icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

pici
26. nov 2011

@teodorka a nepaci sa mi ako sa bavis s @bobocka.. ona nie je ziadna naivna hlupana. tak tie invektivy naozaj bokom 😝

dusika11
26. nov 2011

@lauritka ja sa uz tesim ako ukrajincovi vysvetlujem co mi je...hlavne na gynekologii...alebo u ineho...zeby som zacala oprasovat anglictinu???

dusika11
26. nov 2011

@pici nova foto,??som zvyknuta na ine

bobocka
26. nov 2011

@pici vsak hovorim,ze nechapem vobec zaradenie temy pokladna do temy o strajkujucom lekarovi.ci uz o tomto tema stagnuje,tak musime zabrdnut inde? 😀

pici
26. nov 2011

@teodorka a k tvojej susede len tolko.taketo pofunusove mudrlantky mam najradsej

pici
26. nov 2011

@dusika11 aaaaaaaano nova fotka :D
@bobocka tu uz bolo tolko bludov popisanych ze normalne na zaplakanie

monnaa
26. nov 2011

@pici - veď to bolo len na odľahčenie tými s tými pokladňami 😀
Inak, tiež na odľahčenie, po tomto všetkom ja osobne volím Noru Mojseovú.... 😎

dusika11
26. nov 2011

@pici od veci odpustite ale je sakraaaaaaa dobra,,,,,,novy ucesa, alebo len nie tvoja...odpustite od temy...prepacte..

bobocka
26. nov 2011

@pici no ved toto .btw ze aka cica.krasna foto 🙂
kurnik,drobec pozera superpatracov 😀 nevidim spravy 😒 .kto budete mat nove info o momentalnej situacii,tak informujte prosim. 😉

delideli
26. nov 2011

@seve_ranka : vyborny clanok, vystizny, ale pravdu nikto pocut nechce.. ☹
nikto z tabora "proti" si neuvedomuje, ze neustale prichadzame o lekarov, pretoze pracovat v akychto podmienkach a s takymto ohodnotenim (nielen financnym) je dlhodobo pomerne tazko unosne..vsetko to usti len do neustaleho znizovania kvality zdravotnictva a bude aj nadalej..akykolvek skvely moze byt lekar, ale ak je demotivovany, pretazovany a pracuje v limitovanych podmienkach, zazraky neurobi ani keby chcel..

pici
26. nov 2011

@dusika11 nieeeeeeeeeeee je to moja.. taka starsia.. ale mam ju rada.. tak som si ju dala :D
@bobocka ja tie media nepozeram lebo mi je na blvanie ako robia z ludi negramotnych blbcov. kazdy si melie svoje.
@monnaa aha... na odlahcenie je cela politika :D

babija
26. nov 2011

babija@dusika11
jojojoj, zbytočné oprašovať AJ - niektorí ani Aj nevedia a ani Sj neovládajú
bola som na vyšetení, keď lekár (z tých tmavších - Angola ?) dával pacientke záznam z vyšetrenia - sono - a napisal jej že v pravej obličke nález a ona už obličku nemala - bola po operácii ☹
tak si myslím, že niet nad slovenských lekárov - aj ak keď stále tvrdím, že aj lekári sú ľudia a nie "nadľudia", ktorí neurobia chybu

denduska
26. nov 2011

@pici dala som to len na odlahcenie, ze pokladnicku mozno uz pomerne lahko nahradit "strojom" ale lekara nie - len inym lekarom..ale akosi nie je kym 😕 nie preto zeby som ich znevazovala..lebo zachvilu sa tu na mna vrhnu supy 😀
dobra fotka 😉

seve_ranka
26. nov 2011

@monnaa, do medii vieme, čo ide... súdny človek nech si urobí vlastný názor... mám zopár kamarátov v lekárskych kruhoch, sú to zlatí ľudia, žiadni mamonári... majú moju plnú dôveru a podporu. Verím tomu, že keby moje dieťa, prípadne hocikto z mojich blízkych v tomto čase potreboval lekársku pomoc, tak by ju dostal. To, čo z lekárov urobili médiá radšej nekomentujem.

bobocka
26. nov 2011

@pici no ja chcem vediet na com sa dohodli ohladom toho nudzoveho stavu.ci sa uz dohodli,co to v praxi znamenat bude atd atd...

pici
26. nov 2011

@seve_ranka clanok skveli. ludia by mali otvorit oci a nenechat sa opijat rozkom

pici
26. nov 2011

@bobocka nedohodli sa na nicom

pici
26. nov 2011

@denduska diky.. tak nechajme pokladne pokladnami :D

lauritka
26. nov 2011

@bobocka no prave hovorili v spravach, ze najviac vypovedi podali prave chirurgovia, anesteziologovia, porodnici... cize tazsie nahraditelni lekari. 😒

lauritka
Odpoveď bola odstránená
pici
26. nov 2011

@babija ja zase musim povedat ze som bola na ARO u doktora pred operaciou, bol ciernej pleti a vedel dobre po slovensky, vsetko som rozumela a bol aj mily. ale je naozaj dolezite, aby ked sem niekto pride, comu osobne neverim, kto uz by sa sem hrnul???? tak by mal vediet po slovensky

pici
Odpoveď bola odstránená
bobocka
26. nov 2011

@lauritka @pici to je v piiip.nas natahuju ako zuvacku.ja uz chcem vediet co konkretne sa deje.uz tyzdne zijeme v neistote 😠 a lauri ja viem,ze ti najtazsie nahraditelni lekari vypoved dali.o to silnejsie postavenie lekari v celkovom strajku maju.teraz je myslim cas na nasej momentalnej(uz nie dlho vladnucej) vlade,aby uz vydali stanovisko.ja viem,ze riesia nelahku vec a je lepsie ak si daju nacas a nieco solidne vyhutaju,ale ja uz som fakt nedockava.mam vo svojom okoli ludi,co momentalne potrebuju lekarsku starostlivost a aj koli nim nervacim.pre nich zit v takejto neistote musi byt sialene narocne a vycerpavajuce. ☹

pici
Odpoveď bola odstránená
lauritka
26. nov 2011

no tak aj media pekne odprezentovali, ze odmietli zvysenie o 300e takze zase to vsetci vnimaju tak, ze 300e je v reale´...

odrik
26. nov 2011

@seve_ranka
Mas ptavdu!!! Z lekarov urobili hnusnych vydieracov! To je fakt smutne!!! A ludia nasi slovenski im to vsetko veria, ale sudny a rozumny clovek si, ako vravis, nazor urobi zdravym rozumom 🙂!!!

pici
26. nov 2011

@dusika11 100% suhlas... tu zase ale niekto napise tie blaboli, ako ci si "obycajni ludia" nezasluzia svoje miesta atd...

pici
Odpoveď bola odstránená
denduska
26. nov 2011

a co sa tyka toho jazyka..ja som mala problem rozumiet uz aj babke zo Svidnika napriklad..a madarsky uz vobec nie... co taky Ind s nou spravi ked nebude rozumiet co jej je..aj keby bol uplne uzasny lekar 😨

@pici co sa cudujes ked si si taku fotku dala, hned si ta vsimli 😀