Váš názor na stopnutie finančnej pomoci Ukrajine
Ahojte. Neviem, ci ste zachytili, ze Fico sa v Bruseli vyslovil proti financnej pomoci Ukrajine. Aky mate na to nazor? Myslite, ze nas to nejako negativne ako krajinu ovplyvni?
Kontroverzna tema, rozne nazory ale hlavne ze ty si anonym ... Dost nefer voči tym, ktori ti odpisu.
@svetlonos Nemyslim si… kto nechce, nemusi sa vyjadrit.
Prečo anonymne píšeš?toto je podľa mňa na hádky😒ja mám názor za ktorý sa do mňa pustite všetci-nepomahat,žiaľ🤷naši ľudia nepotrebujú pomoc? napríklad aj po zemetrasení,kde idú búrať domy...ale nie,radšej pomáhajme iným a budeme nakoniec ako Grécko...
Myslím, že nemáme všetky informácie. Ked som počula ustrizky, chceli riešiť na čo budú financie pouzité. Bez toho aby sa vedelo co sa presne rieši, je ťažké vyjadriť názor.
Keď chcem vyjadriť svoj názor, nemusím sa skrývať za anonym ,ak som o tom presvedcena ..
Ale to je jedno ..
Za mňa je to chyba a vôbec ma neprekvapila,do januára najneskôr je Kocner vonku z basy ..A potom ďalej a ďalej..
Nič nové ani prekvapivé, pána komunistu ruskeho..takže všetko ide,ako som si osobne myslela a aj preto som ho nevolila..kto chcel iba Slovensko ,ten pravy štát, bude mať iba to ,inak nič, ani peniaze,ani starostlivosť,ani medzinárodné vzťahy..takže súdruh to už zariadi ..za svoj názor sa nehanbím a rada ho napíšem pod svojim nickom,pekný den
Myslim si ze sme sa v ramci EU zaviazali ze budeme postupovat spolocne ako celok a vzhladom k tomu ze do nas naliali neskutocne prachy,eurofondy,ze sme vdaka clenstvu v EU mohli rozvijat ekonomiku aj stat je uplne neskutocne trapne toto ohananie sa nejakou rusko-ukrajinskou kartou. My z clenstva EU len profitujeme,oni z nas nemaju v podstate nic. A budeme sa hrat na velkych panov. Je to maximalne trapne a tato nasa nacionalisticka malosť nas bude stat este vela.. hanba naozaj
Ale obyčajni slovaci ktori maju len velke reči v krčme vobec netusia, oni si myslia aki su frajeri ze volili Fica, Danka, hoaxerov lebo ved bububu migranti a bububu ukrajina.
Keby sme boli my na mieste Ukrajiny tak by vyplakavali o pomoc.
Nepomáhať…
@dzescebuly zachvilu si putin dovoli aj na nas. Potom budes ok, ked nam niekto druhy odmietne pomoc?
Kazdy, kto odmieta pomoct slabsiemu, len svetu hovori, ze je sebec.
@vanilkovazmrzka ukludni sa,napísala som názor ako aj vy ostatní a aj keď s vami nesúhlasím tak nehejtujem,
@dzescebuly ja som sa ta normalne opytala, ci sa budes citit spokojne, ked nam na zaklade tvojej logiky nikto nepomoze.
@amelia89 za to ze eu podporuje štáty členské im diktuje a riadi kopu veci v ekonomike, cize nie je to vobec zadarmo. Ale to je iná téma. Žiadny štát nie je otrok. Spolupracovať je ok, dohadovať sa je ok. Nemusíme predsa všetkému pritakavat. Môžeme žiadať zmeny a aj nesúhlasiť. Nie sú na západe neomylni. A už vôbec nie úradníci.
Ja som tiez proti financnej a militarnej pomoci. S materialnou dobrovolnou pomocou na ich uzemi nech sa pomaha kludne dalej.
Konečne sme sa dočkali ..radšej nech sa pomáham ľuďom u nás a nie že sa stať zadlzuje kvôli pomoci iným
Dufam, ze im konecne uz prestaneme pomáhat...
@vanilkovazmrzka to je môj názor,nech pomáha kto chce,dobrovoľníci nech zbierajú šatstvo a neviem čo iné,tiež sme posielali veci a drogériu na Ukrajinu ale môj názor je nemenný
pokiaľ viem nestopol finančnú či humanitárnu pomoc ale odmietol dodávať zbrane. Večne na tejto stránke vznikajú tieto trollie témy ktoré sa tu absolútne nehodia. Máš lepší pocit anonymko?
Mňa to teší, neviem prečo by sme mali financovať Ukrajinu. Už dostali viac než dosť.
@bejbypd veď Kočner mal nie tak dávno dosť vážne zdravotné problémy, bol prevezený tuším do trenčianskej nemocnice. Napodiv všetko zatíchlo, či mu po voľbách ožili krídla?
@vevesh Mám rovnaký názor, tiež si myslím že neni v možnostiach nášho štátu pomáhať finančne a ani vojenskej techniky nemáme práve na rozdávanie. Myslím že aj doterajšia pomoc bola na úkor našich obyvateľov.
Ale za materiálnu pomoc som, ak máme pomáhať tak práve takto. Aj som sama takto prispela.
@nikoletta1712 ale ani my potom nepýtajme pomoc od iných
@dzescebuly nech sa paci, maj svoj nazor, ale doteraz si mi neodpovedala na moju otazku
Ja si myslim, ze pomoc Ukrajine je aj v nasom zaujme, neviem preco toto ludom nedochadza, ze my nepomahame nezistne
A práve mam správy pustene: vojenskú pomoc odmieta. To je všetko. Nerobte drámy dámy:D
@simca06022011 v takom prípade súhlasom úplne,a kto má iný názor môže ísť na front 🤷
Len zbrane sa nebudú dodávať ... chvalabohu ... to dokedy ich tam budeme dotovať na náš úkor? Aká je šanca, že Ukrajina vyhrá? Žiadna, treba sa na to už konečne reálne pozrieť ...
@simca06022011 ano, ospravedlnujem sa za zle vyjadrenie, odmieta, nie stopuje.
Majú voľný prístup k trhu práce, donedávna im štát platil bývanie (neviem ako na Slovensku), platíme im zdravotné poistenie ,všetky úkony, mohli zadarmo parkovať , platili sme im dokonca povinné ručenie, sú uprednostňovaní v škôlkach, školách. Na začiatku aj zadarmo cestovali. Neviem čo viac by ešte chceli. A stále im je málo. Tak neviem kto je tu sebec.
Ja pevne verim, ze to bude pre nas znamenat len tu hanbu, nic viac.
Nie autorka, tu ide o to ze ty píšeš odmieta "finančnú pomoc Ukrajine", pritom ide o "vojenskú" . Nie stopuje/odmieta. To neriešim.

Je to hanba na sto rokov. A taketo facky budeme zazivat najblizsich par rokov.