Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
tak co zeny budu zajtra cizmicky plne cokolad..alebo sa na nas mikulas vybodne za tie nazory co sme tu prezentovali? 😀
Strach a peniaze to som nemal nikdy takže na strach som zabudol a na peniaze zabudnem robia zlo aj keď sú k životu a samozrejme k zdraviu nevyhnutné.
@stut ty si sa nikdy nicoho nebal? heh no pozrime sa ..preco si si nedal nick herkules..ten bol tusim od malicka nebojacny chlap..ked si bol maly nebal si sa tmy? ja sa jej bojim dodnes..ked ta nechali prvy krat rodicia sameho doma nebal si sa? jezibaby certa a bobosov si sa tiez nebal? neverim 😉
co sa tyka penazi musis disponovat aspom par eurami..takze neklam mlady muz 😉
@zmslprmjr pokial su nazory na urovni cloveka,tak nemaju byt preco zmazane...ale tvoje ''nazory '' na strane 242,ktory si pisala skoro o 5 rano nemalo s nazorom nic spolocne....aj negativny nazor je nazor a treba ho respektovat...ci uz tvoj ci niekoho ineho,ale musis uznat,ze ten tvoj prispevok nebol na urovni....ja som si ho stihla precitat.
mna by hanba fackovala cely den byt na mieste uhliarika...on to vedel do zaciatku ale zadubenec si to nechcel pripustit.. az pod natlakom sa vzdal..hmm co mi to len pripomina
tak uz ked spominate citaty, tu je zopar zaujimavych. to len tak na margo.. 🙂
podme robit nieco uzitocnejsie...deti spia..idem sa postavit na strechu s dalekohladom a budem cakat ci dostanem sprchu uhia 😅
uff dievcata..ako sa to vyjadrujete??? spamatajte sa a svoje problemi si rieste cez IP!
@stut haha, stut. velku pravdu si napisal o tych antidepresivach a teraz mnohych asi aj fakt soknem uprimnostou, som prave na antidepresivach. mojich 'blahobytnych' poslednych 8 rokov zivota na zapade ma k tomu dohnalo. preto som tu mala aj taku snahu niekde v strede tejto diskusie rozpravat o tom 'blahobyte'. ale nic dramaticke to zas nie je, len 10 mg jeden krat denne, takze som stale pri zmysloch : DDDDDDDDDDD! A fakt nikomu nic zle nechcem, prave naopak. no zabijem sa, ze mam take socialne citenie? aj preto som asi takto s liekmi skoncila. 😀 😀 mne tu proste kazdeho toho dochodcu a spol. co sa sem zaregistroval predvcerom ako aj ja, prislo nejak velmi luto. bude to asi aj estrogenom trochu 😀
Ahojte, tak ja jenom aktualne z porodnice Kramare🙂
Je tady klid, pokoj, zadny nouzovy stav ani kolaps neni citit. Vsichni jsou mili, zadny stres, ani nervozita. 😉
Doktorka byla uplne uzasna pri porodu, a to ji bezela posledni hodina z 24 hod smeny a rodily jsme 3 maminky zaroven.... 😅
@majas1 zbytocne sa do mna navazas. ja nemozem za to, ze sa mam dobre. okrem ineho, nepracujem z istych dovodov, ktore tebe skutocne nebudem vysvetlovat.. a okrem ineho 7 rokov som pracovala a teraz pracujem takisto len nie na plny uvazok.. ale skoda reci... ty si zatrpknuta a zavistliva osoba, ktore nedokaze prekusnut susedove dobre auto, alebo lekarov dom... ako som spominala, na medinu mozes este stale ist a lekarku robit takisto. mozno prestanes zavidiet a na svoj blahobyt si konecne zarobis. zavist je veeeeelmi skareda vlastnost. nieco s tym rob lebo je to velmi nesympaticke ako plujes na cudzich ludi horuce sliny, len preto, ze sama sa nevies v zivote vymotat
@czechzuzanaba Strašiloko porodnická 😀 😀
@czechzuzanaba jeeeeeeeeeeeeeeej velka gratulka..takze vojak doktor nebol? 😉

@stut niekto zmeni nazor zo strachu ...niekto si tu zo vsetkeho robi srandu a meni nazor pre zabavu iny pochopi a uzna ze sa zmylil..proste sme len ludia mame pravo menit nazory 😉