Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
aha, takze ziadne argumenty, len zase ociernovanie lekarov. klasika. tak to uzavrime, lebo to fakt nema cenu 🙄
a ak si dala uplatok 500 eur, tak je to tvoja hlupost. sorry.
ja len toľko, že nikdy neviete v akej situácii sa ocitnete a ako v tom danom okamihu budete reagovať... aké budú podmienky....
Nikdy by som si nedovolila tvrdiť, že NIKDY nedám úplatok lekárovi (ono je to všetko krásne, keď si to človek povie doma v kresle...)...
Už som to tu písala... o môjho otca (ktorý o dva týždne na to umrel na rakovinu všetkého....) nikto ani nezakopol, kým neprišla mamina sesternica (dlhé roky vrchná sestra - teda poznala takmer všetkých lekárov v tej nemocnici).... CT prístroj nefungoval, kým sa za otca nepostavil jeho známy - dlhoročný sponzor nemocnice....
Neviem a ani si nechcem predstaviť, ako by som reagovala, ak by išlo o zdravie/život môjho dieťaťa... v tej chvíli absolútne neriešite, či sa niečo patrí, nepatrí, či majú výplatu alebo im "prilepšíte" obálkou, fľašou, čímkoľvek... len nech riešia...
Nemyslím si, že chyba je IBA v ľuďoch, ktorí dávajú (pretože väčšinou ide o ľudí v zúfalých situáciách, ktorí dajú aj to posledné...)... lekár by mal byť ten, ktorý nevezme...
Fakt, nekričte hop, kým ste nepreskočili... nikdy neviete, čo vám život prinesie a neviete ako sa zachováte....
Nadávame na úplatky..ale veď kto takto tých lekárov alebo kohokoľvek naučil..zase iba my 😠 😠 😠 😠 ..nedávať,nedávať,nedávať...to už by sme mohli uplácať aj smetiarov,že nám vyvezú popolnicu..aby si ju všimli,pracovníčky za prepážkou na pošte,že nám odošlú zásielku..veď sa zamyslime,aké je to nelogické..nehľadiac na to,že oni prisahali,že budú pomáhať. 😒
🙄
@adal
delate furt chudinky, ze zijete na SK..hanite si samy sobe svuj narod, svoji ZEM a jste spoulucastniky zkazy..
Co si myslis, ze je tady? more, plaz, slunce ale BIDA, regaly jsou prazdne, protoze neni kdoby kupoval, ve skolach neni ani zachodovy papir..predevcirem na tridnich schuzkach pani ucitelky plakaly a prosily nas o obycejne kridy, zachodovy papir, mydlo...
Tady neni zadne socialni zazemi..odvadi se dane a plati se lekar zaroven, hned pri vstupu do nemocnice... 😠
40ti lete uspory se stavaji spinavym hadrem..
Juj, vidim ze tady to je zase porad dokola.... 🙂
ja tiez dnes menej chapem, vonku je hmla. 🙂
Jinak rano jsem byla na Kramaroch. Velmi prijemna sestricka tam byla, mily doktor....Neplatila jsem ani korunu a nedala jsem ani zadny uplatek. 🙂
@adal ale ty jsi to taky nezazila, zazila to suseda, ci? 😉
Ja tiež nechápem,kto a kedy si ten úplatok pýtal....neviem,tu v Čechách je to trestný čin,netvrdím,že sa to nedeje,ale tu sa ľudia viacej bránia.
@czechzuzanaba
ven s pravdou, ani kafiiicko ?? 😀 😀 😀 😀 😝
Drzim palecky..uz se krati...budu na Tebe myslet... 😉

@irriss asi tomu, ze nedam uplatok a zmenim lekara, ktory by uplatok chcel. ---nie je na to cas?? bolo dieta v ohrozeni zivota a odmietli ho osetrit?? alebo co ???