icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

lia2712
16. jan 2012

@kemonka...takbola somu toho lekara,ale povedal,ze na sone nic zatial nevidi,ze treba asponmesiac pockat...takze stale neviem co a ako.normalne zacinam mat negativny postoj k tomu celemu =(

mauerka
16. jan 2012

@zelovocka Aj ja jedavam rano k ranajkam lanove semiacka, doteraz skor kvoli peristaltike a "dobrym" tukom, kt. su v nich obsiahnute, tak skusim si ich aj pripravit na tvoj sposob. A ten graf vyzera nadejne 🙂

@vierasab Akurat vcera sme sa bavili o vyziv. doplnkoch - ja som porovnavala viacere a vysiel mi najlepsie Femibion800. Ovu testy budem aj ja robit tento mesiac prvykrat, takze budeme dve "maturantky" 😀 Mavas ovulacne priznaky?

@puhinka Kup si bud tu listovku alebo rovno Femibion 800 - kombinacia vitaminov moze sposobit take to "spravne" vstrebavanie a listovka sa vseobecne vstrebava u niekoho tazko.

@januliatko1985 Som velmi zvedava na dnesny testik - velmi ma inspirujes, ja budem tento mesiac testovat prvykrat...

@magic08 Ako si na tom ty?
@kemonka To vyznelo dost smutne ☹ Hmmmm... uz nechce babo, alebo aj nieco ine? Mrzi ma to...

pitipitipa
16. jan 2012

@zelovocka dakujem...napodobne....dvojicky sa podarili nahodou 😉 ...

stastnunka
16. jan 2012

@lia2712 a lekár ti nezobral ani krv na zistenie hladiny hcg?

zelovocka
16. jan 2012

@mauerka ja som si tiež robila prieskum a rovnako sa mi najviac pozdáva Femibion800 (práve kvôli vstrebávaniu listovky) - dnes som zjedla prvú tabletku 🙂 s ovu testíkmi držím palce 😉 ja sa zatiaľ spolieham na meranie BT.
@pitipitipa júj, to je úžasné, veľmi by som sa potešila dvojičkám i ja 😵 len ja som menšia ako bežný ženský priemer, tak neviem, či by som ich v pohode vynosila 😀

nikolka77
16. jan 2012

ahojte tak sa k vam pridavam, ja uz som po jednom potrate v 7 tt, musela som ist aj na kyret..pak sme 6 mesiacov cakali, pak sme na to sli, ale sa mi z tych hormonov cysta spravila, tak som musela dobrat duphaston, beriem ale femibion 800, tak a od decembra sme zacali znova, ale este sa nepodarilo, teraz mi aj meskala, ale nic mrcha dnes doslta sakra ☹neva , ale budem si robit ovulacny test bo neviem presne v ktory den mam ovulaciu, citim ju ale tym ze mam 33 dnovy cyklus..vy to robite denno denne, alebo ako?dakujem za rady 🙂

zdenka270921
16. jan 2012

@mauerka super, ja od februára (pokiaľ teraz nič z toho nebude,heh) tiež idem na ovutesty.. aspoň budem mať prvé hlásenia.. aj keď moje dve kamošky sa snažili snažili a s ovu testami hneď v tú ranu tehotné...dokonca jedna..išla podľa ovu testu a chcela potvrdiť ešte o 2 dni , nech to je na istotu 🙂 a má dvojičky 😎

nikolka77
16. jan 2012

@zdenka270921 inak aj mne by bodli dvojicky, by som cela..ale drahy ani pocut nece 🙂

mauerka
16. jan 2012

@nikolka77 Ahoj Nikolka, sme na tom podobne - aj ja som dnes dostala ms, aj ja beriem Femibion800, aj ja som BA-okolie len s "malym" rozdielom, ze ja mam o 10 rokov viac. Budem robit testy tento mesiac - my teraz ideme zacat, takze este optimizmus. Mrzi ma ten tvoj potrat ☹

zdenka270921
16. jan 2012

@nikolka77 nooo, ja by som tiež brala aj dve, ale tí chlapi...neviem, čo sa tomu tak bránia :D

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka dakujem aj mna, a ty kedy, tiez niekedy minuly rok?inak vela robi aj ta psychyka, ale tak vysvetli to zene nie..🙂no hej drzim vam palce, som zvedava, ja som mala po vysadeni antiky problemy s ovulaciou, potom sa to znormalizovalo, a po roku som ostala tehotna, a to sme ani nejak moc sa nesnazilkovali, tak jemne 🙂no ale nebolo mi to dopriane, nbolo aj vela intrig okolo, ale to je nadlho..nevadi tento rok sa nam to urcite podari baby, verim tomu 🙂

nikolka77
16. jan 2012

@zdenka270921 ved totok, sesterka ma dve , umelo ale su strasne krasne , ale daju zabrat 🙂

nikolka77
16. jan 2012

@zdenka270921 sice teraz kukam, ze ty si asi nepotratila ci..som sa sekla..jej ty uz mas 12 rocneho velkeho chlapa 🙂to je supis..taku malu sestricku mu gtreba a bude sa onu starat 🙂

mauerka
16. jan 2012

@nikolka77 Ja som antiku nikdy nebrala, mame trombozu v rodine, tak som sa bala...a teraz som rada, ono to cele nie je az take "ciste" ako sa to farmaceut. spolocnosti snazia predstavovat...

nikolka77
16. jan 2012

presne tak inak aj sesterka mala v 18 po brati antiky, a bolo to za 5 dvanast...a teraz ma krasne 2 baby 🙂

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka @nikolka77 Ja som antiku nikdy nebrala, mame trombozu v rodine, tak som sa bala...a teraz som rada, ono to cele nie je az take "ciste" ako sa to farmaceut. spolocnosti snazia predstavovat...
Dnes o 19:35 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • •

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka presne tak inak aj sesterka mala v 18 po brati antiky, a bolo to za 5 dvanast...a teraz ma krasne 2 baby

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka dnes mi ani pisat nejde 🙂

mauerka
16. jan 2012

@nikolka77 Ano ja uz mam "chlapa" doma a este pred pol rokom by som si nebola myslela, ze sa este niekedy odhodlam.... partner sice prihovaral stale, ale ja som si myslela, ze uz mam materinske pudy za sebou ale zjavne nemam 🙂 Niekedy v oktobri som sa zacala "lamat" a koncom novembra som sa "zlomila uplne" a zacala som sa tesit, ako sa od noveho roku zacneme snazit o babatko 🙂 Partner ma 38, takze my sme uz iny level xixixi

mauerka
16. jan 2012

@nikolka77 Kto chce, ten pochopi 😎 Nie, ja som potrat nemala. Chodievas do prace alebo si doma?

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka jasne, neboj moj stryko pred 10 mesiacmi splodil syna so 40 rocnou partnerkou, takze nikdy nieje neskoro 🙂

nikolka77
16. jan 2012

@mauerka jasnacka 😀 ja chodim do prace, v podstate som si to prve tehotenstvo v uvodzovkach uzila iba tyzden, nevedela som o tom, ani som to necakala..ale nevadi, vsetko zle je na nieco dobre, bodli by dvojcata 🙂
predtym som mala dost stresovu roboty, bola som na pozicii ked som mala pod sebou viac ludi, ale po potrate som si povedala, ze kaslem na to, a teraz je to ok 🙂 a ty si doma?

mauerka
16. jan 2012

Ale kdeze doma...chodievame do prace, maly-velky do skoly vsetci traja do BA 🙂 Ja som sa dozvedela prave dnes, ze tri kolegyne v mojom veku su tehotne! A to som si ja este len myslienky ci vobec ...

lia2712
16. jan 2012

@stastnunka nie...akoze z toho som najviac napalena...mi to pripadalo,ako keby som ho obtazovala,alebo si vymyslala priznaky...normalne rozmyslam,ze zmenim lekara,pretoze taky pristup,ze az!

mirkamirkaa
16. jan 2012

Ahojte dievčatá, ja by som tiež chcela tohto roku otehotniet, niekedy ale až v septembri sa začneme snažiť lebo som teraz vysadila antikoncepciu,ktoru som brala 7 rokov, bude to pre mna velky problem otehotniet? neviete ?

adka8570
16. jan 2012

@mauerka drz mi zajtra palce, idem na gyndu, ale tak sa bojim... ☹

dasa118
16. jan 2012

ahojte baby! ako sa dnes mame?? ja som sa az teraz dostala k netu 🙂 .. a cely den neviem co so sebou, ma dost bolia prsia 😒

adka8570
16. jan 2012

@mirkamirkaa ahoj, komoska ju brala asi 5 rokov a ked vysadila, tak do dvoch mesiacov otehotnela. tak vela stastia... 🙂

mirkamirkaa
16. jan 2012

dakujem veľmi pekne to si ma veľmi potešila lebo všetky kamošky mi povedali,že to asi hned len tak nepojde tak som sa bála už 🙂)))

magic08
16. jan 2012

@zelovocka v nemocke som bola len mesiac...teda "len" 😀 doma som bola cele tehu, nakolko som prvykrat potratila, a otehu som po troch mesiacoch, aj ked mi lekar nakazoval dat si rok pauzu, tak ked som tak skoro otehu, tak ma radsej nechal doma od 8tt 😀