chapete... tak preto mam niekedy dni ze neviem ci este nepockat... realne sme sa este nezacali snazit a myslim ze tento mesiac to uz nestihame 😖 ale tak dufam ze od konca januara by sme mohli ist na to a rada sa k vam snazilkam pridam 😉 Drzim vam vsetkym palce nech vam vase snazilkovanie vide co najskor 😵 😵

puhinka
8. jan 2012

@peuska ,poznám verne tvoje pocity...a stále sa to vo mne láme,ale už som sa rozhodla...môj syn potrebuje súrodenca
zvládla som to raz,zvládnem a j druhý krát
ja sa ale strašne bojím pôrodu : 😒

peuska
8. jan 2012

@puhinka no momentalne som aj ja tak rozhodnuta ze ideme robit surodenca tak nech nam to rozhodnutie vydrzi 😉 A preco porodu mala si tazky porod?

puhinka
8. jan 2012

@peuska ,hej,ale to len kôli ten hnusnej vyvolávačke...bo ja som ešte nezačala rodiť,oni mi to vyvolali a preto som mala kontrakcie stále ešte pred tým,ako mi odišla voda...po 9 hodinách ma aj tak poslali na akútny cisársky rez...ale mm mi sľúbil,že teraz mi zaplatí všetku starostlivosť,aby som netrpela 🙂

puhinka
8. jan 2012

@peuska a hlavne nebudem brať žiadne vitamíny tipu calibrum mami a pod,bo nechcem mať zase sloníka 🙂 chcem porodiť spontánne 😉
a aj ja dúfam,že nám to vydrží 🙂

peuska
8. jan 2012

No ja som tiez bola na vyvolavacke ale mne vobec nezabrala ja som nemala ani po 11 hodinach poriadne kontrakcie a ani som sa neotvarala teda len na 5cm co bolo malo... ta tak mi potom spravili cisarsky v uplnej narkoze takze v poho 🙂 mala som dr vybaveneho takze sa staral a netrpela som dufam ze aj to druhe bude tak a ja som bojim asi spontanne radsej by som si zopakovala sekciu... 😉 ale to je este daleko, hlavne teraz vydrzat to odhodlanie a este aby sa aj zadarilo 😉

puhinka
8. jan 2012

@peuska ,mne zabrala do pol hodky a hneď také silné a časté...ale to už je jedno,to už je preč 🙂
ja neviem prečo chcem zažiť ten pocit,ako mi bábo víde presne tade,kade má 😀
dúfam,že mi stihla jazva na maternici krásne zarásť,aby s tým nebol problém 🙂

peuska
8. jan 2012

@puhinka citam ze maly ma rok a pol tak myslim ze to v pohode... myslim ze hovoria ze tak rok by mal clovek pockat ked mal sekciu...🙂

puhinka
8. jan 2012

@peuska ,mne hovorili v nemocke dva roky...ale to je jedno,bo kým otehotniem,tak možno aj ubehnú tie dva roky,veď sa nemusí zadariť na prvú šupu 🙂
a ty už máš dvojročnú babulku 🙂 vráviš,že je čertík? hehe

bubatenka17
8. jan 2012

pridavam sa aj ja.my snazilkujeme 1.mesiac a hrozne ceeeem aby sa to podarilo 🙂

januliatko1985
8. jan 2012

Cafte, nic noveeee? 😕 😝
Ja som dnes robila druhy ovulacny test, ciarocka je silnejsia ako ta vcerajsia, po zajtrajsom teste hodim aj fotecku pre porovnanie. 😉

januliatko1985
9. jan 2012

Bre ranecko kocky 😉 Juuj, teraz rano mi volal dobrej kamosky muz, ze jej praskla voda v noci, uz je v nemocke, ale je v 35tt 😒 tak dufam,ze vsetko bude ok,je to ich prve babo, tak to prezivam, jakeby ja som sla rodit.
My nic nove, vecer robim ovu test, uvidim, ci ta palicky zosilnie, dufam, ze ano. 😎

januliatko1985
9. jan 2012

Nikot nikde, kde ste kocky?? 😕

irsina83
9. jan 2012

ktory den od ovu mozem testovat??? bolo to asi od 27 - 29DC....dnes som 36DC

januliatko1985
9. jan 2012

@irsina83 ja by som este take 3 dni pockala, niekomu uz na 10DPO ukaze , ty si teraz asi 7-9dpo, tak este vyckaj. Amas nejake priznaky, hm?