Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
tak najprv nadavate, ze teda neprisli liecit a teraz nadavte, ze aj chcu prist, ale naco chodia... ohrdnuty slovensky narod?? miesto toho aby ste sa tesili, ze sa to uz vyriesi... neuveritelne...
tak fakt neviem co chcete. 😕 😨 ani tak nedobre ani tak.
@czechzuzanaba kvitujem, ja sa nebudem bavit o pekaroch. v ramci chudnutia vynechavam momentalne pecivo 😀
@czechzuzanaba ty sa mi snád zdáš, ano počuli sme, moju kamarátku mali naplánovanu na stredu na Kramároch na operáciu maternice. Psychycky bola na tom velmi zle, ale konecne uz to malo byt a NEBOLO. Poslali ju domov. Kamaritkinu malu mali v Ružinove operovať na pruh a volali, že z "technických príčin" sa operácia odkladá. Zúúúúúrim ako pes, ked si spomeniem na tieto dve uplakane baby a urcite ich bolo viac. Takze sa trosku spamataj. Asi by si pochopila, keby to stihlo teba, ale to ti vazne neprajem.
@amouramour - ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva, pozri si prosím, na čo som takto reagovala
@czechzuzanaba nebav sa, pravdu povediac , ani nemam chut sa s tebou abvit
a Ti si teodorka lekárka alebo jeho žena ?
@lauritka ted zas rikaji, ze dohoda este neni??? 😅
pozor!!! este nic nie je iste. prave to vyhlasil Kollar.
@czechzuzanaba si nejaka husta, viem to nažiiiivo, že poslali ženy z gynekologie domov, proste odvolali operacie, ale uz ma to fakt nebavi
@mediik ja se bavim o akutnim stavu, ne o planovanych operacich. Je mi velmi lito, ze nekomu operace presunuli, o tech par dni, ano je to hrozne, v tom s tebou souhlasim. Jen mame rozdilne nazory na viniky. Ja vinim vladu, ty doktory.
moj zamestnávateľ
@czechzuzanaba tak vidite zavadzanie medii v priamom prenose. 😉
@mediik jen rikam, ze kdyby ti doktori opravdu byli hyeny a neprisli opravdu v takovem poctu do prace, tak by ta situace vypadala jeste hur.
@janinah moja zlata cele toto je len spinave vydieranie cez pacientov, pozri sa kolko nemocnic hlasilo ze nezvladaju ani nudzovy stav, ako ta tam teda osetria? z desiatich lekarov jeden pracuje, pochybujem ze ten chudak co ma svedomie zachrani zivot ked mu chyba dalsich 9kolegov, to len ako priklad. byt lekar nie je len praca no tak podme a hop dajme si vsetci vypovede ved nejako bude. lenze to by si si uvedomila az ked by ti horelo pri riti a tu nadavku nebudem komentovat, nestojis mi za to. hore je napisane: vas nazor na strajk lekarov. moj nazor je takyto. ked chceli pridat robi sa to inak, to ze rokuju tolko a tolko nie je chyba pacienta. lenze ten na toto doplati. a ked uz tak ides rozpravat o zabezpeceni zdravotnej strarostlivosti, co vsetci ti co mali mat operacie a nemaju? co ti co musia za lekrom teraz cestovat 50-60km? a dalsia vec, maju male platy, ok. no tak ked im zvysia prestanu brat uplatky? nemyslim si. nehovorim ze je kazdy z nich zly, ale to sa ukazalo prave teraz podla toňho kto v praci ostal.
@czechzuzanaba si zabudla že museli, trestné stíhanie a smola.... hahaha
@elis3 trosku silna reakcia. podla mna by sa mali nedoceneni lekari trochu viac ocenit co je fakt. mne sa len nepaci ako mozeme my na to doplacat ked si platime poistenie. od malicka nas ucia pomahaj no ked vidim ako moji znami kt nedavno dostudovali medinu a na fb vypisuju arogantne spravy typu,, mna nenahradi nikto tsk bud ticho lebo raz aj ty skoncis v nemocnici,, tak mi je zle z nich.
@dadis vies, teraz je "triedny nepriatel" PENTA, ona je alfa a omega vsetkeho zleho a kazdej zlodejiny v zdravotnictve
nasi doktori sa rozhodli nase uzasne, bez PENTY prosperujuce a svetom obdivovane zdravotnictvo ochranit...tak sa vzburili (pardon, regulerne a v zmysle ustavnych prav podali vypovede), len tak okrajovo si vybojovali platy...rukojemnikmi bola vystresovana skupina pacientov a ich blizkych...
ale preco, preco im len neprekazal napr. Paška a jeho nehorazne vykradanie zdravotnictva ? co musi vediet kazdy clovek, nemusi byt ani vo fachu, staci bezny zaujem o veci verejne...
preco pan Kollar vtedy neorganizoval takuto akciu ?
mimochodom obrazne povedane, spajza (rozumej statna kasa) bola vtedy vdaka nastartovanym reformam predchaddzajucej pravice plna...a toto odborarom a hlavne p.Kollarovi vobec neprekazalo....zeby pre jeho dobre vztahy (aj miesto na kandidatke) so Smerom spriaznenej HZD ????
fraska, s otrasnymi nasledkami...a ano, bojujme dalej proti PENTE (pozor, ani slovo never nicomu v mediach - hlavne ak to nie je v sulade s PR strajkujucich doktorov, vsetko, aj media ma Penta) 🤐
niektore vyroky si nezasluzia hadam ani nejposlednejsieho doktora na tejto planete, pri vsetkej ucte 😨
@elis3 to prece vubec neni pravda....vzdyt vis, ze mohli jit na PN....
A jeste k tomu trestnimu stihani.....mozna z toho bude i soud. Jestli se doktori naserou, tak vladu zazaluji na nejakem mezinarodnim soude...
na FB si kazdy dava prave meno ?? 😕

@mediik ja si myslim, ze ta vyhrocena situace neni vina doktoru, ale vlady. To za prve. A za druhe, znova rikam, ja si myslim, ze to nebylo az tak vyhrocene, jak to mohlo byt. Napr. tu na Kramaroch vim, ze doktori chodili do prace, aj kdyz meli vypovedi podane....Myslim, ze kdyby udelali opravdu to, ze by dnes a vcera neprisli do prace, tak by to tu vypadalo trochu jinak........
O hasicich se bavit opravdu uz nebudu. 🙂