icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

lauritka
3. dec 2011

@irriss asi tomu, ze nedam uplatok a zmenim lekara, ktory by uplatok chcel. ---nie je na to cas?? bolo dieta v ohrozeni zivota a odmietli ho osetrit?? alebo co ???

adal
3. dec 2011

@lauritka nie je podstatné či Tybudeš súhlasiť, ja som prežila a mám preto svoj názor 🙂

irriss
3. dec 2011

@lauritka
nejdrive tam bylo jen toto: haha😀
az potom doplnila zneni😉

lauritka
3. dec 2011

aha, takze ziadne argumenty, len zase ociernovanie lekarov. klasika. tak to uzavrime, lebo to fakt nema cenu 🙄

a ak si dala uplatok 500 eur, tak je to tvoja hlupost. sorry.

lauritka
3. dec 2011

@irriss aha 😝

piacere
3. dec 2011

ja len toľko, že nikdy neviete v akej situácii sa ocitnete a ako v tom danom okamihu budete reagovať... aké budú podmienky....
Nikdy by som si nedovolila tvrdiť, že NIKDY nedám úplatok lekárovi (ono je to všetko krásne, keď si to človek povie doma v kresle...)...
Už som to tu písala... o môjho otca (ktorý o dva týždne na to umrel na rakovinu všetkého....) nikto ani nezakopol, kým neprišla mamina sesternica (dlhé roky vrchná sestra - teda poznala takmer všetkých lekárov v tej nemocnici).... CT prístroj nefungoval, kým sa za otca nepostavil jeho známy - dlhoročný sponzor nemocnice....
Neviem a ani si nechcem predstaviť, ako by som reagovala, ak by išlo o zdravie/život môjho dieťaťa... v tej chvíli absolútne neriešite, či sa niečo patrí, nepatrí, či majú výplatu alebo im "prilepšíte" obálkou, fľašou, čímkoľvek... len nech riešia...
Nemyslím si, že chyba je IBA v ľuďoch, ktorí dávajú (pretože väčšinou ide o ľudí v zúfalých situáciách, ktorí dajú aj to posledné...)... lekár by mal byť ten, ktorý nevezme...

Fakt, nekričte hop, kým ste nepreskočili... nikdy neviete, čo vám život prinesie a neviete ako sa zachováte....

adal
3. dec 2011

@lauritka prepáč, nebol na to čas 🙂
@irriss a ak budete žiť na SK, potom sa Vám ozvem 🙂

irriss
3. dec 2011

@lauritka
treba je zasivana "zlatou niti" a za ozdobu a nadstandart se plati.. 😉

p.s. cili se muzeme mylit.. 😎 🤐

frisbee
3. dec 2011

Nadávame na úplatky..ale veď kto takto tých lekárov alebo kohokoľvek naučil..zase iba my 😠 😠 😠 😠 ..nedávať,nedávať,nedávať...to už by sme mohli uplácať aj smetiarov,že nám vyvezú popolnicu..aby si ju všimli,pracovníčky za prepážkou na pošte,že nám odošlú zásielku..veď sa zamyslime,aké je to nelogické..nehľadiac na to,že oni prisahali,že budú pomáhať. 😒

lauritka
3. dec 2011

🙄

frisbee
3. dec 2011

@piacere .nemám a nedám...a poznám svoje práva,to by si za klobúk nedali,čo by som podnikla.

lauritka
3. dec 2011

@adal sanitka ti priviezla dieta do nemocnice a MUSELA si dat 500 eur uplatok aby mu zachranili zivot???

come on... nie sme v Albansku

irriss
3. dec 2011

@adal
delate furt chudinky, ze zijete na SK..hanite si samy sobe svuj narod, svoji ZEM a jste spoulucastniky zkazy..
Co si myslis, ze je tady? more, plaz, slunce ale BIDA, regaly jsou prazdne, protoze neni kdoby kupoval, ve skolach neni ani zachodovy papir..predevcirem na tridnich schuzkach pani ucitelky plakaly a prosily nas o obycejne kridy, zachodovy papir, mydlo...
Tady neni zadne socialni zazemi..odvadi se dane a plati se lekar zaroven, hned pri vstupu do nemocnice... 😠
40ti lete uspory se stavaji spinavym hadrem..

adal
3. dec 2011

@lauritka dieťa som si odviezla sama ... úplatok nebol z mojej skúsenosti, jednalo sa o susedu ktorá má vážne choré dieťatko a @irriss a vy vážená neriešte, nie som žiadna chudinka, to si od Vás vyprosím aj keď žijem na Slovensku 😒
Nemyslela som to zle, nikoho som nechcela uraziť a už nekomentujem ☹

adal
3. dec 2011

@irriss len ešte jedna otázka, tu sa neodvádzajú dane ?

lauritka
3. dec 2011

@adal tak ale vravis, ze nebol cas zmenit lekara?? preco ?? preco musela suseda davat uplatky, stale sa nedostavame k jadru

czechzuzanaba
3. dec 2011

Juj, vidim ze tady to je zase porad dokola.... 🙂

irriss
3. dec 2011

@adal
kdyz uz nevi clovek kam, tak pretoci slova jen aby mu bylo lepe... 😉
.."vy vazena" je osloveni z doby, kdy byl Virus uplatku 😒
zrejme pro ☹ sakla dobou

irriss
3. dec 2011

@adal
nechapu otazku s danema.. 😉
platis pri vstupu do nemocnice?

adal
3. dec 2011

@lauritka nebol čas, naozaj to bola otázka pár minút, išlo o život a neprajem Ti to zažiť ani @irriss a fakt ma nebaví už to niekomu kto to nezažil vysvetľovať 😉

lauritka
3. dec 2011

ja tiez dnes menej chapem, vonku je hmla. 🙂

czechzuzanaba
3. dec 2011

Jinak rano jsem byla na Kramaroch. Velmi prijemna sestricka tam byla, mily doktor....Neplatila jsem ani korunu a nedala jsem ani zadny uplatek. 🙂

lauritka
3. dec 2011

@adal tak vidim, ze nechces nic povedat. ok. najprv ty, potom suseda. nakoniec to bude sesternica z druheho kolena.
nepochopila som celu tuto diskusiu s tebou. fakt je hmla vonku 😨

czechzuzanaba
3. dec 2011

@adal ale ty jsi to taky nezazila, zazila to suseda, ci? 😉

bettypo
3. dec 2011

@irriss zbytočne sa rozčuľuješ, útočíš. Ja to neschvaľujem. Takto to chodí

lauritka
3. dec 2011
irriss
3. dec 2011

@lauritka
to bude mlhou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam mezi i Alpy a Dolomity.... 😀 😀 😀 😀 🤐

fidka79
Odpoveď bola odstránená
frisbee
3. dec 2011

Ja tiež nechápem,kto a kedy si ten úplatok pýtal....neviem,tu v Čechách je to trestný čin,netvrdím,že sa to nedeje,ale tu sa ľudia viacej bránia.

irriss
3. dec 2011

@czechzuzanaba
ven s pravdou, ani kafiiicko ?? 😀 😀 😀 😀 😝
Drzim palecky..uz se krati...budu na Tebe myslet... 😉