icon

Váš názor na LBGT

lia_sk
10. feb 2021

V poslednej dobe sa to všade dosť rieši tak mi napíšte váš názor

Strana
z2
matabb73
11. feb 2021

@lenkakravcova to by ma zaujímali ako by si to liečila, keď je to podľa teba choroba. Smutné, že v tomto storočí má niekto ešte názory hodné stredoveku. Predstav si, že by išlo o tvoje dieťa a ty ho budeš presviedčať, že je choré a miesto toho aby si ho prijala také aké je. Často sa stane, že také dieťa to nezvládne a spácha samovraždu.

matabb73
11. feb 2021

@lia_sk nesúdim ľudí podľa toho ako sú orientovaní, ale podľa toho ako sa správajú. Tí, ktorých som poznala boli všetko slušní ľudia. Som aj ja adopcie. Lepšie keď dieťa vyrastá v milujúcej rodine, hoci aj dvoch homosexuálov, ako v detskom domove.

lenkakravcova
11. feb 2021

@miadi Ja a homofobik? 😀
Tak prrr... sa častujte doma keď chcete čím chcete, ale aby ste takto nálepkovali podľa pár statusov, to je tiež na zamyslenie sa.

Z genetiky viem, že existujú rôzne deviácie a genetické chyby - napr:
- hermafrodit
- intersex
- alebo chromozómové výchylky xxy, xyy
Priamo v prvom príspevku som napísala, že áno, ak je takýto jedinec, má zjavnú genetickú chybu, nevyčítam mu nič (vlastne ani tomu, kto to takto len "cíti" 🙂 ).

Ak má niekto normálne xx a xy a priťahuje ho opačné pohlavie - je iba psychilogická záležitosť. Bohužiaľ. Môžete si tvrdiť čo chcete, ale títo jedinci sú zo zdavotného fyzického zdravia vporiadku. Sú psychicky inde.

lenkakravcova
11. feb 2021

@matabb73 No asi nijak, keďže xxy a xyy v každej bunke zatiaľ ešte nedokážeme zmeniť.
Ako by si ty liečila slepotu?
Alebo to podľa teba nie je deficit/choroba niečoho?
O tých ostatných veciach netvrdím, že sa nestávajú.. aj slepí, a iní ľudia tie choroby nezvládajú a páchajú samovraždy.

matabb73
11. feb 2021

@lenkakravcova ty si to nazvala chorobou, nie ja. Je to sexuálna orientácia, nie ochorenie.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
11. feb 2021

Mne osobne nevadia, nech si kazdy robi a zije ako chce. Len mi vadia tie ,,cirkusi,, okolo toho a ked vidim na pochodoch tych dogabanych ludi
Ciste psycho. normalny clovek s a nepotrebuje takto pretrcal, navliekat si na seba tie ,,masky,, a prezentovat sa akoby bol zmyslov zbaveny. Poznam par ludi inak orientovanych a je to uplne nieco ine ako niektori na tyxh pochodoch.

lenkakravcova
11. feb 2021

@taskataska To dúfam. 🙂

lenkakravcova
11. feb 2021

@matabb73 Hej niekto to nazýva orientáciou, niekto chorobou. Rovnako ako pri zoofylii a iných úchylkach.

matabb73
11. feb 2021

@lenkakravcova vidím, že si úplne mimo. Mýliš si úchylky s orientáciou. Ďalšia debata je úplne zbytočná, neoznačuj ma.

lenkakravcova
11. feb 2021

@matabb73
Clovek, ktorý má iný názor je "úplne mimo". 😀
A.. Neoznacila som ta prvá. 🙂

miadi
11. feb 2021

@lenkakravcova a ty si ako dovolujes niekomu vycitat ci odpustat podla toho ake mà chromozony? Ty si Boh ci co? Co je teba vobec do toho ako žiju druhi? Ano si homofob kludne ti dam tuto nalepku aj stym mas problem ? S cim ty nemas problem ? Este sa musis vela ucit a dozriet.. alebo nemusis tvoj život,

mondolina
11. feb 2021

@lenkakravcova
Takže homosexualita je úchylka?

viktor4
Autor odpoveď zmazal
viktor4
Odpoveď bola odstránená
jenny257
26. okt 2021

@viktor4 ísť trolliť inde 😉

Strana