Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
len aby sa nestalo, ze ked lekari uvidia, ze nepochodia a uvedomia si, ze budu mat financne suchoty, tak tie vypovede stiahnu..........ale mozno sa mylim.....
@labaga ale na jednej strane tvrdíš že nejde o vydieranie a na druhej rovno poukazuješ na dôsledok: kolaps. Ak tie výpovede myslia lekári vážne, tak by sa už nemali ani hlásiť späť, nech to dopadne ako chce. Nemorálnymi spôsobmi si vynucovať nejaké výhody, je to na vracanie, sorry.
@labaga pracovala som v jednom nemenovanom zdravotnickom pracovisku....aj tam lekári trávili aj 200hod mesačne,ale na druhej strane...naozaj iba trávili....nočné prespali, poobede vizita a zasa veget...nech zvýšia plat tým,čo naozaj pracujú a nie lekárom,ktorí si splnia povinnosť byť na pracovisku
@labaga no, minimalne osobne par primarov a byvalych primarov z Kramarov🙂 rovnako z ruzinova.....aj z Antolskej.a nie len ako lekarov, aj ako osobnych priatelov a znamych.a nikto z nich nie je na tom tak zle, aby musel davat vypoved a strajkovat , lebo zije z ruky do huby.........ale to je nepodstatne....
Ja k téme napíšem len jedno. Skúseností s lekármi, a hlavne nemocničnými, mám viac než je na jedného človeka únosné. Tak po skúsenostiach navrhujem jedno: Zbaviť sa zbytočných lekárov, ktorí narobia viac škody ako úžitku pacientom a teda následne i poisťovniam, rovnako úplatných nenažrancov. Tak zostane kopa peňazí pre lekárov, ktorí robia svoju prácu z lásky k pacientom, v snahe pomôcť a berú svoju prácu ako poslanie. Nie je ich veľa, ale našťastie sú.
S rukou na srdci môžem prehlásiť, že aj v našej nemocnici nie je veľa lekárov, ktorým by som zverila život svoj či mojich najbližších.
Ale sú lekári a ostatný personál, ktorým by som zniesla modré z neba a teda aj pridala na plate.
najviac prachov v bankach maju autodopravcovia, dalej profesie zaoberajuce sa srotom, majitelia lekarni a lekari...........to tiez len tak mimochodom.......a tak premyslam...ked idem lekarovi, akemukolvek okrem obvodnej, vzdy tam necham minimalne 5 eur a ani raz sa mi nestalo, ze by mi dalo potvrdenie..a predpokladam, ze nie som jedina, ktora plati, vsakano...............z toho isto nemaju cisty prijem......ci?
@labaga veď Ty si založila túto tému, ktorá nesie v názve ŠTRAJK, stále len lavíruješ podĺa toho čo Ti ako vyhovuje, ale nehnevaj sa, dosť si sa skompromitovala, neverím Ti, Tvoje pohnútky sú zjavne čisto egoistické, keby si sa aspoň nepretvarovala, že Ti ide len o prachy, tak by som to i brala, ale nepodarene sa snažíš tu predostierať, že Ti ide o blaho pacienta...tak na toho asi v skutočnosti kakáš, slušne povedané, on nie je Tvojim klientom, on je len asi Tvojim nástrojom na zarábanie peňazí.

@labaga u nás na detskom odd. v nemocnici sú samí mladí lekári ,akurát p.primárka je s dlhoročnou praxou...a oddelenie funguje bez problémov....