V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ja mám asi ovulku,pretože mi pred dvoma dňami skončila MS a vaječníky mám ako pred MS a ráno mi klesla bazalna...ale aj tak z toho tento mesiac nič nebude... 😒
@sepi Nie, ja nestresujem, len ako píšeš, nech Boh dá ale hneď 😀 Človek je z toho trošku smutný, keď to nevíde... Možno by som to vnímala inak, keby sme sa boli museli pri malom viac snažiť... Nám tiež viacerí známi hovorili, že na druhom sa narobili viac...Aspon si to viac užijeme chichi 🙂 Pokračujeme ďalej, mrcha dorazila už dnes 😖 Držím palce sepi 🙂
@lia2712 ahoj moc drzim palceky aby ti to vislo 😉
Samozrejme aj vam babule vsetkym... My odvcera ideme na to naplno tak uvidime kedy sa podari... ale kedze o tyzden mam dostat ms tak myslim ze tento mesiac sme uz prepasli ovu tak asi to nestihame ale nevadi uvidime nabuduce... Nam sa tiez mala zadarila da sa povedat ze rychlo ale ked citam ako je viac a viac problemov tak sa trosku bojim ako to bude s druhym... Takze ideme skusat a dufajme ze nam vsetkym bude stasticko priat 😉 Nerobim si ani ovu testy, uvidim 3 mesiace a ked sa nezadari tak to zacnem riesit... 😀
No som rada, ze to takto dobre zobrazilo, co poviete, zda sa vam, ze ten posledny je silnejsi, nez ten predvcerom?
@magic08 uz som pridala foto ovu testooov, tak pozri 😎 no kojim este 3x denne a velakrat v noci a od zajtra zacinam maleho odstavovat, som zvedava ako to obaja zvladneme,uff, az mam strach.
@peuska 😀 na take nieco som poviem pravdu ani nemala cas...pred vianocami sme si povedali,ze chceme druhe babo.Hned sme do toho vhupli a mozno sa to podarilo...ako som uz pisala,nechcem predbiehat udalosti a tesit sa mozno este z nicoho..potom som len zbytocne sklamana 😒 ...ale ved myslime vsetky pozitivne 🙂 raz sa to podari...
@irsina83 kvoli tomu, ze neviem kedy ovulujem a ci vobec ovulujem, kedze od porodu som nedostala MS.Ovulacny mi testikymi to zistim, aj ked to mozno bude trvat dlhsie, ved uvidime, co sa z toho vyvinie, som zvedava na zajtrajsi testik
.
@cubana tak sme na tom rovnako, ja tiez kojim 17mesacneho krpca a tiez ms nikde, tak som si zacala robit ovulacne testy, lebo aj ked ms neni ovu moze byt.
@januliatko1985 jasne, ja som myslela, ze cakas na tehu test 😉 preto som sa pytala 😉
@januliatko1985 ja tiez stale odsavam mliecko ale ms mam ale hrozne nepravidelne 😝
kočky a este sa spytam,aky mate nazor na tehu test clear blue?ten digitalny?...alebo dajte tip na nejaky dobry test.. 😉
@lia2712 ten clear blue so neskusala, ale Pepino a Modra sprava mi vyzdy ukazali ten spravny vysledok, teda aj moje prve tehu 😉
@januliatko1985 testiky vyzeraju zaujimavo, urcite by som testovala dalej, sa mi zda ze ciarka je silnejsia. Tak pridaj aj zajtra pre porovnanie 🙂
My sa kojime presne naopak ako vy 🙂 no mne je zatial luto malu odstavit, ja nevydrzim jej plac, za titi a zase budu mi chybat tie nase chvilky, tak uvidime, zatial to nechavam otvorene, odstavim, ked budem musiet 🙂
Ako sa chystas odstavovat?
babenky, uspesne hlasim zacatie snazilkovania..... som zvedava co z toho vyjde a hlavne kedy :D

@lia2712 vysieĺ slabo pozitivny v limite? Inak tiez zastavam nazor zeto che par dni. Zeby p 😀 rva tehulka v 2012?