Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
baby ta diskusia na ta3 je aj pod nejakou hlavickou? nech si to potom viem na archove najst.rada si to pozriem ked o tom tak hovorite 🙂
@dusika11 bohuzial teta iveta (aj ked o tom ani netusila) bola babkou v rukach maleho zelezniciara a velkeho ekonoma. A najviac sa z toho tesil hranaty 😀 Skoda len, ze teraz si v politike tak skoro neskrtne ziadna inteligentna zena, lebo bude porovnavana s touto katastrofou, ktora nastala na SK po taktovkou tety ivety. 😠
neohovarajme premierku, lebo nas zase vymazu 😉
@odrik Ak nevydierajú a nestavajú Vás na úroveň rukojemníkov tak prečo sa bojite, že Vás nebude mať kto ošetriť ? Nerozumiem ak im chcete pridať tak sa treba opýtať aj Ľudí či sú ochotný okrem úplatkov zo svojho 300 EUR platu im prispievať aj na zvýšenie platov nakoľko tu naozaj pravdepodobne ide iba o platy. A človek , ktorý vyrába stoličky je niečo menej ak ich nevyrobí tak pán doktor nezarobí.
@paskovci
Dobre vies, ze to lekarom neurobi 300 eur!!! Vedeli by Ti rozpravat! Traumatolog so 17 rocnou praxou a dvoma tazkymi atestaciami ma bez sluzieb na vyplatnej paske 800 eur, ver mi, mam jedneho vedla seba!!! A ak chce viac, musi sluzit ako HOVADO, prepac za expresiu!!! Nevidi seba, nevidi nas doma, nema cas mi ani namontovat lampu, nema cas a narok byt chory, starej dovolenky ma este 4 tyzdne, nebolo kedy si ju vybrat, je sustavne na telefone, hocikedy ho mozu zavolat, nestaci dofrasa!!!!!!!!! Ma odpracovanych vyse 300 hodin mesacne, po sluzbach je unaveny a pada dolu hubou, nestaci!!!!!!! Este mas pocit, ze som bohata, lebo mam doma lekara???
@aha1
Vobec nie, nikto nie je menej! Ja som to napisala preto, ze lekar ma chudak tu smolu, ze jeho strajk kazdy odsudi, pretoze riskuje ludske zivoty!!!!!! Keby strajkovali stolari, ani si to nevsimnes! Lebo Teba osobne sa to nedotkne. Ale na lekarov nadavas! A dobre vies, kedze mas zdravy rozum, ze 300 eur na vyplatnej paske nenajdu!
@odrik presne o tom hovorila aj pani Zahorska na TA3, o psychickej pohode lekara, ktory tiez chce byt s rodinou.
presne, to co tu hovorime, aby nas neosetrovali prepracovani a unaveni lekari, ktori tahaju od vidim do nevidim.
Nemyslim teraz ambulatnych lekarov, ale prave lekarov, ktori su v nemocnici pri akutnych stavoch.
Myslim, ze nic nie je vzacnejsie ako ludsky zivot. NIC NIE JE NAD TYM:
@odrik Ja nechapem, preco vsetci co kricia, ze ako sa maju lekari fasa a aki su bohati a ako sa maju vsetci osatni zle, nejdu robit lekarov??? Ved kazdy ma moznost volby. Staci vystudovat, porobit atestacie, celozivotne sa vzdelavat..... atd. 😉
@aha1 aj ten co vyraba stolicky mohol byt lekarom ak by chcel. Ale asi nechcel......... 😀
skopíroval som názor obyčajného človeka /nie zdravotník/,prečítajte si čo píše:
Pracovníci vodárne, odstavte vodu, plynári, zatvorte kohútiky, pekári, odstaviť pece,***Všetci do ulíc. Učiteľ, ty máš plat ako v Nemecku? Policajt, ty si na tom o 2/3 horšie ako tvoj kolega za hranicami?*** Áno? Všetci poďme štrajkovať. Učitelia zavrú školy, naše deti budú hlúpe a kto z nich potom spraví ďalšiu gener...á...ciu lekárov? Policajti, odstavte autá a keď niekto napadne lekára, lebo mu nechc...el poskytnúť starostlivosť, nekonajte. Veď nemáme platy ako v Nemecku. Poľnohospodár, odstav traktor na pole. Veď choroba ti nebude dovoľovať pracovať. A vôbec všetci. Nepracujme, pokiaľ sa nebudeme mať lepšie, resp. aspoň tak, ako v Nemecku. Alebo všetci máme nemecké platy, len lekári sú chudáci? Hanba každému jednému, komu je málo pridať 300,-€ na plate, keď obrovské množstvo z nás pracuje za plat, pohybujúci sa okolo tejto sumy. A verte páni doktori, tiež sme študovali
@monnaa
@lauritka
Dakujem moje zlate so zdravym rozumom 🙂!!! Preco by som mala odist do inej krajiny, pretoze moj mm ma podla niekoho hladat pracu tam??? Ja chcem byt tu, doma a prosim len to, aby mal manzel vacsiu pohodu, cas ist s nami na vianocne trhy, aby aj na dovolenkach nekontroloval stale mobil, aby po veceroch nechodil do nemocnice robit prevazy ran a kontrolovat liecbu pacientov! Chcem ho aspon niekedy pre nas doma!!! A so slusnym platom, ktory si naozaj zasluzi!
@mandragora22 vies co sa mi nepaci? ze kym tato afera nebola, nenasla sa pomaly jedna zena, ktora by kydala. zrazu sa s nimi vrece roztrhlo... cize kym verejnosti niekto oci nekole, vsetko je ok a je sa strhne verejne bicovanie, tak sa s hufom pridam? ach jaj, nehovorim ze mne je ten pan sympaticky... ale

@aha1
Nevydieraju!!! Chcu presadit svoje poziadavky. Jasne, kazdemu bije do oci a kazdy argumentuje tym, ze ide o ludsky zivot!!! To je najlahsie takto lekarov vydierat! Ze riskuju zivoty ludi! Nuz nevyrabaju stolicky!!!