Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
Ale tu nejde o to kto že aj stolár mohol byť lekárom ak by bol chcel nie všetci môžme byť lekármi alebo politikmi ani ja nechcem podporovať grékov a cigánov ale tiež nemôžme chcieť aby pokiaľ v SK zarábajú ľudia 300 EUR tak z toho mála im ešte vezmú niečo na platy pre lekárov lebo 300 EUR je málo.
cecil u Vás vidím, že si vážite ľudí a tak je to aj s lekármi väčšina z nich je arogantná ak by ten stolár tu nebol nemali by ste na čom sedieť.
@weronyca ja so strajkom vsetkych ostatnych profesii problem nemam 😀 pre mna za mna, nech strajkuju vsetci, aj energetici.nech vypnu prud a v tychto mesiacoch nikto neuvidi ani na koniec svojho nosa, ventilatory na ARO nebudu fungovat (v konecnom dosledku za zlo pacientov nesu energetici 😀 😀 😀 ), nic sa nebude operovat, banky nebudu mat funkcne alarmy, kazdy bude kradnut, lebo chladnicky nebudu chladit a jedlo sa bude rychlo kazit, alebo primrznu na balkone....a tak daaaale a tak daaaaale 😝 v podstate prichadzame na to, ze lekari nie su az taki hajzlici, hajzlici budu energetici ked nam vypnu elektrinu, to uz krachne cely stat 😝 ale ja ich v tom podporim 😎
@mandragora22 to naco je ta tema nerozumiem co ma spolocny strajk s aktivitou jedneho dr
kocky, ja som to len prepisala z jedneho prispevku, ja sa radsej na tuto temu nejdem vyjadrovat.. netvrdim,ze som na strane lekarov,ale ani politikov.. nema vyznam sa vyjadrovat,lebo sa len rozculim 😖
@pici ja som len okopicila link, ktory zaujal mna a so strajkom ma spolocne to, ze pan, ktory je hlavnou postavou tejto "linkovej" temy, je veducim strajku, to je vsetko. nemusis sa do mna obuvat. mna len prekvapilo (vlastne ani neprekvapilo), ze aky je on "pan doktor" 😉
@pici
Vies preco moja???? Pretoze je v nasom zlom svete velmi jednoduche kritizovat a bicovat a kricat a hnevat sa, ale vyjadrit vdaku, uctu a uznanie, je velmi, velmi tazke!!! Pre niekoho! Nech ti ludia, ale potom nasich dobrych a sikovnych lekarov ani nevyuzivaju. Potom budu mat lekari cas na vdacnych a slusnych pacientov!
@mandragora22 neobuvam sa do teba, prave naopak.... obuvam sa do ludi, ktorí otvoria usta len s davom
@pici hm, ono mas dav - a mas dav. jeden dav je za strajk, druhy dav je proti strajku.... 😒
@mandragora22 ja ked si myslim ze je niekto v tom a tom obore zlym doktorom necakam na jeho zviditelnenie aby som aj ja prihodila spinu na jeho hlavu
Myslím, že táto diskusia sa posúva úplne inam ☹
.... samozrejme, že štrajkovať môžu všetci a možno aj k tomu pride .....
ale som presvedčená, že existujú aj dobrí, ba výnimoční lekári, ktorí nie sú zaplatení, študujú stále a celý život budú a nedajú sa porovnávať s pekármi, plynármi a pod.
... a žiaľ, nikto nevidí, že páni poslanci majú úplne iné príjmy ako lekári a ostatní zamestnaní ľudia a v podstate žiadna zodpovednosť - rozhodujú o nás všetkých na základe politickej dohody pri zákonoch, ktoré ani nie sú pre nás, ale pre tých hore, ktorí nám vládnu, aby sme im uľahčili život a mohli si vytvárať rôzne skupiny, ktoré to tu všetko ovládajú ... a obyčajní ľudia sú im ukradnutí ...
mrzí ma rovnaký pohľad na všetkých lekárov, ale skutočne je to iba o politike, ktorú nerobia lekári, ale nasi politici
... nevyjadrujem sa už k lekárskym odborárom, zastupujúcich veľké nemocnice, to som urobila v komentároch predtým
držím palce nám ľudom, aby sme toto obdobie prežili v relatívnom zdraví a snáď sa dočkali aj lepšieho obdobia
ale vianoce budú aj tak, tak sa na ne tešme 🙂
@pici no, podporujeme nicnerobenie, zial, v tom mas pravdu. ale tu podporu nicnerobenia urcite nezrusime tym, ze sa zvysia nejake platy.. uz sme sa o tom bavili, ze tu a nielen tu, ale v sucasnosti uz v celej europe je to dost blbe. v konecnom dosledku, mysli si co chces, ver ci never, ale sme na tom este jedna z mala krajin, kde mame ako-tak dobru ekonomiku 😉
@aha1
Lekari zacali s niecim, co neboli ziadne ine profesie schopne, ani ta moja!!!!!!!! Ani by som nemohla strajkovat, nie som lekar a zarabam viac ako lekari! Smutne!!!!!!! Vsetko, co mi berie stat na povalacov tohto statu im s obrovskou radostou dam, vsetko!!! Ukazali vlade, ze aj strajk ma vyznam!!! Kto to doteraz dokazal, kto nieco zavazne vystrajkoval??? A neohanajte sa svojou obrovskou slusnostou a ohladom na nas vsetkych!!!
@pici ja som nic neprihadzovala, ja som len hodila link, ci? 😖 😖
@mandragora22 nie bolo to v inom kontexte myslene... to nicnerobenie a takisto nehovorim o tebe co sa tyka linku a info v nom... nic osobne
@aha1 ale to naozaj nemozes mysliet vazne... ty ked ziadas v praci zvysenie platu, ty riesis problematiku zamestnanosti a integrovanosti romov, ich socialne nezaclenenie sa? to ako si fakt myslis ze je ulohou lekarov?
@aha1
Nerozculi, preco, ved diskutujeme 🙂!!! Je to mozne a co je na tom zle??? Ved vsetci vo svojom zivote casto odpozeravame od inych, hlavne, ked je to uspesne 🙂!!! Aj v beznom zivote sa to deje! Ked nam u niekoho nieco chuti, pytame si recept 🙂! Preco by nas mal za to niekto vinit 🙂???
@odrik suhlasim uz som tu pisala ze ludia co nadavaju na, lekarov by k nim nemali mat tu drzost ist...
@mandragora22 suhlasim ze sme mali dobru ekonomiku neviem co bude ked nas prinutili niest zodpovednota za grecko ale nesuhlasim tu z linkom na dr kolara...lebo znova opakujem ja som si to z mojim lekarom vybavila pekne z oci do oci nemam s tym problem
@pici mas moje sympatie ja som k slusnym slusna a kdrzemu este drzejsia...na hrubu dieru hruba zaplata..preto nechapem pozachrbtove veci zrazu na lekarov...
@odrik dakujem 🙂 Aj ja zarabam viac ako bezny lekar a to teda ani omylom nemam odrobenych tolko hodin do mesiaca ako väcsina z nich.
@aha1 väcsina lekarov je arogantna????? teda ja neviem, ale ja som zatial na arogantneho dr. v nemocnici nenadabila. A to sme s dcerou lezali niekolkokrat na koznej klinike na kramaroch (dakujem za uzasny pristup lekarov ktori tam pracuju). Na internom na kramaroch mi zas nedavno zachranili dceru s tazkym zapalom pluc. A pristup a odbornost bola skvela. Chodim k milemu dr- porodnikovi kedze o chvilu rodim a nikdy po mne nestekal ani nebol arogantny i ked viem, ze taha niekedy i 36 hodinove sluzby.
Jedine k comu mam vyhrady su sukromne centra CAR, ale to je uplne o inom.
@pici ja som uz predtym ako mandragora,upozornila na tu temu o kollarovi.mne sa ten chlap bridi.nemusi ani usta otvorit a uz mi tlak stupa.velmi mi je nesympaticky.aj som napislaa,ze kiezby lekarov viedol niekto iny. a v tej teme najdes aj ako dava svojim pacientkam podpisovat peticiu za strajk lekarov a to je podla mna viac nez nevhodne 😠 v ambulancii sa ma venovat pacientke a jej konkretnej zalezitosti s ktorou za nim prisla a nie si vydupavat podporu svojej mimoordinacnej cinnosti 😠 ja ho fakt strasne nemam rada,asi je to z mojho prispevku aj citit,co? 😀 😀 😀
@cecil36
Dakujeeeeem 🙂!!!! Vidim, ze cakas babatko, blahozelam a zelam vela stastia!!! Ja mam len jedno dietatko, vytuzene, viac bohuzial nebude, ale za to jedno vdacim okrem toho dobreho Pana tam hore aj nasim skvelym lekarom!!!!!!! A toto mi nikto na svete nezoberie! Som im nesmierne vdacna!!!

@cecil36
Moja mila spriaznenkyna 🙂!!! Posielam Ti obrovske objatie!!! Ja zarabam viac ako moj manzel, lekar! Komicke, lebo bez zdravia a zivota by som ani do prace chodit nemohla 🙂!!! Som zivitelom rodiny 🙂!!!!!!!!!!!