Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@stut vidíš o tomto hovorím, a je zaujímavé sledovať, keď je veľa ľudí proti jednému a ako sa to postupne začne zaobaľovať a preplietať myšlienky... 🙂
skusim to teda inak...operujem cely zivot ..nastane strajk podam vypoved po dvoch mesiacoch vypovednej lehoty som tak unaveny ze uz nevladzem nemam sil navyse mi pohrozia ze ak nepridem podaju na mna tresne oznamenie pridu po mna policajti a ak bude treba budu dozerat ci operujem alebo nie...ruky by sa mi triasli pri operacii mozno by som skolaboval ja sam z tolkych stresov co bezne nemam o tom ze by mi v dnoch vyhlasenia...dali len 70% platu o tom ze ohrozim svojim konanim v tomto pripade operovanim mnozstvo ludi ..nebodaj zapricinim smrt... radsej som sa po dokladnom uvazeni rozhodol PN. chapajdos?????
@timona pochopila si to spravne, len vo svojom prvom prispevku, v ktorom si reagovala na moj, tak si pisala, ze ci maju doktori makat od nevidim do nevidim za minimum a vsetko mlcky znasat (necitujem 😉 ) a to je presne to, cosom inymi slovami napisala aj ja - takze v podstate sa zhodneme 😀
@stut ty si to nepochopil... lekari boli k smrti vycerpani, ledva existovali a preto si zobrali PNky. No a po podpise memoranda, ktore ma zazracne ucinky na zdravie lekarov zahadne vyzdraveli a nacupitali do prace. Hlavne v Bratislave to malo tento zazracny ucinok. Navrhujem miesto podpisu vyhlasit za svate a vo vyrocny den vykonavat put.
takze PN po vyprsani vypovednej lehoty je zneuzivanie systemu, tak ??? mozno mi nieco unika, necham sa poucit.
@stut nemyslim ze takymi argumentmi daleko zajdes... kazdy sa boji smrti lebo je jedinou istotou a kazdy ju musi stretnut...lekar je pre mnohych poloboh ktory moze pridat par rokov zivota... nedostatok chleba,alebo benzinu,alebo rozbite cesty, ci tma v byte su len mozne neprijemnosti...
@vejinka
"flustrovaný" lekár - pekný preklep. 😀
Tie tvoje argumenty, stále, že bojovali za všetkých... no neviem, čas ukáže a bodaj by si mala pravdu, že bojovali i za pacienta. Ja budem iba rada.
Ale ono to všetko ukáže naozaj až čas. Ako sa zrealizuje zvýšenie platov, ako sa vyrovnajú jednotlivé nemocnice s týmto "darom", aby sa nestal darom danajským a neviedol ku krachu jednotlivých nemocníc.
Rovnako verím, že sa teraz nedostane na pretras niečo v zmysle, "zvýšili sme lekárom, na sestry nezvýšilo", lebo zdravotné sestry si často oddrú viac, ako lekári. Aj sa fyzicky viac nadrú.

@stut ja nechapem, co maju vsetci s tym ze niekto zije z 300 euro....to mam mat lekar plat ako niekto kto je nezamestnaný, alebo ako kurič?alebo maju mat vsetci rovnake platy?