Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@seve_ranka : vyborny clanok, vystizny, ale pravdu nikto pocut nechce.. ☹
nikto z tabora "proti" si neuvedomuje, ze neustale prichadzame o lekarov, pretoze pracovat v akychto podmienkach a s takymto ohodnotenim (nielen financnym) je dlhodobo pomerne tazko unosne..vsetko to usti len do neustaleho znizovania kvality zdravotnictva a bude aj nadalej..akykolvek skvely moze byt lekar, ale ak je demotivovany, pretazovany a pracuje v limitovanych podmienkach, zazraky neurobi ani keby chcel..
babija@dusika11
jojojoj, zbytočné oprašovať AJ - niektorí ani Aj nevedia a ani Sj neovládajú
bola som na vyšetení, keď lekár (z tých tmavších - Angola ?) dával pacientke záznam z vyšetrenia - sono - a napisal jej že v pravej obličke nález a ona už obličku nemala - bola po operácii ☹
tak si myslím, že niet nad slovenských lekárov - aj ak keď stále tvrdím, že aj lekári sú ľudia a nie "nadľudia", ktorí neurobia chybu
@monnaa, do medii vieme, čo ide... súdny človek nech si urobí vlastný názor... mám zopár kamarátov v lekárskych kruhoch, sú to zlatí ľudia, žiadni mamonári... majú moju plnú dôveru a podporu. Verím tomu, že keby moje dieťa, prípadne hocikto z mojich blízkych v tomto čase potreboval lekársku pomoc, tak by ju dostal. To, čo z lekárov urobili médiá radšej nekomentujem.
@seve_ranka clanok skveli. ludia by mali otvorit oci a nenechat sa opijat rozkom
@babija ja zase musim povedat ze som bola na ARO u doktora pred operaciou, bol ciernej pleti a vedel dobre po slovensky, vsetko som rozumela a bol aj mily. ale je naozaj dolezite, aby ked sem niekto pride, comu osobne neverim, kto uz by sa sem hrnul???? tak by mal vediet po slovensky
@lauritka @pici to je v piiip.nas natahuju ako zuvacku.ja uz chcem vediet co konkretne sa deje.uz tyzdne zijeme v neistote 😠 a lauri ja viem,ze ti najtazsie nahraditelni lekari vypoved dali.o to silnejsie postavenie lekari v celkovom strajku maju.teraz je myslim cas na nasej momentalnej(uz nie dlho vladnucej) vlade,aby uz vydali stanovisko.ja viem,ze riesia nelahku vec a je lepsie ak si daju nacas a nieco solidne vyhutaju,ale ja uz som fakt nedockava.mam vo svojom okoli ludi,co momentalne potrebuju lekarsku starostlivost a aj koli nim nervacim.pre nich zit v takejto neistote musi byt sialene narocne a vycerpavajuce. ☹
http://marekblaha.blog.sme.sk/c/281227/2000-lek... nieco ine iny pohlad
no tak aj media pekne odprezentovali, ze odmietli zvysenie o 300e takze zase to vsetci vnimaju tak, ze 300e je v reale´...
@seve_ranka
Mas ptavdu!!! Z lekarov urobili hnusnych vydieracov! To je fakt smutne!!! A ludia nasi slovenski im to vsetko veria, ale sudny a rozumny clovek si, ako vravis, nazor urobi zdravym rozumom 🙂!!!

@teodorka a nepaci sa mi ako sa bavis s @bobocka.. ona nie je ziadna naivna hlupana. tak tie invektivy naozaj bokom 😝