Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@skeptik Moja zlata, ked chce mat lekar decko v sukromnej skolke, opatrovatelku za 1000E k tomu a ako bonus upratovacku tak nech raci pohnut ritou a nehnije v nemocnici. To nemaju ani podnikatelia s inou zodpovednostou a pracovnou dobou. Tie tvoje hlasky to je skutocne na zamyslenie 😠 😖 Ty mas aku profesiu ak mozem vediet?
@skeptik ale je x zamestnani v ktorych musia byt ludia v pohotovosti nie? A zase pripominam že oni ti ludia a lekari si to sami vybrali tak vedeli ake je to zamestnanie a čo to obnaša.Tak prečo teraz plakat. A každy plati rovnako školky ,školy a vidiš spomenute sukromne školky to si obyčajny človek nemože dovolit.lekar asi ano . A ked tak žena robi 12 niekde vo vyrobe tak si mysliš kolko ma času na domasnost.
@teress ano ak vyskrtneme neprajne ucitelky z tejto diskusie 😀 😀 😀 to bol vtip samozrejme len som zvedava ako potom budu reagovat na prispevky (ktore sa urcite zosypu) - ze naco im je vyssi plat ked nikto nema tolko prazdnin ako ony...co by ini za to dali..ze ziadna ucitelka neuci 8 hodin v kuse ale ma medzitym volne hodiny..ze na detoch "sedia" a odbavuju sa na nich a ich vlastne deti su protekcne.... atd atd
Ale kedze chcem aby moje deti mali spokojne, usmiate a kvalitne ucitelky a vybavenie na skolach, triedach, nehovoriac o tom ze mam v rodine ucitelov, nemusim o tom ani diskutovat aby som ich podporila 😉
A jedna vec,mne lekari nepomohli skor ubližili v jednej veci spred 3 rokov a nebyt kadejakych "šarlatanov a liečitelov" tak som už hadam aj pochovana.Nevedeli si rady a tak som im verila. ☹ A ked si nevedia rady zvalia to na pacienta a zrazu všetko čo robi je zle. Dakujem za taku opateru,radšej si budem platit liečitelov a pozitivne mysliet ako sa zverit lekarovi.A to nehovorim v 90% o neprofesionalnom až neludskom chovani.
@czechzuzanaba ak sa kolarovi radicova s uhliarikom nepacili, mali strajkovat za fica, ale to neurobili..bol to politicky proces zo strany kolara..ja naopak nechapem, ako moze niekto schvalovat tak nezodpovedny hranicny cin lekarov...myslim, ze vacsina slovakov ak nie vsetci, boli za vyssie platy lekarov aj za ostatne podmienky, ktore si stanovili, lebo kazdy si je vedomy ich narocnosti, zodpovednosti, nevyhnutnosi atd...ale teraz?malokomu sa pacilo, ze isli do tychto extremov, do ohrozenia...pochopi to len clovek, ktory to zazil na vlastnej kozi...zial, verila som lekarom, fandila, ale teraz beriem aj ich ako biznismenov, ktorym ide viac o ine, nez o pacienta..ak sa mylim , opravte ma, ale po skusenostiach tychto dni, sa sotva necham presvedcit o inom...cest vynimkam, ak patrite do tej skupiny, klobuk dolu
No toto som dneska ráno našla na svojej e-mail adrese,že koho to tak baví preposielať každému?Pracovníci vodárne odstavte vodu, plynári zatvorte kohútiky, pekári
odstaviť pece.Všetci do ulíc. Učiteľ, ty máš plat ako v Nemecku?
Policajt, ty si na tom o 2/3 horšie ako tvoj kolega za hranicami? Áno?
Všetci poďme štrajkovať. Učitelia zavrú školy, naše deti budú hlúpe a
kto z nich potom spraví ďalšiu generáciu lekárov? Policajti, odstavte
autá, a keď niekto napadne lekára, lebo mu nechcel poskytnúť
starostlivosť, nekonajte. Veď nemáme platy ako v Nemecku.
Poľnohospodár, odstav traktor na pole. Veď choroba ti nebude dovoľovať
pracovať. A vôbec všetci. Nepracujme, kým sa nebudeme mať lepšie,
resp. aspoň tak ako v Nemecku. Alebo všetci máme nemecké platy, len
lekári sú chudáci? Hanba každému, komu je málo pridať 300,- EURO
na plate, keď obrovské množstvo z nás pracuje za plat, pohybujúci sa
okolo tejto sumy. A verte páni doktori, tiež sme študovali!
@czechzuzanaba a este k tym doktorom co boli na telefonoch v case nudze, o ktorych pises...mozno ano , ale urcite nie ti co strajkovali o dusu, ale ti co chudaciska tahali za nich..kto si viac zasluzi nas obdiv a uznanie?na koho by sme mohli povedat, ze tamti su peniazci a tamtim ide skutuocne o ludi??ved je to logicke
@teada urcite...vetkych si ich obehla a zistila si, kto caka a kto nie 😉 daj nam zoznam, nech vieme aj my...
@bubinko83 hej, a mne v jednej veci pomohli doktori...ale nebudem pisat v akej...bla, bla, bla.....a dokonca aj boli slusny 😀
@suem myslim, ze skeptik nepisala o slov. pomeroch...aj moja sestra musi platit 1000eur opatrovatelku, kedze materska je 3 mesiace a do statnej skolky v zahranici taketo male miminko jednoducho neumiestnis....
@teada dovolim si povedat ale ze "prinosom" to bude aj pre lekarov, ktori nestrajkovali... cize hovorit co kto pre koho spravil atd.. neviem... keby sa dvihli platy len tim co strajkovali, tak to je ina vec.. ale idu plosne vsetkym... aj tym, ktory ostali ako pekny dobry a zachranujuci stav

@teress podporia ta rovnako ako si ty podporila ich 😉 Co das, to dostanes 🙂