icon

Váš názor na LBGT

lia_sk
10. feb 2021

V poslednej dobe sa to všade dosť rieši tak mi napíšte váš názor

Strana
z2
paulinka17
10. feb 2021

Zi a nechaj zit

deedol
10. feb 2021

podla mna uplne v pohode, su to rovnaki ludia ako heterosexuali. par ich poznam osobne, mame aj v rodine.

b4bule
10. feb 2021

Nechapem naco sa to riesi. Umelo nafuknuta tema a zbytocne vyvolavana nenavist voci LGBT. Vsetci sme uplne rovnaky ludia a nikto by nemal byt sudeny za to akej je rasy, vyznania, orientacie ...... Nemame pravo sa montovat inym do zivotov a takisto by sa mne nepacilo ak by mi cudzi clovek diktoval ako mam zit. Preto skor odsudzujem vsetkych ktory hovoria ako je LGBT je zle a silou mocou bojuju proti tomu, keby sa tak rasdej staral kazdy sam o seba. Mam zopar velmi dobrych priatelov medzi LGBT.

limetka69
10. feb 2021

Nemam proti nim nic. Teda proti teplym, lebo neviem kto su tie sado maso prisery, co sem tam vidim na nejakych prostestoch. Trosku mi vadi, ze ich uz vsade nanucuju, to je uz trapne, ale asi to tak ma byt, aby pre novu generaciu to bolo uplne prirodzene. Minule reklama na kondomy v tv a dvaja chlapi, alebo vo filmoch, serialoch zrazu kolko teplych. 😂

jana_eyre_2
10. feb 2021

Čo by sme mali riešiť, sú to ľudia ako každý iný a tak majú ako každý iný nárok a pravo na život aký chcú so svojím partnerom.. nikdy som neriešila niekoho sexualitu je to každého osobná vec a dúfam, že kým vyrastú moje deti a náhodou bude nejaké z nich homosexuálne (alebo iné) tak spoločnosť natoľko dozreje, že vôbec nebudú mať potrebu nejako riešiť túto tému a budú si môcť vybrať žiť ako budú chcieť po právnej stránke a nikto nebude mať potrebu ich preto urazat..

basullinka
10. feb 2021

Ze mi je to úplne jedno, nech si každý žije ako sám uzná za vhodne.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
jenny257
10. feb 2021

Je mi to jedno, clovek ako clovek .

miadi
10. feb 2021

LGBT bol este fajn nazov teraz uz je LGBTQQIP2SAA alebo v skratke LGBTQ+ nazor mam rovnaky ako na hetero. Individualny. Kazdy mà pravo milovat koho chce a byt stastny. A co robia druhi v posteli je ich vec.

limetka69
10. feb 2021

@miadi 🙈boze dufam, ze jedno a nie je animal. 😂 😂 😂 😂 (pre tych co um vyoperovali humor: srandujem)

miadi
11. feb 2021

@limetka69 he no uz su take vselijake odnože co sa nechcu identifikovat ako LGBTQ kde sa clovek nechce identifikovat ako urcite pohlavie skor akoby obe alebo neutralny androgen., a este su tam asexual.. ktory sa tam podla mna ani nehlasia ale Proste komunita chce byt otvorena pre vsetkych .. co nie su hetero 😁zachvilku tam budu aj roboti 🤣

soldi
11. feb 2021

to je asi taka otazka, ako keby si sa pytala, ze aky mame nazor na cernochov.

lenkakravcova
11. feb 2021

@lia_sk
Môj názor je ze je to choroba. Bud genetická - kedy za to skutočne človek nemôže,, a je to ako v čítanie slepemu že nevidí.. Alebo je to psychického rázu (kvôli tyrnaiu v rodine, atď). To co je psychického rázu, by malo byt nejakým spôsobom korigovane a ak sa dá, liečene, aby sa z toho ti ľudia dostali. To, čo je rázu genetického - tak ako píšu vyššie ži a nechaj žiť.
Jedine co by som nepovolila je adopcie. Viem ze je to taka téma že dieťa by sa u majetnych homosexuálov mohlo mať lepšie ako v decaku.. Ale som za to, aby deti ak už majú mať rodinu, mali otca a mamu. Neverím ze práve homosexuáli vyprázdniť naše detské domovy od nechcených (často práve rómskych) detí..

sense
11. feb 2021

Názor ži. A nechaj žiť, mam susedný lesbičky, vychovávajú spolu dcéru... Dieta ako každé iné len s tým ze toto vyrastá pri mame a jej partnerke... Resp 2 mamach...

emmusska
11. feb 2021

neriesim, je podla mna kazdeho vec, ako sa rozhodne zit, v akom presvedceni. takze nejak mi to nevadi. nemam prosti nim ziadne vyhrady

slniecko_12
11. feb 2021

Podla mna je to chore..ti ludia nemozu byt normalni, aj ked proti nim nemam nic..

autumm
11. feb 2021

Úplne v pohode. Su to ľudia ako ostatní. Maju svoje rodiny, priateľov, pracujú, študujú, platia dane, maju silne slabé stránky..atd. Považovať to za choré a diskriminovat ludi IBA podla toho co robia za dverami spálne je podla mna choré. Co koho do toho aké človek vykonaná sexuálne praktiky a polohy v spalni. Pre mna je chorý človek ten, ktorý je zaslepený a rozdeľuje ludi podla toho ci vykonavá análny sex alebo vaginálny sex a neberie do úvahy ine hodnoty a vlastnosti cloveka. Poznam ludi z lgbt a aj v rodine mam.

thewitch
11. feb 2021

Takto, mne nevadí nič na takých ľuďoch a ich štýle ale áno, je niečo čo mi je proti srsti a to je možnosť adoptovania si dieťaťa dvojicou rovnakého pohlavia a nejakým trans alebo niekým takým. Predsa len, dieťa ak je maličké potrebuje ráznosť otca a lásku matky čo by ani najlepšie zosynchronizovaný teplý pár nespravil vôbec. Dieťa je len a len zmätené vôbec z pohlavia ženy a muža a fungovania týchto dvoch pohlaví nie ešte aby musel toto riešiť. Nech si vážne existujú len deti nech z toho vynechajú.. Predsa lwn, zverili by ste niekoho dieťa do rúk nejakého neviemčosexuala ktorý si myslí že jeho pohlavie je vrtulník?.... Dievča, ty si mala ešte nejaký príspevok, nemáš ty len nejakých 14?

europa778
11. feb 2021

Mne nevadia ale len dovtedy kym nezacnu pohorosvat na verejnosti nechtnostami.

jana_eyre_2
11. feb 2021

@europa778 ja som minule videla pár asociálov heterosexuálov čo pohorsovali svojim správaním okolie na verejnosti.. majú mi preto zovseobecnujuco prekážať všetci heterosexuáli? 🤔

katym77
11. feb 2021

V Holandsku bežne stretávate na ulici, túto komunitu a nikomu to nevadí. Lenže v Holandsku multikultura je prirodzená. Na Slovensku máme problém s rómskou komunitou.
Ana Brnabic je premierkou navonok konzervatívneho Srbska, žije spolu s partnerkou a vychovávajú dieťa.

lenkakravcova
11. feb 2021

@jana_eyre_2 Ona nepísala že jej vadia všetci. Písala, že jej vdia ti ktorí sa správajú intímne na verejnosti.
S tým súhlasím aj ja. Tiež netúžim vidiet dvoch mužov sa lízať na MHDčke. Popravde ani heterosexualov. Nech si to každý nechá na doma.

mondolina
11. feb 2021

Môj postoj je pozitívny. Nebránim sa ani adopcii detí.

jana_eyre_2
11. feb 2021

@lenkakravcova no neviem, ja v tej vete vidím dostatočne veľké zovšeobecnenie.. ja tiež netúžim vidieť nikoho kto má potrebu preukazovať prílišnú náklonnosť svojmu partnerovi.. ale neviem kde žiješ, ale ja som vzivote nevidela dvoch mužov oblizovať sa v MHD, maximálne som videla, že sa nenápadne držali za ruky pod ruksakom a zažila som že na nich začal nejaký pohorseny cestujúci zjapat lebo si to všimol.. ale obťažujúce správanie heterosexuálov som teda za svoj život zažila už x krát..

Problém je, že niektorí čo sa cítia viac ako ostatní považujú akékoľvek prejavy lásky (aj veľmi jemne, ako je držanie sa za ruky) za provokujúce, čo by ich pri heterosexuáloch ani nenapadlo..

Nie je to tak dávno čo môjho známeho dobili nejakí muži za to, že sa im zdal "teplý".. on aj naozaj gej je, ale nie je nijako výrazný a nepotrebuje to dokazovať..

A takto budú homosexuáli stále trpieť, lebo sa stále nájdu ľudia čo majú dojem že ich orientáciu z nich vymlatia a že je spôsobená ako ty vravíš nejakým "týraním v rodine" ktorá sa dá "napraviť"..

lenkakravcova
11. feb 2021

@jana_eyre_2 Žila som v Prahe a tam som to zažila 😀 Bolo to no.. nechutné.
Držanie za ruky mi nevadí u nikoho. Vadia mi francuzáky, masírovanie sa po zadku, prsiach a podobné úchylky, ktoré patria do spálne (ale niektorí ich radi praktizujú v parkoch na lavičkách hneď vedľa hromady okoloidúcich) 🙂

A neviem prečo sa snažíš vyhrať. Je to fakt, že niekedy je homosexualita spôsobená genetikou a niekedy je to len psychická záležitosť - z takýchto ľudí sa netreba smiať, ani im ubližovať, potrebujú medicínsku (duševnú) pomoc. (Kamarátov známy bol homosexuál, žil takto.. a po pár rokoch keď sa jeho sestra vydala, chvíľu pracoval v zahraničí a zrazu sa oženil - dnes má 2 deti, rodinu a vyzerá šťastne,, na toto obdobie dozadu hľadí ako na skratové).

jana_eyre_2
11. feb 2021

@lenkakravcova vyhrať? Mala som za to že diskusia je o vymieňani si názorov nie o súťažení kto má pravdu.. keď máš dojem že súťažíme chyba nebude na mojej strane..

lenkakravcova
11. feb 2021

@jana_eyre_2 Tak mám z toho pocit, že sa snažíš vyhrať.
Odignorovala si totiž takmer všetko čo píšem.

miadi
11. feb 2021

@lenkakravcova ty si obycajny homophobic

miadi
11. feb 2021

@lenkakravcova ze medicinsku pomoc ty mas nazor z ineho storocia. A ten tvoj znami je bisexual. Ked ti vadi PA tak sa nepozeraj. Vacsinou trpia homofobiou ludia ktori si nie su isty svojou vlastnou sexualinou orientaciou alebo bigoti.

jana_eyre_2
11. feb 2021

@lenkakravcova čo som odignorovala? Nemala som potrebu komentovať tvoje tvrdenie, že hom.povazujes za chorobu, pretože to sú tvrdenia už dávno vyvrátené odbornikmi a to že riešiš adopcie mi je srdečne jedno, ja s adopciami problém nemám, ale je mi jasné že u nás sa také niečo tak skoro nestane..

Oslovila si ma ohľadom toho že veta jednej diskuterky sa ti nezdala zovseobecnujuca, zatiaľ čo mne ano..
tak som ti na to obšírne odpovedala..

ak ty máš pocit že nejako manipulujem argumentami tak to nie je môj problém, ale je to len tvoj dojem.. vklude nech si každý urobí názor aký chce..

Strana
z2