V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte!
V decembri som sa ku vam snazilkam pridala aj ja...Teraz v januari sme sa aj dosnazili..3 testy boli pozit. ...otehotneli sme...🙂 este treba ist na GY aby sa to potvrdilo....( Ani nie pred dvoma tyzdnami som bola kuknut kamaratku s manzelom a mala take male mesacne...ja som ho len tak podpichla, aj my by sme si mohli take kupit"...asi som mala radsej vtedy ostat doma...vraj, ked zena nazera do kocika, a obdivuje mimo, coskoro aj ona bude mat - ale to su len povery....vraj..)
@magic08 @januliatko1985 ahojte kočky, ďakujem, ste zlaté 🙂 len viete ako, niekedy sú grafíky pekné a figa borová z toho, baby by tu vedeli rozprávať 😉 kúpila som si tehu test Pepino desiatkový, ale je to Made in China, tak tomu moc neverím 😀 iný nemali 😅
@kemonka no to ma moc mrzí ☹ možno že sa to medzi vami ešte nejako utrasie. a ak nie, tak chlapov behá po svete veľa, už len naraziť na toho správneho, že 😉
@kemonka ja ti verím, že máš teraz taký pocit "nasratosti" na chlapov. ale ver aj ty mne, že to raz prejde (keby ste sa náhodou rozišli) a budeš otvorená novému vzťahu a všetko bude lepšie, hlavne ten nový muž, vieš taký, akého si zaslúžiš, proste Pán Dokonalý 😎 🙂 a vek, prosím ťa, ja budem mať čochvíľa 33 a pokúšame sa o prvé 😀 takže klídek, všetko bude 😉 🙂
@puhinka tá listovka je na predpis, ak myslíš ten acidum, je tam obsah listovky 10mg a femibion800 nie je na predpis, tá sa dá kúpiť v lekárni bez predpisu, stojí okolo 14e 🙂
@zora256 ja mám problém s tým, že dominantné folikuly sa mi tvoria v pravom vaječníku, ľavý mám zmenšený ako aj ľavú obličku, clost som doteraz nebrala, mám začať vo februári od 3.dňa ms, mne folikul dorastie, ale nepraskne, nepraskol mi ani minule po pregnyle, tak preto mi dal k tomu ešte clost. na folikulometriu chodím už vyše pol roka, tento mesiac pauza a zase máme začať. že ak ani tabletky nepomôžu, tak jedine na laparku, že bude asi zhrubnutá kôra na vaječníku... ☹
@janka3a tak gratulujem k tehu a držím palce aby bolo všetko v poriadku a dotiahla si to aj s drobcom do šťastného konca 🙂
ahojte.....veeeeeeelmi gratulujem Janke 3a k tehu...nech sa vám dari🙂)))
My sme opat zacali pracovat na bracekovi.....velmi sa tesime len chcem poradit ako sa zbavit toho chcenia mat babo, aby to islo prirodzene, lebo cim viac ho chceme tak tym menej je to uspesne.......
@stastnunka ,zavolám zajtra doktorke...inak to nevidím 😀
lebo každý hovorí niečo iné 🙂
@puhinka určite doktorka ti povie najlepšie 😉 ja som začala acidum brať kôli tomu, že mi zistili skrytý ráštep stavca, tak aby som tomu zabránila u dieťatka 🙂
@janka3a Gratulujem k takej rýýchlovke 🙂 Jaj, vždy mi tak srdce poskočí, keď vidím, že to ide aj na prvý druhý šup, dúfam, že do marca sme všetky v tom 🙂))
@zdenka270921 bodaj by si mala pravdu, švagriná už plánuje od marca druhé, bola som tehotná ako ona, ale skočilo to ma a už mi z toho zašibkáva...
@zelovocka no tak so svojim gyndosom som v celku spokojna, aj ked ma velmi vela pacientiek, a poslednu dobu nestiha, ale tak snad ma neodbije. Co sa tyka dojcenia, len velmi malo doktorov kvituje dojcenie v tehotenstve, ani ten moj v tomto nie je vynimka, no na 2 roky cchem malu odstavit, to je v aprili, takze to nejako neriesim. Aj tak som prve tehu mala problemy s krckom, musela ma zasit v piatom mesiaci, takze by som neriskovala dojcit v tehotenstve, aj ked som toho zastancom... 😀 ovu som mala tento mesiac prvu, od porodu a tiez mrcha je mrcha od porodu, tak som zvedava co bude tento cyklus... zacinam vlastne uplne prvy cyklus od porodu a stale dojcim, tak som zvedava, ako to bude. ci bude ovu aj teraz... za dokim sa chystam po dalsej mrche, najprv chcem vediet aky bude cyklus a potom sa uvidi, nech za nim idem s konkretnym problemom... 😀
@pitipitipa tak vitaj medzi nami a zelam coskoro // 😀 mas dve male deticky.... mas moj obdiv, ze chcete zacat pracovat na dalsom... 😀
@magic08 dakujem....napodobne 😉 ..no dvojcata su dobre, takze si trufame...nech nie je velky vekovy rozdiel...
@pitipitipa ahojky, tak nech sa darí 🙂 dvojky sa podarili "náhodou", alebo to máte v rodine? 😉
@magic08 fíha, a od toho piateho si bola na rizikovom tehu? či v nemocnici dokonca? 😕 ale tak dva roky dojčiť bohate stačí podľa mňa, ja som odhodlaná na ten rok minimálne, uvidíme, ako sa bude dariť 😅

@adka8570 neboj sa, možno o nič nejde, ale budeš mať aspoň nejaké info či je to ok, alebo treba vyšetrenie, potom daj vedieť, čo ti povie