icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

student6
5. dec 2011

@sirinka jemineeeeeeeeee co to zase su za hlasky.....tak moment...pacient nie je drzi hej, len lekar????? ako co pracujes v zdravotnictve?

labaga
autor
5. dec 2011

@martinjansen @evastastna ako zakladatelka vas chcem poprosit o uzatvorenie tejto témy

sirinka
5. dec 2011

@student6 ano, tak to funguje... 😉 ja som zdravotna sestra.

sirinka
5. dec 2011

@labaga klikni si hore na tema nie je ok a tam napis, ze ziadas o zamknutie temy... 😉

denduska
5. dec 2011

tak ak sa to ide zamknut, vsetkym zucastnenym stranam prajem uprimne pevne zdravie 🙂 a som rada ze som tu spoznala mnohe dobre duse..ved vy viete ktore to ste 😉

labaga
autor
5. dec 2011

@sirinka dik

andreah25
5. dec 2011

@labaga škoda, s niektorými ľuďmi tu bola dobrá diskusia 😀

lauritka
5. dec 2011

na zaver : lekari drzte sa, mate moj obdiv ! ostante na SK, snad bude lepsie... 😵

lauritka
5. dec 2011

@andreah25 😅

student6
5. dec 2011

no uslachtile povolanie....chapem preco ta moj prvy prispevok tak rozculil, ale je to tak, co som napisal je pravda......vsetkym mamickam a ich babatkam prajem vela stastia a zdravia a dufajte ze narazite na tak ,,drzeho" lekara ako som ja......prajem krasny den a zbytocne sa nerozculujte

cmulinko
5. dec 2011

ked poviem manzelovi,ze tema je konecne zamknuta a ja nebudem mat co citat,ten sa potesi ako nikto iny z vas 😀 😀 😀

student6
5. dec 2011

@lauritka 🙂

denduska
5. dec 2011

@cmulinko napodobne 😀

vejinka
5. dec 2011

som sklamana ze sa tu naslo mnozstvo zien ktore su proti lekarom pritom k nim chodia pravidelne!

oskvarka
5. dec 2011

@student6 no ehmmm.. co ja viem robim v len statnej sprave a lekarov (mam viac takych kamosiek) si velmi vazim lebo zdravie je jedna z najdolezitejsich veci je to narocna a zopovedna praca a preto by mala byt aj dostatocne ohodnotena... co nic nemeni na tom ze
1. sa zial fakt vyjadrujes ako sedlak a asi by si k svojmu image dobreho doktora nemal tolko pozerat doktora House :D.. ale nie vazne skus sa vyjadrovat slusne lebo taktnost a slusnost je tiez cnost, a mala by byt hlavne v repertuari vzdelanych ludi. 🙂
2. no ja som sice take skripta na tehnike nemala ako ty ale aj tak vela ludi tu matiku a fyziku nespravilo ani pri sebelepsom umysle takze nemyslim si ze je to od poctu stran ale dovolim si skromne (minimalne tak skromne ako ty) tvrdit ze ty by si tu nasu matiku tiez nedal ani na 6 krat lebo tam ti skratka ucenie nepomoze bud mas cosi v hlave co ti pomoze to chapat alebo nemas... (ale tak pochopitelne sme si podla toho aj skolu vyberali mna by 1000 stranove skrypta najprv unudili na smrt a potom dorazili :D)
3. Povazujem za velke chrapunstvo a totalny necharakter ak akykolvek lekar po dobre vykonanej praci a prijemnom pristupe a vsetko co k tomu parti ocakava (staci ze naznacuje aspon takym sposobom ako si ty napisal ze "branit sa nebudem" - fakt skoda ze tu nieje grcajuci smailik) ze mu "nieco (cokolvek) za odmenu donesiem" a nastuduj si zakony lebo neznalost zakona neospravedlnuje je to uplne rovnaky uplatok ci uz je to predtym alebo potom.... ja robim v statnej sprave a kazdej babke co pride na druhy alebo iny den tu cokoladu nabalim spet do kabelky lebo zial kedze sa snazim byt na kazdeho mila a ochotna a vybavit ho promtne a babky prichadzaju od takych nenazranych lekarov z nemocnice ako si ty a teda vedia ze za sluzbu naju prist pekne "podakovat" no a keby to nebolo vyslovene neslusne (a navyse viem ze ona za to nemoze ze ju nasa spolocnost takymto blbym zvykom naucila) tak ju vari tej babke obucham tu bombonieru aj o hlavu aby si to uz nabuduce zapametala!!!!

....takze ano suhlasim s tym ze vlada sa nemoze ohanat nejakov prisahou (lebo to je zase vydieranie lekarov) a kaslat na lekarov lebo je potrebne ich dostatocne ohodnotit za ich narocnu pracu, nesuhlasim zo sposobom aky si vybrali ale tak zufale casi si asi vyziadai zufale riesenia uz to nejdem sudit je to ich vec...ale nebolo to dobreee a dost ma to sklamalo... takze tvoj prispevok ako mladeho lekara zo sedlackym vyjadrovanim(co uz kazdy sme nejaky to sa da prezit) ale teda tvojim postojom voci inym vzdelanym ludom a hlavne voci uplatkom si sa pre mna v tejto teme dokonale zhodil ...
aj ked lekarov ako takych si fakt vazim ako najdolezitejsie povolanie pre verejnost...

andreah25
5. dec 2011

@cmulinko ja sa tiež poteším, lebo večne som tu strávila aj tri hodky a potom, že nestíham práce do školy 😀 😀 😀

vejinka
5. dec 2011

mne bude smutno za touto temou.

student6
5. dec 2011

@oskvarka prepac nechapes podstatu veci......este raz a naposledy...nezhadzujem ziadne povolania, musela by si ma poznat aby si ma mohla sudit akym TONOM to rozpravam, zial Bohu tu sa ton dat neda......o uplatkoch v medicine nemas ani sajnu prepac.......ale neprijat dezert hej po vykone, za to sa mam hanbit, neexist........ked uz sa bavime o skole opat a narocnosti.....nevidel som na vysvedceni trojku, tu znamku nepoznam.....takze mi mozes verit, zeby som s tym az az taky problem nemal a neviem sa len ,,nadrtit" z knih co pisu ver mi....ale to je jedno.....opakujem....JA NIC NEOCAKAVAM PO VYKONE, ALE KED PRIDE S BANANOM SA Z TOHO NEZLOZIM

sunnysummer
5. dec 2011

este jeden prispevok kym to dufam, ze coskoro zavru. akurat prisla muzovi sms, takze cerstva info. robi v UNB a tak skoro robit nezacnu, pretoze im nechcu dat podpisat tie nove zmluvy. hoci sa na memorande dohodli a mali ho nejako pretavit do novych zmluv, stale ich chcu tak trosku odrbkat. tam ide o kazdu ciarku a bodku. takze pokial budu kompetenti robit obstrukcie, lekari nenastupia. 😖

pici
5. dec 2011

@majas1 no coment. uroven tvojich prispevkov zjavne poukazuje na to, kto z nas je chudera

adriana7
5. dec 2011

@sunnysummer , práve pre tieto informácie aj z neoficiálnych zdrojov som chcela, aby téma zostala, nie kôli hádkam, kto je akej inteligenčnej úrovne, na to nech si každý urobí test, nie?

lauritka
5. dec 2011

@sunnysummer no tak urcite to chcu mat pravne osetrene, ale akoze po tom vsetkom a ked uz konecne suhlasili, sa este ide vzpierat ministerstvo so zmluvami.. nemam slov 😠 😠 😠

adriana7
5. dec 2011

@sunnysummer , prípadne, ak by si mala záujem a vydržala útoky, založ, pls, novú tému ako lekári pokračujú ďalej, vopred ďakujem 😵

lauritka
5. dec 2011

potom kto tu koho vydiera ?? 🙄

cecil36
5. dec 2011

@sunnysummer aj ja som pocula, ze je problem so zmluvami (teda vedenie s tym ma problem). Mala som mat poradnu v stredu a presunuli ma na utorok lebo nik nevie ci tam v stredu niekto bude. Takze kto sabotuje nastup lekarov?????

latvia
5. dec 2011

nene, nic nove nevytvarajme, dalsiu podobnu temu zakladat je zbytocne, pokracujme tu

sunnysummer
5. dec 2011

tiez som z toho sklamana. uz nech im to daju podpisat a moze sa zacat dohanat zameskane.
@adriana7 ako budu lekari pokracovat dalej? myslim, ze po starom 🙂 ja nerobim klinicku medicinu, ani som nepodavala vypoved, manzelovi chodia na stol tak tazke stavy, ze ludia su radi, ked to preziju. takze co sa nas dvoch tyka, my sa asi nebudeme stretavat s nejakymi zlymi reakciami. ale myslim, ze to bude take mzrute teraz...

oskvarka
5. dec 2011

@student6 prepac ale ja som hodnotila to ako posobi na mna tvoje pisomne vyjadrovanie ale teda ja pracujem s ludmi takze dokazem sa nad to povzniest a brat ludi takych aky su...to bola len rada pre teba 😉... verim ze si to nemyslel tak zle ako to na tej stranke vyzera :D...,
ale teda o tom ci mam ja o niecom sain alebo nemam by som si dovolila ponechat na svoje a nie na tvoje zhodnotenie a s tymi bananmi bombonierami alebo hocicim inym ma nepresvecis o svojej pravde zial v tomto som zasadova a v tomto presne tkvie korupcia nasho prehniteho statneho a verejneho sektora takze je to co tu pises hanba ako traky ze sa k tomu vobec verejne priszas...a ze sa to chystas podporovat
a ta narocnost skoly tak na tom som sa dobre pobavila s tymi znamkami... (ja mam spoluziacku doktorku - jedna z najlepsich v rocniku na medicine vyborna studentka takze o tomto sain mam je to moja najlepsia kamoska) ale presviedcat ta nebudem lebo mi to nestoji za to ... a teda statisticky v tomto sa mozem mylit mozno by ti tie integrali isli v pohode, mozno by si sa nezapotil a zvadol by si aj matfiz popri ekonomickej skole😀 😀 😀 ale nechajme tuto temu tak lebo ako vravim je to nepodstatne a navyse aj out of topic ;) ...
....prajem ti prijemne ukoncenie studia a dufam ze sa v praxi s tebou nikdy nestretnem lebo bat sa toho ze pri dalsom vysetreni budes mat na mna tazke srdce (ak aj len v kutiku duse) ze som si ta dostatocne neucitila darcekom po dobrom vykone by bol namna asi velky tlak na moju dvoveru v teba ako v lekara...

btw nepochopila som aku podstatu veci nechapem .. ale vzhladom na to ze pisomne vyjadrovanie ti moc nejde tak mi to nemusis vysvetlovat (okrem toho aj tak hrozi ze to zase nepochopim.. aj ked blondinka niesom, ale zase pozor na to na strednej som mala aj 4 takze som dost menejcenna lebo od znamok v puberte sa asi odvija aj moje IQ 😀 )

denduska
5. dec 2011

jeeej no hlavne dnes rano v Telerane na Markize povedali akurat tolko ze - Lekari maju pripravene nove zmluvy, dokonca personalne oddelenia boli cez vikend otvorene ale ani jeden lekar neprisiel podpisat! 😠 ako sa to da krasne prekrutit...

andreah25
5. dec 2011

@sunnysummer A o tom to je, presne aj ja tvrdím, že nikto nechce lekárom pridať, len každý vie mať blbé reči, a to všetko len na základe masírovania médiami, ktoré sú politicky zamerané a nikdy nebudú informovať verejnosť pravdivo, ale len formou senzácií a bohužiaľ aj teraz sa im podarilo občanov poštvať proti lekárom. Držím všetkým lekárom prsty aby to vydržali a nenechali sa oblbnúť smiešnymi rečami.