Váš názor - Fíha Tralala, Spievankovo, Dúhalka
Aky je vas nazor na tuto detsku spevacku(fiha tralala)?
Mne ten jej prejav pride hrozne afektovany a neprirodzeny, jej kostym sa mi vobec nepaci a jej spev hodnotim ako priemerny az podpriemerny. Normalne som zirala, kolko ma na youtube zhliadnuti.
Take spievankovo alebo duhalka je podla mna ovela lepsie. Aky je vas nazor?
Neberte to,ako extra hejt (hoci,ked to po sebe citam,presne tak to znie :D)
Inak klobuk dole,ze si ziskala tolko detskeho publika, to sa musi uznat, prajem jej uspech,len mi akosi nereze...
@liloastitch tak to je jedna stara rachetla, s prepacenim 😂😂😂
A to tu naozaj nikto nepocuva s detmi Toddler Punk? 😀
Ciste peklo. Nikdy sme to nepocuvali. Chvilu malu bavilo Spievankovo, to je ok. Ale Fiha Tralala a Miro Jaros - absolutne bez talentu, bez napadu. Strasne slaba uroven. Duhalka netusim kto je.
Uplne najlepsie, ako tie, ktore to zeru zhejtuju kazdeho, kto ma odvahu napisat, ze sa mu to nepaci. To je take konikovske. Ved akceptujte aj nazor, ze sa niekomu nieco nepaci a ze je to v poriadku a nepiste hned, ze mame tvorit a nemame sediet na riti. Predpokladam, ze kazdy ma svoje pracu a robi, co vie. Ale hadam mame pravo na svoj nazor
Rovnako nebudem tvrdit, ze sa mi paci film, spevak ci herec, ktory sa mi nepaci.
My si robime s muzom zarty, ze Fiha musi na niecom slapat. Celkovy prejav, spev, texty... nastastie to u nas nefici. Otrasny su aj Paci Pac, ta nova spevacka nevie spievat a je preafektovana a Duhalka ako tu uz niekto spomenul, by mala pracovat s logopedickou...
Nase deti najviac oblubuju Mira Jarosa a asi je aj topka medzi spomenutymi. Este Spievankovo. A fidlikanti u nas isli len chvilku. Ti boli fajn, co sa ludovej tvorby tyka.
Náš má 14 mesiacov a od Fíhy, Paci Pac, Spievankova a Smejka a Tanculienky u nás frčia max 1-2 pesničky. Zato keď pustíme Mira Jaroša, tak toho by bol malý schopný počúvať celý deň. Jeho pesničky miluje natoľko, že mu pri nich dokážeme ostrihať nechty aj vlasy, a to už je čo povedať 😄 Nám sa celkom páčia tiež, sú dosť chytľavé a klipy má asi najprepracovanejšie zo všetkých
No tak skuste si vypocut Fidorku, raz bolo CD pri detskom caji, to budete mat husiu kožu, to je u nas zakazane 😀 a ceske Štístko a Poupienka, nic horsie asi neexistuje😀, nastastie uz sa u nas nic zo spominaneho nepocuva
Jedno horsie ako druhe, v zivote to svojim detom nepustim
U nas fici klasika- Peter Nagy a jeho Carbicky farbicky,Preco krava nenosi ziadnu kravatu, Hovnivalik a podobne.Zeny,ak existuje hudba pre deti,ktora ma hlavu a patu a aj dospely si ju spieva s chutou,tak je to toto.ODPORUCAM.A odrazu ziadnu show k tomu netreba,ked je ma text a hudba zmysel.
Fiha tralala je fajn pre prvý ročník na osobitke ale duhalka je fajn a aj snicek sa mi páči a spievankovo taky slabší priemer
@tululu ako som uz pisala, moji synovia tiez na tom velmi neficia. Moj pomaly 6rocny syn zacal kandracovcami a kollarovcami, teraz miluje elan. Nieco, co mozeme i my 😀 ale mladsiemu 2,5rocnemu pustsm na cd starsie spievankovo - to su stare detske klasiky, ktore by deti mali poznat
@tululu to je super moje detstvo 😊😊 aj ja to občas pustím deťom
@simona121627 mne sa zda,ze duhalka dosť kopiruje. Myslim,ze ona ma vlka a tri kozluatka a text velmi podobny tanculienke
@zorkahorka text sa tam veľmi zmeniť nedá lebo je to jedna rozprávka myslím
Fiha za mna nocna mora 🙈 ked som ju nedavno videla na Jojkovi, som sa normalne ja dospelacka zacala bat... velmi negativnu energiu na mna preniesla, ten jej kostym a hlavne tie v strede naruzovane usta 😱 ako nejaky zly klaun... ako sa hlavne pri tom speve detskych piesni vazne tvari... bola to nejaka piesen o zabe, kukala som na to s otvorenymi ustami, no proste des, najblizsie som to hned prepla... a potom som prisla na to, ze to ona naspievala to podivne hata pata 🤦♀️ za nas Smejko a Tanculienka aj Duhalka super, boli sme na ich koncertoch a bolo top👌
@simona121627 dej urcite nie, ale pouzila presne tie iste slova. Bola to vila Ela tusim
@zorkahorka tak možno ved sú to kamošky požičala si to od nej
Keď bol syn mladší, chodili sme na Spievankovo, tí sa mi celkom páčili (ale z týchto detských "šašov" je pre mňa aj tak najpočúvateľnejší Miro Jaroš). Fíha Tralala je podľa mňa jedna veľká katastrofa (podobne Dúhalka a Hugo Sníček). Nepáčil sa mi ani večný chaos na koncertoch Haničky a Murka a dvojica Smejko a Tanculienka mi bola nekonečne nesympatická... Paci Pac (tá pôvodná zostava) mala veľmi obmedzený rozsah tónov, tie pesničky boli také uťahané. Okrem Fíha Tralala sa však synovi všetci spomínaní do určitého veku pozdávali, takže som bola ochotná to s ním pretrpieť. Teraz by ma tam už nikto nedostal ani párom volov...
Mira jarosa nemaju moje deti ani ja v oblube.nezaujimave
Veľa názorov. Hmmm osobne moja dcérka prešla všetkým nijako som ju neobmedzovala čo sa týka fiha spievankovo atd. Samozrejme všetko bolo v obmedzenom režime a pomaly na servírované od veku čiže keď bola úplne Maličká počúvala animované ľudové piesne. Osobne si myslím, že sa teda treba na to pozerať deckými očami. Ja som si napríklad myslela o fiha že fakt na niečom fičí. No nieje fakt na, škodu si pozrieť aj ju. V každom som sa snažila nájsť to dobré. Spievankovo je v celku dobrá výprava pracujú fajn s deťmi veľa hudby príroda no mne sa to páči. A áno zahrajko mi nepríde kompletný no má svoje opodstatnenie. Ja som aj za babky hanicka a murko nedávno sme to absolvovali na živo. No ja si tvorím s ňou aj sama videla už takmer všetko z každého rožku. Miro Jaroš u nás nie. Naj je tvoriť s dieťaťom ak je čas a to sa snažím aj bez YouTube. To ju zatiaľ baví najviac. Len času je málo.
Nášmu sa nepáčilo nič zo spomínaných, fical jedine na hanicke a murkovi a ja s nim
Inak vy co ste tu pisali, ze len hejtujeme a mame nieco vymysliet my..ved nikto z nas nepovedal,ze za tym nie je kus roboty a driny, jasne,ze je, to tym spevakom nikto neberie,ale zas to ma znamenat,kedze sa tym nadreli a stravili pri tom vela casu,ze sa nam to musi pacit a ak sa nepaci tak min**ujeme?? Alebo preto sa nam ma pavi fiha,ze ma farebny kostym a robi divadelne predstavenie?To je dost odveci nazor. To by sa muselokazdemu cloveku pacit vsetko,kazdemu ten isty film,kazdemu to iste divadelne predstavenie. Podla mna kritika je tiez dobra,aspon cloveka posunie vpred (pokial ten clovek nie je obmedzeny a nezoberie to moc osobne)a mam sa pozriet na fihu detskymi ocami?? Ced mi pripada strasidelna ako dospelej. Ako decko by som si myslela,ze je to klaun a rozrevala sa po 5 sekundach :D
Nemusí sa všetko každému páčiť , ale z môjho pohľadu je hejtom, keď niekto pouzije argumenty, ako že je to infantilné (aké iné to má byť , keď je to pre deti?) , že to má hlúpe texty a sú to odrhovačky, keď 80 percent populácie počúva vo svojej dospelosti kompozične rovnaké odrhovačky s rovnako debilným textom.
nemám ju rada, Spievankovo sa da zvladnut, ale asi najviac radi mame Hanicku a Murka
@annm81 ano,s tymto suhlasim 🙂

@zorkahorka Myslím, že textovo sú na tom pomerne dobre aj iní interpreti. Mne sa na Spievankove, odkedy sa začali zameriavať na vlastnú tvorbu, páči hudba - trebárs klavír je tam naozaj dobrý. Moje dieťa malo najradšej Doktor Ďatel (tušim tak sa to volá) - textovo celkom inteligentná detská tvorba, kompozične dobre vyskladaná - melódia zložitosťou prekoná dobré 3/4 rádiovej tvorby. Už nehovoriac o detskej hudbe naších čias... ten hejt je fakt smiešny, keď si vezmem na akých stupiditách sme vyrastali my a čo za posledných 30 rokov patrilo k najpredávanejšej hudbe pre dospelých... Väčšina tu iste vyrastala na Wagnerovi a dnes počúva texty inšpirované sociálnymi otázkami a históriou (ja milujem hudbu inšpirovanú históriou!)... ibažeby nie a počúvali hlboko intelektuálnu Mandarinku Darinku a Psa Bobyho a dnes počuvajú tuctovú dvojakordovú textovo aj kompozične primitívnu rádiotvorbu.