icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

labaga
autor
15. nov 2011

@maggie2
@maggie2 a prečo sa mi chceš vyhnut???

adrina
15. nov 2011

@maggie2 super...vyhnem sa aj ja 😀 😀

maggie2
15. nov 2011

@mandragora22 vieš prečo nejdú robiť opŕavárov? Lebo opravári nepožívajú ten spoločenský status a honor. A bez toho by takí ľudia labagovci nemohli existovať.

mandragora22
15. nov 2011

@labaga tak tomuto tu uz vobec nerozumiem:::::
citujem:

labaga @mandragora22 čitaj pozorne čo kto píše

mandragora22
15. nov 2011

@maggie2 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze lagabovci, tak toto si osvojim do svojho slovnika cudzich slov! 😀

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 čo som pisala ja o dobrovolných hasičoch??

mandragora22
15. nov 2011

@labaga moment...

maggie2
15. nov 2011

@labaga tak sa pochváľ konečne, nech vieme s kým a z ktorého zdravotníckeho zariadenia máme tú česť 😉

mandragora22
15. nov 2011

kopirujem.....

labaga @mandragora22 iste hlavne tie výsluhové dochodky zavanaju dobrovolnictvom.. norm.človek tu policajta haciča a vojaka nespomenie?? to vam nevadí že 35 ročný dostane 500 eur do konca života ako výsl.dochodoK??????????????????
Dnes o 22:35 • Odpovedz • Páči sa mi to

upozornujem na prve slovo v druhom riadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

labaga
autor
15. nov 2011

baby nerobtee si starost na psychiatrii proste nepracujem už to pochopte. určite ma tam nestretnete, klud prijem urobí niekto druhý ja určite nie

mandragora22
15. nov 2011

pardon, oprava, okopirovalo to inak, ako bolo v prispevku. takze je to predposledne slovo v prvom riadku

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 😀 😀 😀 😀 😀 vravím príjem robia iní.

mandragora22
15. nov 2011

@labaga to je skoda, lebo na psychocku, akurat tak teba sme chceli ist pozriet 😢 😢 😢 😀

adrina
15. nov 2011

sledujem,že táto debatka sa je vlastne len a len o podvihnutí sebavedomia @labaga ...

mandragora22
15. nov 2011

@labaga a fakt si nekompletna 😵

aduskatt
15. nov 2011

nuz, ked dojdu padne argumenty zacina sa urazkami...........

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 typické pre určité diagnozy že nepoznaju ironiu. neboj nestretnes ma. uistujem ta

maggie2
15. nov 2011

@labaga keďže ťa nestretneme (živé) - žeby patológia 😉 ?

maznacik007
15. nov 2011

@labaga no par takych zazitkov s doktorami rasistami mam.... ano mam syna Roma .... a ani sa mi nechce tu pisat co si obcas vypocujem od lekarov na to ze ho mam....

ty sama tu prezentujes svoje postoje ako lekarka a cudujes sa preco ludia sa k vam tak stavaju...
skor tu piste o tom ze nie je vhodne previest na akciovky vsetky nemocnice ze univerzitne by mali ostat vo forme prispevkovych org. resp. len zaviest pre ne zakonom prisnejsiu kontrolu a povinnost auditu a zodpovednost riaditelov pred zakonom.... o tomto sa da diskutovat a to su vsetko legitimne poziadavky ... a rovnako aj zvysenie tarifnych platov v ramci moznosti prip. ziadajte danove ulavy pocas atestacie a pod... zvysenie platieb za poistencov statu, urcenie realnych cien vykonov a zmenu preplacania hospitalizacie pacienta.... prechod na jednodnovu chirurgiu v co najvacsom rozsahu...
moznosti na diskusiu je vela a tu je aj dost ludi ktori su schopni a otvoreni diskutovat ale vy lekari neviete podat svoje poziadavky tak aby ste proti sebe nepoburili ostatnych....
skuste sa inspirovat sestrami....

inak no co bude po 1.12. no zvysi sa nezamestnanost ale len docasne lebo ti z vas co sa aj zaregistruju na UP tak ich po case vyradia ... /kedze miesta volne su a prav. ich nebudete ochotni akceptovat ... najma ak uz nebudu garantovat vas povodny prijem / na Slovensku sa zredukuje pocet lozok pospajaju sa oddelenie a budu sa pacienti prevazat.... uz sme take prezili prezijeme znovu.... a stat usetri na odstupnom...

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt pravdu maš hodnotit profesionalitu niekoho koho nepoznaš je fakt o ničom.

mandragora22
15. nov 2011

@labaga dakujem velavazena pani doktorka za stanovenie diagnozy. do smrti si ju budem pamatat, i ked.... hodi sa mi skor na teba, prepac 😀

aduskatt
15. nov 2011

@maggie2 toto aj mna napadlo🙂

labaga
autor
15. nov 2011

@maznacik007 čo som napisala rasistické??????????????????????????

aduskatt
15. nov 2011

@labaga v tomto ti davam za prqavdu.....a nemyslim, ze by som tu profesionalitu niekde hodnotila🙂

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 opat necítas pozorne. kedze som ta nevyšetrila diagnozu stanovit nemozem, písala som že je pre schizofrenikov typické že nepoznaju ironiu. mrzí ma že si sa vtom našla. ☹

mandragora22
15. nov 2011

@maznacik007 ked sme uz pri tom rasizme-nerasizme, ja som mala v minulosti par lekarov - arabov a boli na neuverenie dobri odbornici a ich pristup k pacientom rovnal sa tisic a jeden oproti pristupu 90% nasich lekarov 😉 nemenila by som. musela som iba z dovodu prestahovania sa inam.

labaga
autor
15. nov 2011

@maznacik007 ty stale nechapeš že lekarov je malo a služit nema kto??? fakt si mysliš že doplatia na to lekári?

lauritka
15. nov 2011

takze ludia nehodte studovat medicinu, pedagogiku a podobne , podme radsej robit robotnika, ved zarabaju lepsie. 😅

a uz ked ste sa rozhodli aj studovat tak drzte usta, bolo to vase rozhodnutie. 😀

liecit sa pojdeme ku liecitelom. 😅

Slovensko bol, je a bude robotnicky stat. Pracujuca intelignecia nech si trhne nohou. 😀 Nepaci sa ti ? chod a utahuj kohutiky na vodovodnej baterii....

komunizmus nas ale poznacil zeny. 😅

PEACE

maggie2
15. nov 2011

@labaga podĺa príspevku 22:48 začínam nadobúdať pocit, že buď si flákala školu, alebo vôbec nemáš (dobré) medicínske vzdelanie.

adrina
15. nov 2011

@labaga začínaš byť úboha,ako každú jednu oponentku urážaš....veľmi smutné od p.doktorky na úrovni..čo sa tu tak honosí a vyvyšuje...