icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zdenka270921
15. jan 2012

@reiva 🙂 to asi každej nám svojim spôsobom už trošku zašibáva 😀 ..mne sa túto noc snívalo s rybami, čo v našej rodine býva príznak toho,že niekto bude tehotný, tak už sa každé ráno pre istotu všetkých okolo vypytujem, či sa im nááhodou dačo nesnívalo 🙂))

zdenka270921
15. jan 2012

@terez24 a tfuj tfuj tfuj - bodaj by neprišla 🙂

dasa118
15. jan 2012

@relva joj, no uz som zacala uvazovat ci to nemoze byt niece zle :( , i ked mi pred par mesiacmi robili sono prsnikov, ... ale teraz si mi dala normalne taku nadej, ze by sa nam to snazikovanie podarilo 🙂 tu bolest- citlivost by som vydrzala aj dva mesiace keby sa to snazenie podarilo :D

reiva
15. jan 2012

@dasa118 Nemysli negatívne 😉 buď sa podarilo bábo, alebo ako hovoríš, môže to byť z prichádzajúcej MS... neviem prečo ale skôr by som povedala to prvé... nemáš aj nejaké iné stavy? Nechodíš častejšie na toaletu? Merala si si BT? Baby tu písali, že ak je zvýšená, tak je to asi tehu. Vyskúšaj, za to nič nedáš 😉 a žiadne negatívne myšlienky, lebo tie nám pri snažilkovaní nepomáhajú 😉

terez24
15. jan 2012

@zdenka270921 jeeej, dakujem, ved budem sa hlasit ;))

reiva
15. jan 2012

@zdenka270921 Presne také blbé sny sa mi snívali, keď sme chceli prvé bábo 😀 na porazenie a trvalo to aj počas tehu, niekedy to boli také somariny - a to asi preto, lebo som sa nevedela dočkať kedy bude malá už v postieľke 🙂

tinka378
15. jan 2012

@zuszana začala som krvácať strasne vela.. a kym sme dosli do nemocnice tak uz bolo po... a zevraj samovolny potrat

dasa118
15. jan 2012

@relva ja to praveze skor vnimam optimistickejsie 🙂 , az mi trosisku z toho hrabka a uz rozmyslam, co ked budem tehotna :D manzela sa stale pytam a leziem mu s tym patricne na nervy...
no MS mam mat az 28. Tak to by bolo asi skoro aby ma z toho boleli prsia. Ale asi to moze byt aj ovulka, ci nie? neviem ci som mala alebo este len teraz ?I ked uplne ze tahavy hlien som mala asi pred 4 dnami. No, ja sa uz v tych roznych ukazovateloch nevyznam... a asi na nejake ine priznaky tehotenstva je este cas... takze tak. Ale stale verim a modlim sa, ze Pan Boh ma vyslisi, aj ked som hriesnica :D, a velakrat ma uz vyslisal, ze sa mu az cudujem, ze ma este pocuva 🙂

dasa118
15. jan 2012

@reiva @zdenka270921 ked hovorite o snoch, pridavam sa aj ja... mne sa uz normalne snivalo, ze som tehozna a babo ma kopalo, ale normalne, ze az realne to bolo ako by som citila... No, mne uz z toho asi , asi urcite hrabka 😀

reiva
15. jan 2012

@dasa118 Počkaj si do termínu MS a uvidíš 😉 Ja som čakala pri prvom, potom ešte týždeň, že keby náhodou meškala pár dní a keď nedošla a bola som každú chvíľu cikať, tak mi to nedalo a urobila som si test a vyšiel pozitívne 🙂 Neviem či bolesti môžu byť pri ovulke, lebo ja nemávam.
😀 manžela terorizuješ? Milé 😀 ja som bola tajnostkár, dozvedel sa to až na konci 2.mesiaca, keď mi to potvrdil dr. 🙂

dasa118
15. jan 2012

@reiva ano som take terorka 😀 mantel, med s niecim zacnem len gula ocami 😀 ,
hej pockam na MS a mna zvyknu bolievat prsia ale par dni pred MS to viem, ze uz pride... najviac tak tyzden pred... ale toto by bolo uz dva tyzdne pred... tak preto ma to tak zaskocilo a citim ich teda riadne, tak dufam, ze nedostanem MS o tolko skor...ale skor mi nechodili.... skor naopak, vzdy odost neskor..preto uzivam duphaston.

lia2712
15. jan 2012

@stastnunka 😀 chlapi su fakt vsetci rovnaky...ale tak samozrejme ,ze by to brali inak,keby slo o ich telo.

reiva
15. jan 2012

@dasa118 Tak držím palce 😉 počkaj pár dní a uvidíš

kemonka
15. jan 2012

@lia2712 juj tak to vyzerá veeľmi dobre, silno držím palčeky, zajtra sa nám hneď hlás 😉

kemonka
15. jan 2012

@zdenka270921 ahojky 😉

dasa118
15. jan 2012

@relva dakujem 🙂

lia2712
15. jan 2012

@kemonka 🙂 dakujeeem...zajtra iste napisem ako som dopadla 😉

kemonka
15. jan 2012

@lia2712 a MS by vlastne kedy mala dôjsť, či už ti meška?

lia2712
15. jan 2012

@kemonka tento stvrtok by mala prist...ale prsia ma bolia,hlavne bradavky ako pri dcere,ked som cakala...

mauerka
15. jan 2012

@lia2712 Pred menzes ta prsia nebolievali? Jasne, ze ti z celeho srdca prajem, aby to nebolo kvoli menzesu, ale mna dva-tri dni pred ms nepricetne bolia hlavne bradavky.
@zdenka270921 Zasibava nielen NAM ale aj nasim telam...
Vzdy som mala pravidelny ms a teraz, ked sa ideme snazit, maska uz tyzden...CHAPETE???!!! 😠

lia2712
15. jan 2012

@mauerka nie,nikdy ma pred menzesom neboleli...a takto ma bolia uz tyzden.

pingu1
15. jan 2012

ahojte, uz som tu dllho nebola.
@mauerka aj mne meska uz vyse tyzdna, ale tehu nie som

mauerka
15. jan 2012

@pingu1 Ja tiez urcite nie som tehu, toto mal byt ten "hranicny" menzes, po kt. sme chceli zacat intenzivne pracovat na babatku...psychika funguje.

@lia2712 Tak to je ina vec 🙂 Samozrejme, ked som bola davno tehu so synom, prve, na com som to spozorovala, boli samozrejme prsia, boleli a boli citlive inak ako pred ms.

@dasa118 @lia2712 @pingu1 Baby, beriete aj nejake vyziv. doplnky ? Ja mam Femibion800 a dnes som este prikupila Anopyrin100 - mam totiz mierne problemy /zatial len papierovo/ so zrazanlivostou krvi ☹

cubana
15. jan 2012

terez24 tinka378 caute

pingu1
15. jan 2012

@mauerka no my zaciname asi tak koncom roka.... najskor v oktobri

pingu1
15. jan 2012

@mauerka nie neberiem nic. ale ked som sa chystala prvykrat otehu, tak som asi cca 3 tyzdne pred tym uzivala kyselinu listovu a prvy trimester febion 800,potom uz nic

lia2712
15. jan 2012

@mauerka ja neberiem nic,okrem Calibrum.pri prvom tehotenstve som mala aj ja nieco na zrazanlivost krvi a na udrzanie plodu.

zdenka270921
15. jan 2012

@mauerka no veď to,že aj našim telám! ja som napr.vždy vedela, kedy ovulujem, lebo mávam výtok..samozrejme, keď sme sa tento mesiac odhodlali , že ideme naostro, žiadne príznaky ovuly 🙂 dokelu.. 😀
no som zvedavá, MS čakám 26, ale dni odrazu plynú taaak pomaly 🙂
@dasa118 ty čakaáš 28 MS,čo?? jaj, máš o dva dni dlhšie napätie v tomto mesiaci ;),hehe

zora256
15. jan 2012

@dasa118 Ahoj!
Sv Júda Tadeáš je pomocník vo veľkých ťažkostia,súženiach a trápeniach veľa ľuďom pomohol a aj nám pomohol dať nášho Emanuela Tadeáška 🙂 ,a sv Anna je patrónkov matiek a preto mi je aj ochrankiňa cez birmovku.
@kemonka prečítaj si vyšie🙂Tuná nad tvojím menom som písala@dasa 118. 😉 A sv Antonko je tiež veľký pomocník ako píšeš v stratených veciach 🙂 .
@tinka378
@zuszana
@stastnunka Ahojte baby!
Je mi ľúto,že ste o svoje bába prišli,a držím palčeky aby sa vám čím skôr zadarilo a mali svoje pokladíky,ktoré vám vaše bôle vynahradia a naplnia váš šťastím a radosťou 😉

mauerka
15. jan 2012

@lia2712 @pingu1 Vy ste mladunke 🙂 Pri mojom prvom tehu /rodila som 23rocna/ som nebrala nic - ani pred ani pocas... Teraz clovek nejak viac "rozmysla", kombinuje...a mozno to ani nie je dobre, este sme sa ani nezacali snazit a ja uz rozmyslam nad tym, ci bude vsetko ok... Ale bolo to pre nas take "velke" rozhodnutie, tak mi z toho zasibava uz aj v predstihu 🙂

@zdenka270921 Dni plynu pomaly a asi som sa nikdy netesila na menzes tak ako sa ho teraz neviem dockat ...