Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@labaga nevim ci ti uz niekto medzi casom poradil, ale napis adminovi @martinjansen, @evastastna, ze to chces uzavriet. myslim, ze tu nie je mozna dohoda a zbytocne sa osocovat. kazdy ma na to iny pohlad, ja si myslim, ze to bolo nevyhnutne a som rada, ze to uz skoncilo. ty si myslim z presova, ze? na vas som hrda 😉 mama robi v UNLP a vravela, ze tam to bol teror. tak ci onak, nedalo sa to vyriesit k spokojnosti vsetkych.
akych lekarov je plno a o com nemam sajnu? ako si prosim ta dovolujes takto niekoho hodnotit? alebo nam iba chces ukazat typ arogantneho lekara 😅
priatelia moj názor na štrajk lekárov je ten,že sa tu snaží určitá skupina občanov agresivním sposobom stat vyvoleními. Taká červená skupina tu už raz bola. Podla mna stačilo.Navrhujem aby sa LOZ premenoval na LVZ- lekársky vydieračský zvez. D
@student6 este ani lekar nie si a uz si arogantny, to ze tu pisu matky tak co to nie su ludia? alebo nemaju mozog, alebo co si tym chcel povedat? uz si nas tu stacil vsetkych strcit do jedneho vreca z alkoholikmi co piju pivo v krcme, ale nevadi, vsak vy lekari si to mozete dovolit...
ja vam dam vediet ako som dopadla, ked budem kritizovat mojho lekara, ak sa ste raz bude ku mne spravat systemom ja lekar ja boh ty pacient ty chudak, do ktoreho si este aj kopnem...
@minewka aj napriek tvojim smajlikom,ktore moc nechapem,lebo neviem co ti je take smiesne tvrdim,ze ak pacient uplatok da...je to tak isto trestne ak to,ze to lekar zoberie......uplatku boli..su..aj budu....ja sa netvarim,ze nevidim a nepocujem....ale na tie operacie sa toho musi naozaj troska viac naskrabat,lebo tam naozaj ide o cely operacny tim....nie len o operatera.CR nerobi 1 lekar...robia ho 2 a este k tomu je tam aj anesteziolog a na zaver sa vola k tomu aj pediater,ktory moze mat tiez otazky typu...preco to bolo nutne urobit?....a pan doktor si to bude musiet vsetko obhajit....takze to musi byt aj patricne ohodnotene financne...ak naozaj nebola ziadna ina pricina pre CR.
este jedna vec....nemam vela casu, musim sa ist biflit na dalsiu stacku......fakt pre pana nehadzte vsetkych ludi do jedneho vreca a mentalne nebudte na urovni stredoveku, kde jeden povie, vsetci ideme......a co sa tyka toho, ze budem mat o starostlivost postarane..noaaa vsak to je snaaad jasne..mam plno kamaratov, ktori ked skoncia a za nimi pridem ma uprednostia pred pacientmi v cakarni...a to ma byt prekvapenie???? nedeje sa to aj na uradoch...ja stojim v rade a niekto pride predo mna, pretoze pozna pani co sedi za prepazkou....noaaaa je to normalne keby ste mali moznost aj vy idete dopredu......a teraz nieeee ja budem straaasne nasraty, pretoze ma predbehli v radiku v ktorom stojim...........boze tu nie je problem len penazi, ale niekde inde - v mozgovych hemisferach ho treba hladat.........booze a co sa tyka lekara a etiky.....vy ste nenasli nic...uz len v kazdej knihe sa pise co moze lekar..na 5 riadkov a na co ma pravo pacient na 50 riadkov.....treba studovat, niekomu sa mozno aj nabiflit a netrepat sprostosti
jasneeee ja sa nerozculujem...som absolutne kludny, ale skoda toho, ze ked napisem to, hned ina zena do mna skoci....neda sa vyhoviet kazdemu........som v 6. rocniku...a uz len 3 stacky a som lekar......samozrejme namysleny a neviem co vsetko.....pritom som na strane pacientov, ale pohodicka...no nie na strane drzych to je jasne
@katti77 ak sa potom pri takom CR objavia komplikacie tak sa samozrejme vola hned na urad pre dohlad nad zdr.starostlivostou....ak lekar spravi CR bez indikacie,tak si nesie plnu zodpovednost za to on...a jeho partner,ktory by mal o pripadnej dohode nieco vediet,lebo pred uradom budu stat dvaja a nie len jeden.
ja neviem ja si za zdravotnu starostlivost platim a preto ocakavam, ze sa budu lekari o mna starat zodpovedne a podla etiky, a hlavne s empatiou, podla mna sa mnohych pripadoch toto nedeje, robia si len svoju pracu, ktoru rychlo vykonanu aby mali pokoj...ok, viem ako sa spravaju lekari, kde si vsetko platis sam, lebo oni tvoje peniaze potrebuju, ine nedostanu, a to je diametralne odlisny pristup...takze dam peniaze som vysetreni zo vsetkym co ktomu patri, nedam, peniaze (aj ked kazdy mesiac davam, len to nie je cash) tak nedostanem ani dobre slovo... o tom to je, a nehadzem vsetkych lekarov do jedneho vrece, ale bohuzial ja som na statneho lekara este mileho nenarazila...bohuzial
@pacientiii o com tocis? Neurazaj kazdeho kto suhlasi so strajkom. Je to detinske.
@katti77 hadam si nemyslis,ze jeden lekar robi CR na zelanie a druhy o tom nevie?nie som lekar,ze ake indikacie da davaju pri CR na zelanie,ale to je iste,ze s tym nesuhlasi len 1 lekar,ale to musi ist do celeho timu...nech ma opravi nejaky lekar ak to nie je pravda...vsak ak by sa nieco stalo,tak si nemysli,ze sa zaluje a kontroluje sa iba ten 1 lekar...tam sa kontroluje potom cely operacny postup pocnuc od asistenta az po anesteziologa....vsak on tam nie je iba na okrasu.mozno su take operacne timy,ktore vyhoveju takymto zelaniam,ale urcite v tom musia ist spolu...minimum ti dvaja operateri.
@student6 napr. toto mna urazilo student6 @sirinka je plno takych lekarov, ale o tom ty nemas ani sajnu
Dnes o 15:02 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
kde beries tu istotu, ze ja nemam sajnu? kto ti dava tu odvahu, takto ma oznacit? mam odrobene v zdravotnictve skoro 10 rokov a to na slovensku aj v rakusku...mam sajnu mozno lepsiu ako ty predstavu....
o uplatkoch som pisala iba to, aby ich ludia prestali nosit...
a to ze tu bezne reagujes stylom...."netrep sprostosti", to tvojmu buducemu stavu lekara vobec nesvedci. to povies aj pacientovi, ak si dovoli nieco poznamenat a ty s tym nebudes suhlasit?
student6 jasneeee ja sa nerozculujem...som absolutne kludny, ale skoda toho, ze ked napisem to, hned ina zena do mna skoci....neda sa vyhoviet kazdemu........som v 6. rocniku...a uz len 3 stacky a som lekar......samozrejme namysleny a neviem co vsetko.....pritom som na strane pacientov, ale pohodicka...no nie na strane drzych to je jasne
Dnes o 15:15 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
a toto? drzi pacienti? pacient je tvoj klient...nemas pravo oznacovat ich ako drzi....pokial riesia svoj zdrav. stav a liecbu. drzi by boli keby sa ti sli hrabat do stola, ale take daco som veru nezazila....
@katti77 ok moze sa stat, ze si nenarazila na mileho lekara......netvrdim.....ale podla toho co tu vidim, ked podla toho co som ja napisal som ja drzí tak neviem aky lekar je podla predstav ludi......ked ide o to aky som drzi....ked popri skole brigadujem ako sanitar-osetrovatel....ale aj v skole som denno-denne v kontakte s pacientmi a som na nich mily a nemam z toho nic absolutne nic...o mam ked ma pacient posle do teplych krajin bo ma vypite a ja sa pousmejem a idem dalej...par smiesncyh eur na zaplatenie netu a mobilu...a vobec ma to netankuje pretoze pomaham ludom, ale to ty asi nepochopis..........
@labaga , ja nie som zakladateľ témy, ja to nemôžem uzavrieť, ty áno, tak, ak dobre čítam, mením svoj názor, napíš adminom...všetkým lekárom do budúcna želám otvorenú myseľ, neoblomnú snahu, pokoru, čas na neustále dovzdelávanie, slušné platové ohodnotenie a mnoho ďalšieho na čo si práve nespomeniem...a aj nám, pacientom želám to isté...v tn nemocnici je busta dubčeka s nápisom :"mám rád ľudí, lebo verím v dobro človeka"...tak aj ja tak 😉
@pacientiii dufam, ze budes az do 80-ky zdravy, aby si nemusel " tu skupinu obcanov" agresivne vyuzit 😀
@sirinka jedna vec...este nie som lekar to za prvee....za druhe...tu by si aj tak nebola moja pacientka ok...bavim sa tu ako normalny obcan a vyjadrujem svoj nazor, kde vidis problem......to ze budem lekar, neznamena ze sa nemozem vyjadrit ako kazdy slobodny clovek ci v tom vidis problem????

@student6 nepíš pateticky ale k veci..argumentuj...a kľudne sa hádaj..aj matky majú ešte nejakú tú funkčnú mozgovú bunku 😀 😀 😀 😀 😀
Ty budeš lekár, len čo je pravda... 😀 radosť k tebe chodiť...
Vy ste matka? Ok - vysvetlím polopate 😀