Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
ahojte, idem sa vám "pochváliť" s našim najnovším rodinným zážitkom...jasný príklad toho, ako médiá masírujú verejnosť 😠 a iba podľa seba 😖 brácho je záchranár a prišla k nim redaktorka, že šéf jej dovolil odfotiť si dvoch hasičov, keďže brácho bol šéf služby, schmatol prvého chlapa pod pazuchu a odfotili sa...baba sa pýta: "páčilo by sa vám, keby ste mali plat vyšší o 300 eur? oni: jasné, kto by nebol... a ona zas: chlapci a koľko vy zarábate? oni: my sme podpísali mlčanlivosť o plate, ale na stránke ministerstva sú všetky platové tabuľky" a potom dovi dopo...na druhý deň mi brácho volá, že ostuda na 100 rokov, otvor si nový čas, som tam na pol strany a ten text si redaktorka komplet VYMYSLELA!!! vyjadroval sa tam k štrajku lekárov, on, čo sa s nikým o lekároch nebavil 😠 , zistil si na milú pani P číslo a vybrýzgal jej cez služobný telefón...a ona drzaňa ešte šplechla, že"nehulvačte, veď toto sa nahráva!" a brácho, že to je moc dobre, moc dobre!...takže médiá aj v kauze štrajku lekárov treba brať tak, že deleno dva a mínus 90%... 😠 😠 😠
@adriana7
aj mne sa nieco obdobne stalo, zastavili ma na nejaku anketu, polozili jednu otazku a v novinach napisali bludy, ktore som z ust ani nevydala, lebo by ma ani v hlave nenapadli... no nastvana som bola... mat o par rokov a skusenosti viac, uz by som sa teda sla riadne ozvat...
a pre tuto skusenost mi media mozu..... 😀
@lauritka vies, podla mna, niekto potrebuje papat viac a niekto menej, tak si myslim ze slovensko potrebuje riadnu davku🙂, aby sme mohli potom my cerpat...a co sa tyka prace, ludom sa nechce pracovat si myslim, len takym, co vlastne aj tak nic nerobia, len niekde sedkaju a robia si dekubity na ritkach pri fb a taka praca je aj viac ohodnotena aj platom, aj spolocnostou a pod...ludia su uz unaveni, skor by potrebovali trochu ubrat, koniec koncov, keby tie vacsie mzdy dostali, tak by pracovali viac ano, ale mozno cez sivatky, v nedele, kedy su priplatky...myslim ze dost zalezi kto ma aku pracu, rodinu, istotu aby sa rozhodol pracovat dlhsie..a co sa tyka dochodku, s tym ani ja nesuhlasim, ja sa napr.tesim nadochodok, je to sice dalekoooooooooooo🙂ale tesim sa ako sa budem starat o vnucatka, venovat sa rodinke, volnemu casu, zaujmom,oddychu atd, a preto som aj proti predlzovaniiu veku do dochodku, to uz ludia sa tak pomaly naozaj ani ho nedoziju a tiez nesuhlasim s pracujucimi dochodcami, nech uvolnia miesto mladym...
tak Mojsejova prave exceluje na tlacovke !! 😀 😀 😀 baby pozrite si to potom v archive!! to musite vidiet. 😀
..." ta ja tomu zdravotnictvu nerozumien"... 😝 ..." do kelu nevidim to precitat..." 😀
jj 😉
@ pici @ andreah 25 jasne ze aj 'nemam ja, nemaj ani ty' tu funguje, aj to.
ale aj 'podme mat vsetci prehoha cim viac'.
a uplne najviac tu zafungovalo 'za hranicami je trava zelensia'. a 'zdupkal som za kopecky a zivot tu teda pre mna sice lahsi nie je, ale aspon idem riadne dezinformovat ludi doma na Slovensku.' plus este su aj blazni, vela ich nie je, ale su, co si to /stale????/ myslia, ze tam zivot lahsi je a zobrali si tam na krk cim skor na zeplakanie nevyhodnu hypoteku... tych je mi teda luto. no ale takych nastastie vela nepoznam..... no ale tych 'tu je trava zelensia ako u vas na Slovensku', tych je teda d o s t ...
@pici @andreah25 /a sorry, ze to pisem zas, ale nech dostanete na to aj notifikaciu/ jasne ze aj 'nemam ja, nemaj ani ty' tu funguje, aj to.
ale aj 'podme mat vsetci prehoha cim viac'.
a uplne najviac tu zafungovalo 'za hranicami je trava zelensia'. a 'zdupkal som za kopecky a zivot tu teda pre mna sice lahsi nie je, ale aspon idem riadne dezinformovat ludi doma na Slovensku.' plus este su aj blazni, vela ich nie je, ale su, co si to /stale????/ myslia, ze tam zivot lahsi je a zobrali si tam na krk cim skor na zeplakanie nevyhodnu hypoteku... tych je mi teda luto. no ale takych nastastie vela nepoznam..... no ale tych 'tu je trava zelensia ako u vas na Slovensku', tych je teda d o s t ...
@monulienka1 Poprosím ťa aby si si na niečo spomenula aj na dobré lebo buď máš veľkú smolu alebo si veľmi náročná . Lebo každý jednotlivec má právo slobodne si vybrať na základe dostatočných informácií spomedzi rôznych liečebných metód a poskytovateľov. Pacient má právo rozhodnúť sa, akým diagnostickým vyšetreniam a akej liečbe sa podrobí a služby ktorého lekára primárnej starostlivosti, odborného lekára alebo ktorú nemocnicu si zvolí. Zdravotnícke služby majú povinnosť zaručiť tieto práva poskytovaním informácií pacientom o rôznych strediskách a lekároch schopných poskytovať určitú liečbu a o výsledkoch ich práce. Musia odstraňovať prekážky všetkého druhu brániace uplatňovaniu tohto práva. Pacient, ktorý nedôveruje svojmu lekárovi, má právo určiť si iného lekára. Ja som v zdravotníctve stretol kopec skvelých ľudí.
no ja neviem, po dnesnej tlacovke vazne uvazujem... 😀 ale teda fakt nemam vobec sajnu koho by som mala volit. 😕 😨 doveru nemam v nikoho. 😒
@stut tak to mate asi stastie,ja som len stretla vybornu porodnu asistentku,gynekologa,niesom narocna,no ked niejev com vybrat tak nenavyberas,beries co je pod rukou
@lauritka ja neviem, podla mna je to uz jedno, stale v podstate tie iste tvare (ted az na Noru 😀 )...a myslim ze je jedno ci su modri, cerveni, zeleni hocijaki, podla mna su vsetci kamarati, raz tyzdenne urobia divadielko v TV ako su proti sebe, akoze sa pohasteria a potom spolocne idu... neverim im ani nos medzi ocami 😝
ona doslova vykricala vsetko, este aj novinarovi povedala, ze nema slobodu slova 😀 ze nemoze napista co chce, ze to kontroluju. 😀

@lauritka neviem, stále to nevidím až tak katastroficky 😀
No a je dosť dôležité, či ja - napr. ako zamestnávateľ si cením svojho zamestnanca tak, ako sa sám oceňuje zamestnanec...
No a druhá dosť dôležitá vec je, aby zamestnanec nechodil len s radosťou do práce (aj keď je to dôležité), ale aby v tej práci aj niečo osožné spravil - a zarobil si niečo na seba 😀 😝
No a stále si čo to môžeme dovoliť - keďže naše služby sú stále dooooooooosť lacné, oproti okolitým krajinám 🙂