icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

bobocka
26. nov 2011

@katarinajurikova no nie vsetci su cervave jablka.jasne,ze niektori si ziju ako prasce v zite,natrcaju ruku a driapu od pacienta obalocku,predpisuju lieky danej farma firmy a za to sa vyhrievaju na slniecku kadekde po svete na plazach,ale ....nie vsetci su taki.niekoho skryta obalocka doslova urazi.niektori naozaj robia svoju pracu,lebo chcu pomahat chorim ludom.
ale cela situacia je uz fakt na nervy.ako male deti sa dotahuju a podavaju si jedno memorandum za druhym.ja chcem toto ,ja zas hento. a chudak pacient niekde vstrede medzi tymi spormi caka,co bude s jeho zdravim,v niektorych pripadoch-co bude s jeho zivotom ☹

lauritka
Odpoveď bola odstránená
pici
Odpoveď bola odstránená
lauritka
Odpoveď bola odstránená
kaja73
26. nov 2011

@katarinajurikova Farma firmy sa nezaujimaju o radovych lekarov na oddeleniach nemocnic. 😉
Možno tak primari ci riaditelia z nich niečo maju.
Firmy su zaujimave v sukromnom sektore-ale nie je to zadarmo-lekar robi pre nich studie-su ozaj narocne na cas,vyzaduju vela prace,vela pacientov zaradenych do studie,vela papierovaciek,vela studovania v angline ,no a tie "dovolenky" su studijne pobyty na 2-3 dni-bez rodiny,kde sedis na prednaskach a po veceroch je program-napr daka vcera v restike.
Ale ti co dnes strajkuju vela z farma firiem nemaju. 😉

lauritka
26. nov 2011

juj uz nas zmazali. vyjadrujem sa k teme : lekari do toho .!!!! 😵

pici
Odpoveď bola odstránená
pici
Odpoveď bola odstránená
denduska
26. nov 2011

bdie nad nami velky brat 😅

no dufam sa dohodnu nejak k spokojnosti a dufam si aj ostatni nedoceneni pracujuci v inych profesiach uvedomia ze staci chciet a da sa z nasich papalasov aj nieco vytlct len sa netreba vzdavat....namiesto toho aby len oni vytlkali z nas...som naivna asi, ale hadam sa raz karta obrati 🙂

bobocka
Odpoveď bola odstránená
babija
26. nov 2011

babija@katarinajurikova
sorry, ale tvoj pohľad nie je férový voči lekárom poctivým, ktorí pracujú za čistý plat a aby mali kde bývať, keď si založia rodiny, tak si berú úvery na byty ako všetci mladí ...
.... opäť si neodpustím, obyčajný lekár ani "nepričuchne" k dovolenke od pharma firmy, ani hromadné kongresy na opačnej strane zemegule nehrozia, to mohlo byť v deväťdesiatych rokoch...
teraz, ak niekto niečo občas dostane od firmy je prednosta kliniky, možno občas primár , ale to je všetko ...
tie drobné darčeky ako trička, perá, tie sa pomaly rozdávajú aj na školách pri prezentácii a "nábore" 🙂
viem o čom hovorím, je to z pravej ruky - - syn lekár, dcéra personalista vo farmaceutickej firme

lauritka
26. nov 2011

😀 😀 😀

katarinajurikova
26. nov 2011

@kaja73 Farm.firmy,platia nehorazne prachy aj mgr.v lekarniach,aj obvodakom,za to,ze predpisuju ich vyrobok...Nepisem sem veci,s ktorymi nemam skusenost...A nepisala som ,ze vsetci su taky,to uz niektore ktore su tu rozbehnute vypisuju aj to co nevidia,asi im to navecer ide rychlejsie 😀 Pekny vecer idem kukat Transformera so synom... 😎 🙂

kaja73
26. nov 2011

@katarinajurikova Moj mm je na ambulnacii,tak sa len usmievam nad "nehoraznymi "prachmi a ich lekaren 😲 -no fakt to tam fici farma zatupcami-ked ,tak idu za mm,ale nie do lekarne-a moj mm 3/4 z nich vyhadzuje 😝 a to fakt ostro 😀 😀 😀
PS-dnes nestrajkuju MGR z lekarni,ani obvodaci.

pici
Odpoveď bola odstránená
katarinajurikova
Odpoveď bola odstránená
lauritka
26. nov 2011

no vela ludi ma predstavu, ze lekar = bohac. automaticky.

lauritka
26. nov 2011

obavam sa, ze vam zmazu prispevky. 🙂 uz sme zatrasovani ako lekari 😉

katarinajurikova
26. nov 2011

@kaja73 nie kazdemu ,pisala som to v prispevku treba pozornejsie citat

ukmima
26. nov 2011

pridam sa aj ja....hmm...uz vobec neviem co si mam o tom mysliet, co sa tu deje....ja si mysli, ze 300eur by bolo ferove....lenze, ked to daju zdravotnikom, si kludne mozu dupnut aj ucitelia...a prestanu ucit nase deti, dupnu si aj uradnici, elektrikari, plynari, vodari, pekari...a co bude potom...kde nato vlada zoberie....????ja len tak nahlas rozmyslam...musia mat take neunostne platy nasi poslanci...ved by sa dalo posetrit aj inde..nech si poslanci zasadnu napr.za 1500 eur, nech nemaju svojich soferov, hovorcov...zastupcov hovorcov...ved je to uz niekedy nasmiech co si robia z nas ludi.....oni maju zadarmo auta, my si auto musime splacat, ak chceme chodit na nom do roboty....my si tankujeme a platime, obedy a vydavky tiez, nemame vyhody ako nasi pani poslanci....ved kolko by bolo v statnej kasicke, keby sa zacalo nie zvysovanim platov..ale znizovanim v parlamente..ved kolko ich tam sedi....co vobec ani nevieme ze su tam..........ruku na srdce....kolko ich tam je, co za rok nepovedia ani jednu fakt.poznamku....hlavne ze si to tam odsedia..a na ucet dostanu par tisic....a kedy sa zburime a zacneme strajk my maminy....ved z manzelovej vyplaty platime, seky, najom, pozicku, stravu....a veru aj moj par eurovy rodicak je za tri dni fuc.....a tie smiesne pridavky co mame....ale zanedlho budeme bohacky, ved rokovali o zvyseni a dohodli sa na smiesnych 46 centov....a este sa mi nepaci.....................dochodcom vianocne...preco nedaju matkam...?????peniazky rozhadyuju, kde netreba...a potom to dopadne takto...len nam ostava verit, ze sa nespoja ucitelia......nespoja plynari...elektrikari...pekari, vodari..........aj uradnici.....ach jaj.....vazim si kazdeho lekara....a viem, ze niesu vsetci ohodnoteny tak, ako sa pise, urcite su taky co maju 1400 eur...a poznam aj takeho co ma 600 eur......ale to je len moj nazor..... 🙂

pici
Odpoveď bola odstránená
kaja73
26. nov 2011

@lauritka My ako bohaci 😎 ,byvame so svokrou a na dovolenke sme boli za poslednych 10 rokov len v chorvatsku,aj to nie v hoteloch.Varila som ja. 😝

bobocka
26. nov 2011

fuha,admini sa tu asi zisli.nedajboh hola veda mimo temy a uz sa maze 🙄 😀 😀 😀
mimochodom k lekarom a farma firmam.podla mna hlavne pediatri v tomto farma svete ryzuju.resp farma firmy ryzuju na nich.vsak detsky nabytok v cakarni s podtlacou nazvu lieku,milion letakov na dane novinky v lekarnach-kazda este lepsia ako tie ostatne.lekar obleceny v tricku nesucom nejaky nazov lieku,...lekar podozrivo predpisujuci len jeden druh liekov na danu chorobu... 😒

katarinajurikova
Odpoveď bola odstránená
dusika11
26. nov 2011

@denduska jaj ty si ma rozosmiala indicky lekar a babicka rusnacka 😀 😀 😀 sto ti budu liciti jajajja

pici
Odpoveď bola odstránená
dusika11
26. nov 2011

no pozrela som sa ta 3,,a som padla na zadok ...aki su spokojni vlastne idu dokoncit ako to volaju ...transformaciu nemocnic...v preklade to znamena zlucovanie oddeleni vkastne to co Gaspi ujo nedovolil...teda privatizacia....??? dobre som to pochopila...jemine ved sa vlade vlastne ulavilo ze to mozu dokoncit...a..dalsie najprv premierka sa vyjadrila ze to bude docastne riesenia a v zavere sa vyjadrila ze trvale man picne...to si myslia ze si nezapametam co kto povie pred 5 minutami::::o co tu vlastne ide

dusika11
26. nov 2011

@bobocka no jo admini a tak nam dobre bolo.......skoro sme celu problematiku vyriesili...a teraz..hmno nic som zvedava co vlasten sa s tych nemocnic vykluje

bobocka
26. nov 2011

- http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/lekari-... lekari stratili sympatie ludi
- http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/bezpecn... o nudzovom stave sa rozhodne v pondelok
- http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/vacsina... riaditelia nemocnic by vitali vyhlasenie nudzoveho stavu

odrik
26. nov 2011

@babija
A to by sa mne pacilo 🙂 🙂 🙂!!!