V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Inak to je mi hrozne ľúto s tými Vašimi potratmi. Neviem si to predstaviť jedenkrát a nie to ešte viackrát. Hroooozne držím palce, aby sa to už nikdy neopakovalo, no nesmie.
@zuzulik160 áno. ☹ No aj my do konca roka sme si dali pauzu. Aj ja držím všetkým palčeky.
ahojte žienky 🙂 ak môžem pridám sa ku vám, ja som presne týždeň po kyrete, potrat v 6tt, malo to byť naše prvé bábo, chceme počkať dva cykly, uvidím ako prídu a po Novom roku tomu dáme znova šancu, aj keď strach je veľký, aby sa to zas nezopakovalo, no veriť terba, bez toho by to nešlo, všetkým vám, nám držím päste, nech sa v tom novom roku z nás stanú maminky zdrvaých detičiek 🙂
Caute, no dnes je smutny den naozaj, Dusicky. Nasi dvaja mrnusovia v nebicku, prve v 11tt, ale to sa stava a nasa Kristinka v 8.mesiaci tehotenstva nas opustila, dnes je to 5 tyzdnov po cisarskom....bude smutne ist na cintorin, tohoto dna som sa obavala, ale nejak to zvladneme a cas predsa len ubieha, o 5 mesiacov sa budeme o babo snazit opat, a uz to musi konecne vyjst az do konca a budeme sa tesit vytuzenemu babatku, drzte sa dnes vsetky co ste prisli o deticky, dnes je smutny den ale bude lepsie, verim tomu...
@nelicefo Je to velmi smutne a vzdy to tak velmi boli, a cim neskor sa to stane tak tym viac... nasa mala bola uplne zdrava, tak to cloveka strasne mrzi ze sme ju ani nevideli a nepritulili si zivu....ale tak cloveku ostava len sa s tym vyrovnat a skusat opat...este 5 mesiacov a ideme na to, dufam ze sa podari na prvy sup ako zatial dva krat co sme chceli....Drzim velmi palce nech to uz vyjde, verim ze to tak bude, vsak zivot nemoze byt takyto nefer stale...dockame sa tu vsetky zdravych krasnych babatiek, uz sa neviem dockat aprila 🙂
Ahojte,ak mozem pridam sa k vam.My by sme chceli zacat koncom augusta,to bude mat mala 1 rok a 8 mesiacov.Nechcem ,aby ostala sama ,treba mat aj dakeho surodenca 😉
@veeron Ahoj vitaj 😉 držím veľmi palce, aby to vyšlo aj tebe.... inak s cyklom mám aj ja velký problém, kolko dnový cyklus máš? Ja mávam M cca každé 4 niekedy 5 mesiacov 😕 , ale začala som si od augusta merať bazálnu teplotu, tak som zistila, že mám cyklus aj keď nekrvácam, na to ma upozornila aj gynekologička, a podla toho merania som zistila, že tak naozaj je a podla toho mám cyklus akoby 30-35 dnový
@nelicefo
@zuszana
to mi je ľúto, že sa stalo čo sa stalo
baby keď to tu tak čítam, a celkovo aj v mojom okolí poznám, kto prežil potrat, ja si to ani neviem predstaviť, čo musíte všetky prežívať, joj nemalo by sa to stávať, veľmi vám prajem, dúfam, že nás tu bude budúci rok čo najviac tehuliek 😉 verímeeeee 🙂
@zuzulik160 Ahoj. Myslim ze nerobili.Uvidime ak mi nepride este tyzden, budem volat k doktorovi... Lebo aj mi aj tak povedali, ze sa mam ohlasit po druhom cykle... no uvidime... a co to je ten hormonalny profil, to si mam vyziadat?
@kemonka Ahoj.. Ja ani neviem aky mam cyklus, kedze sa to neda porovnat s cyklami pred tehotenstvo. a po tehotenstve som dostala 1 mrchu po 9 tyzdnoch aj to omocou vyvolavacky a teraz cakam na dalsiu.. dufam ze pride.... este je len 33 den... ale mavala som predtym, bolesti az krce a teraz nic.. ani ziadne naznaky, ze by prisla... uz pijem aj alchemilku... "o)
ahoj mozem sa pridat,rada pokecam a poradim (ak bude co!!)) 🙂 🙂 🙂 😉 😉
Tak to by bolo mozno jedno pozitivum.. lebo tie bolesti byvali priserne... kyselinu uzivam aj ja... predpisal mi ju doktor... Mam nervy a viem, ze ked sa budem stresovat, pride este neskor... a take plany som mala... ze cyklus bude v pohode a po troch cykloch pojdeme na to.. ak to bude takto, tak sa toho asi ani nedockam... 😒
ahoj kocky,aj my mozme zacat az po novom a dufam plodnom roku 😉 ...sme momentalne chory,takze....vsetkym vam zelam velmi plodny rok 2012 😵
@nelicefo to je mi luto 😒 ale zaroven mi pride velmi divne, ze ziadneho lekara nenapadlo zistovat pricinu 😠
tak ale urcite sa zadari na buduci rok 😉
vidim, ze je tu pomerne vela bab, ktore uz aspon raz v minulosti presli potratom. ja osobne zatial nepoznam nikoho vo svojom okoli kto by zazil nieco podobne, az sa tomu velmi cudujem 😕
@veeron to by ti mal gynekolog urobit sam ,to sa normalne robi. Pri hormonal.profile ti zisti ci nemas problem so stitnou zlazou alebo zvyseny prolaktin. Odoberie ti krv. Mozes mu to pripomenut. Mne tak zistili zvyseny prolaktin. Ja som mala velmi dlhe cykli Aj 36 dnove potom mi nasadil dupfaston beriem ho po potrate uz stvrty mesiac a zabral menzes mi pride presne na 30 den ako hodinky a nemam ani predmenstruacny syndrom. 🙂 no viem ,ze nie kazdemu to robi dobre zalezi na tom ci mas v poriadku hormony ja som mala malo aj progesteronu. A v januári sa mame zacat snazit,tak uvidime 🙂
@dobi382 ahoj jasne budeme len rady 🙂

@nelicefo takze aj ty si do roka potratila dvakrat? Ja mam to iste za sebou tiez sa zotavujem a v january zaciname. Verim ,ze sa nam to vsetkym coskoro podarí drzim prstíky 🙂