icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

adal
3. dec 2011

@irriss bez komentára, končím, nemyslela som to zle, každý máme svoj názor a ten vyplýva z toho, čo človek prežije a Vám @irriss @lauritka @czechzuzanaba prajem len aby ste to nemuseli prežiť 😔

lauritka
3. dec 2011

@adal pozdravujem susedu. 🙂

irriss
3. dec 2011

@fidka79
mas pravdu v tom, ze se tu zilo nadpomery..ale kdy? zacalo to a skoncilo to v 80.tych letech...😉
Ja nikdy nad pomery nezila, jen platim a doplacim za ty, co tak zili...Vlada rozkradla vsechno...ne obycejni lide..a kdo ted plati? obycejni lide...
takze jsem proti, kdyz se souka vsechno do jednoho pytle... 😉

irriss
3. dec 2011

@adal
co nemuseli prezit? davat 500 eur za sanitku?

adal
3. dec 2011

@lauritka pozdravujem Tvojich rodičov 🙂
@irriss čítala si všetko, asi nie ?

anjelicek26
3. dec 2011

Co sa tyka uplatku, tak predovsetkym ludi, co daju nepochopim, v prvej rade by som sla za vedenim nemocnice, keby ma niekto o nieco takeho poziada, ako pardon, kde sme? Lekar ma svoj plat (ktory sa hadam zvysi) a bodka, dalsie peniaze pomimo pytat je trestny cin a treba to OBE strany naucit. Ja mam pocit, ze ludia automaticky beru obalku, ked idu do porodnice, ako keby to bola povinna vybava 😝 Mozno mlady lekar aj 30x odmietne - po 31x vezme - pokusenie je privelke. Toto sa musi zacat riesit v nasich hlavach.

lauritka
3. dec 2011

@adal dakujem, odovzdam, mam len mamu. 🙂

zial z tvojich vyjadreni asi nikto nepochopi, za co vlastne suseda davala 500 eur uplatok. 😕

irriss
3. dec 2011

@adal
cetla, ale moudra z toho nejsme zadna...nejdrive to bylo podano, jako vlastni TVA zkusenost, pak z toho byla sousedka, protoze jsme se ptali na detajly..vazne, @lauritka to ohodnotila spravne :MLHA

czechzuzanaba
3. dec 2011

@irriss toz to mi teda neuvarili, ale tak to uz bych chtela moc......... 😀

irriss
3. dec 2011

@czechzuzanaba
ale kdepak, opacne..jestli jsi uplatila kafickem 😀 😀 😀 😀

adal
3. dec 2011
vanessm
3. dec 2011

Neviem ako môžete posudzovať a odsudzovať ľudí, ktorí dali alebo ešte aj dajú úplatok. Neboli ste v situácii konktrétnej pacientky, ktorú situácia dohnala dať úplatok. Človek keď sa cíti v ohrození zdravia alebo života tak peniaze sú preňho bezpredmetné. Vtedy sa pozeráme na dr. ako na spásu, jediný, ktorý nám môže pomôcť.

irriss
3. dec 2011

@vanessm
a bez uplatku nas necha umrit? odejde a zavola KATA?

adal
3. dec 2011

@vanessm v pohode, raz to môžu pocítiť na vlastnej koži 😉

lauritka
3. dec 2011

.....................................

czechzuzanaba
3. dec 2011

@irriss toz to me ani nenapadlo.... 😀 Asi su divna 🙂

vanessm
3. dec 2011

Ale to neznamená, že to uznávam, že to tak má byť. Skôr chápem aj tú druhú stranu.

adal
3. dec 2011

@irriss ocitla si sa v takej situáciii, ...nie, tak nebuď múdra 😠

anjelicek26
3. dec 2011

@vanessm - tiez mam ten pocit, ze je chyba prave v zmyslani pacientov. Dohnat lekarov k tomu, aby sa o pribuzneho starali viac staci tym, ze otvorim usta a apelujem na neho, stazujem sa, kde sa len da - ale NIE tym, ze otvorim penazenku! To je proste nespravna cesta! Dat uplatok ti tu lepsiu starostlivost nezaruci, bohuzel, len to skludni tvoje svedomie, ze si urobila, co si mohla.

czechzuzanaba
3. dec 2011

@vanessm mozna je to nekdy tak, ze clovek ma pocit, ze mu ten uplatek neco pomuze, ze se to proste "ma davat", tak ho da, a az je po vsem, tak si stezuje, ze ho musel dat......Nevim. Urcite by ho doktori nemeli brat, to je jiste pravda, ale tak jak se rika....blby kdo dava, blbejsi kdo nebere?

lauritka
3. dec 2011

🙂

irriss
3. dec 2011

@adal
@vanessm
Ja nechapu, jaky nadstandart cekate od lekare , kdyz date uplatek....
Myslite si, ze vam da lepsi postel, na ktere se neumira? nebo ze vybere misto krve "zivou vodu"?
Ne, vy si neduverujete a mate strach z toho, ze nedostanete usmev, tak si koupite jeho usmev, jeho podani ruky, jeho vlidne slovo..protoze NIC VIC nez ostatnim Vam dat nemuze... 😉 a taky proto, protoze vic, nez da ostatnim neumi..

adal
3. dec 2011

@czechzuzanaba asi áno

adal
3. dec 2011

@irriss k Tvojmu komentáru nie čo dodať 😔

czechzuzanaba
3. dec 2011

@lauritka ten obrazek je krasny, ale at uz je jaro!!!! 😵

piacere
3. dec 2011

@irriss nenechajú ťa umrieť.... ale nechajú sedieť človeka pol dňa vonku na chodbe na studených schodoch... človeka, ktorý odpadáva od bolesti.... a môže si ktokoľvek tvrdiť a biť sa do pŕs, že "nemožné".... zažila som, videla som, nikdy viac....

je to až smiešne, ako niekto za svet neprijme fakt, že aj takáto situácia je možná a že sa do nej môže človek dostať ani nevie kedy a ako....
Áno, niekto by ani v takej situácii nedal fľašu.... ale každý sme iný, každý má prah znášanlivosti určitej situácie nastavený inde.... nie každý v takej situácii myslí na to, že sa pôjde sťažovať na vrchnosť... vtedy len pozeráš na utrpenie blízkeho a prosíš, aby to skončilo... a je ti jedno ako a za akých podmienok....

fakt smiešne toto NIKDY....

pekný deň

irriss
3. dec 2011

@adal
pri uraze mi umiralo me dite v naruci...zaroven odchazelo me treti dvojce z briska...
je to jen jeden priklad...
oba dva nedokazali zachranit. lekar pochybil, ale ani kdybych mu dala penize, dite by mi nezachrranil..odeslo, zemrelo..ale neni to uplatkem, je to lidskym nedopatrenim-selhal clovek -selhal lidsky faktor- v roli nejvyssi - primare (pro nekoho nadprirozena bytost, pro mne satan) 😠 😠 😠

fidka79
Odpoveď bola odstránená
irriss
3. dec 2011

@piacere

a proc nekdo pro tu flasku nedobehl, kdyz by ti to umoznilo si sednout ci lehnout? 😠

irriss
3. dec 2011

@fidka79
spatny mylny pohled. 😉 .podle pozlatka z katalogu Cedok..

Tady si nemuzeme dovolit nic-normalnimu Italovi zustava na jidlo JIIIDLO 450 EUR na mesic..na celou rodinu...
a jedna se o dobu poslednich 10ti let.. 😉