Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
baby inak davam do pozornosti temu mudr marian kollar a vase skusenosti s nim.iba to potvrdilo moj nazor na neho.ach,kiezby lekarov viedol niekto iny...
pozeram spravy a tiez mam na to cele svoj nazor... zaujimave je sledovat jednu i druhu stranu
@bobocka no... nudzovy stav nas zrejme neminie.. odlozia sa planovane operacie, budu len nevyhnutne zakroky...
lekari, ktori najprv, ze im nejde o platy, ide im uz len o platy, lebo z 10 bodov sa dohodli na 9.
uz bola drzost, aby zvysili platy len tym, ktori dali vypovede... co samozrejme nepreslo a poburilo to premierku, mna tiez..
osobne si myslim, ze kollar nebojuje za vsetkych lekarov... a ze je to jeho boj..
zrejme fakt, kbebyze sa lekarom dvihne plat o 300eur v priemere, prisli by o ine priplatky, preto chcu tych 787eur, ci tak nejak.. ale tu je potom recht, ze plat nemaju len 500eur, ale 500+priplatky..
teda, tak su podavane spravy, ktorym ja takto rozumiem..
premierka ide rozposlat memorandum kazdemu lekarovi.. ak som dobre pocula...
no.. neviem.. stale sa neviem uplne rozhodnut, ze co si o tom mysliet.
treba pridať lekárom,málo úplatkov berú,hlavne primári. 😎
@latvia nevravim, ze ich kazdy lekar ma, len v spravach podali info, ze ak priemerne dvihnu o 300e, pridu ale o ine peniaze... oliv chcela hrat s tatom na klavir a spievala pri tom, tak presne neviem, ci priplatky, ale proste vraj automaticky pridu o nejake peniaze, co mavaju lekari ku mzde. isto nie kazdy lekar
@latvia vidis? tak ja nechapem, o co kollarovi ide...
podla mna by mali lekari brat teraz 300 a az sa krajina trosku spamata, pytat trebars znova... ved im splnili 9bodov z 10 ku spokojnosti.. ved to je super vysledok.
lekarov mame 6500, vypovede dalo okolo 2400lekarov...
tak sakra! preco necuvnut a vziat zatial to , co sa da?
ako sa tvori v mediach mienka ludi? presne takto, tie ktore ste videli spravy , tak posudte nasledovne:
Nie je pravdou, že LOZ navrhlo zaviesť poplatky za každý prevoz záchrankou do nemocnice. Nie!
Lekári navrhli, aby v prípade, ak lekár v nemocnici posúdi, že nešlo o poskytnutie neodkladnej
zdravotnej starostlivosti t. j. výjazd bol neopodstatnený aby sa pacient podieľal sumou 20 eur na
prevoze. Tým by sa odstránili neopodstatné výjazdy. V súčasnosti sa zneužíva systém záchraniek
mnohými sociálne slabšími osobami. My platíme 1000 eur za každý neodôvodnený výjazd záchranky
plus mesačný paušál pre záchranku a lekár dostane 3,50 na hodinu? Koľko by sa ušetrilo týmto
opatrením? Je smutné keď počujete klamať v priamom prenose!
možno je to od veci ale napriklad prešovska nemocnica hlada už nových lekarov tak som zvedava kam sa potom tí nasi strajkujuci lekari podejú 😎 http://kariera.zoznam.sk/sk/pracovna-ponuka/111... a nemyslim si že lekari ktorí nemaju až taku dlhu prax ako mnohí s dlhoročnou praxou ktorí dali výpovede su horsi, ja mam skusenost s jednou mladou doktorkou ktora si este len robi atestaciu a na moj problem hned vyrukovala s poučkami ako by sa malo v mojom pripade postupovat +hned ma poobjednavala na konkretne vysetrenie, kdežto lekar pred nou(dlhorocna prax) skonstatoval že moj stav mam z liekov na alergiu lebo si precital pribalový letak 😠 že ich mam vysadit a prist o mesiac! takže ano pridala by som peniažky ale iba niektorým lebo mnohí si to nezaslužia 😢
takze....
vraj sa nasli riesenia, vdaka ktorym nebude treba vyhlasit nudzovy stav. premierka sa podakovala lekarom, ktori v praci ostali a staraju sa o pacientov nadalej
idem kukat film... 🙂
malu miestnost a velky bic,zacinaju sa chovat ,ako zasr....mafia...akoze odtial potial...ale nie nenzrany su nehorazne,beru uplatky,dovolenk im platia farm.spolocnosti,mesacne im na ucet pride tolko prachoc od farm.spolocnosti,ze az....a nech mi nikto netvrdi,ze to tak neni,viem svoje,osobne...Ja ked vidim toho smrada holohlaveho v tv... 😠 Hawk ...
@katarinajurikova tak dakujem.uplatok som v zivote nezobrala, dovolenku mi ziadna farm spolocnost neplati, nakolko nemam a nebudem mat ambulanciu sukromnu. ale vybicovvat ma mozes ak sa ti ulavi
@katarinajurikova hej a kto? ze som si nenarazila takeho co ma lepsie kontakty, doprdele som mohla sunky valat teraz niekde v Karibiku... 😀
@katarinajurikova zhodnot ci mas postacujuce informacie aby si sa smelo mohla vyjadrit k tejto teme, alebo si tu len vylievas zlost hm?

http://nezval.blog.sme.sk/c/281699/Som-lekar-a-...
to je tiež lekár a myslím, že má pravdu - nie je to iba o platoch, ale celkovej situácii v zdravotníctve, v ktorom sa roky nič nedialo v prospech pacientov a zdravotníckeho personálu, ale boli to pokusy a omyly, ktoré vždy skončili horšie, ako to bolo na začiatku
a čo minister, to vždy "úspešnejšie a úspešnejšie" viedol ku krachu zdravotníctva