icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

labaga
autor
15. nov 2011

vážené bojovníčky proti rasizmu ktoré ste ma označili za rasistku. z akého dovodu??????????

mandragora22
15. nov 2011

@labaga ja som sa v tom nenasla, len som sa ti ironicky podakovala za to, cim si ocividne mierila na mna. ale ako pises, pravdu mas. ja som zaironizovala, ty si zareagovala

aduskatt
15. nov 2011

@labaga ja som ta neoznacila za rasistku, len som upozornila, ze to zavana rasizmom, pohrdavo sa vyjadrovať o niekom ako ciganovi, ktory si dovoli zarabat viac...ono viac totiz zaraba asi hociaky iny robotnik, ktory hadze piesok a ten uz nevadi?.........sorry za prispevok mimo temu

labaga
autor
15. nov 2011

@maggie2 skus schizofrenikovi rozpravat vtipy ako sa bude zabavat... inac na zaklade avíz od iných beriem tvoje narážky s rezervou kedže si známy provokatér tu na fore

mandragora22
15. nov 2011

@lauritka ja sa dobrovolne hlasim, ze som ucitelka a po materskej pojdem s radostou vyucovat nasich nezbednych pubertiakov za nastupny plat cca 300 v cistom. a vopred som zmierena s ich blbymi poznamkami, flakacstvom atd atd, kedze dnesnu mladez poznam. a velmi dobre som vedela, co toto povolanie obnasa prv, nez som aprobaciu vystudovala. takze hor sa do prace! 😉 🙂

alenka600
15. nov 2011

Inac ja som sa pobavila vcera na jednej veci - vcera o 22.00 tu niekto polozil otazku - cast kopirujem, kto chce nech si vyhlada ten prispevok na 34 strane
citujem: "Apropos o co ide vlastne lekarom? niekto tu dal ze o blaho pacientov? dobry vtip, ked som dnes cakala na kramaroch v cakarni dvaja lekari sa rozpravali ze im je uplne jedno co po ich vypovediach v nemocnici bude, tak kde je to blaho pacienta. Dievcata znale pomerov, mozete nam objasnit o co ide lekarom v ich strajku , ked ako tvrdite nejde iba o zastavenie transformacie a peniaze?" koniec citatu
Cakala som co pride, KEDY NIEKTO KONECNE NIECO KONKRETNE napisse. Dosli nejake dve odpovede a ticho, ticho, ticho az dnes rano sa zase rozbehlo mlatenie prazdnej slamy a urazanie. A neverim, ze vsetky bojovnicky za strajk, co vcerra pred 22.00 prispievali, zraazu po tejto konkretnej otazke isli spat, alebo sa venovat rodine. Nahoda?

adrina
15. nov 2011

@lauritka až tak čierne by som to nevidela...lebo lekári,ktorí sú v kurze..t.j. že sú dobrí v tom čo robia nejako nemajú potrebu štrajkovať a na margo tej pracujúcej inteligencie...tiež sem patrím a nesťažujem sa...i ked už len v BA zarobia na mojej pozícii podstatne viac

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt to nie je mimo temu. robil tak cigan, hadzal do miešačky , dali mu 4 eura a ja som to porovnala s mojim platom. nemam rada ludí ktorí za všetkým vidia rasizmus

lauritka
15. nov 2011

@mandragora22 no ved Slovak je zvyknuty na utlak, to ma neprekvapuje 😉

mandragora22
15. nov 2011

@alenka600 🙂

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 tak ak si učiteelka možeš byt fakt hrda na svoje odbory

lauritka
15. nov 2011

@adrina to je prave typicke pre Slovaka, byt ticho a drzat krok, radsej sa uskromnim.....

je to smutne fakt, bankrot sme mali vyhlasit my a nie Grecko... 🙄

maggie2
15. nov 2011

@labaga si trápna 😉 keď si nevieš utvoriť vlastný názor.

aduskatt
15. nov 2011

@labaga na zaklade jednej vety dokazes usudit, ze niekto za vsetkym nieco vidi? no klobuk dole..........btw, to ak ma niekto iny nazor ako ty a nesuhlasis s tym, hned urazas?......nestaci napisat, ze nezdielas ten nazor?

mandragora22
15. nov 2011

@lauritka ja to nenazyvam utlakom. ja som vedela do coho idem. idem, alebo teda pojdem do toho s vedomim, ze zarobok to nebude svetaborny, ale proste chcem ucit. je to nieco, co ma bavi a co chcem robit a velmi dobre viem, ake prachy za to su. alebo teda nie su. tym chcem povedat to, co tu uz povedalo mnoho zien, ze komu sa nepaci, nech zmeni zamestnanie. ja tiez nemam problem robit aj inu robotu a za slusne prachy, ale ja sa tesim z toho, ze budem ucit, pretoze ma to bavi. robila som v minulosti aj ine veci v inych zamestnaniach a za omnoho vacsie prachy, ale nevratim sa k tomu. chcem ist ucit. a toto iste by si mal povedat kazdy lekar, alebo este medik, kazdy vie, o com to povolanie bude, tak si ma premysliet, ze co vlastne chce, ci? 🙂

mandragora22
15. nov 2011

@labaga nerozumiem tejto vete, vysvetlis mi, co si tym myslela?

labaga @mandragora22 tak ak si učiteelka možeš byt fakt hrda na svoje odbory

a ucitelka sa pise s jednym "e" 😉

labaga
autor
15. nov 2011

@aduskatt lebo som zvyknuta ked sa spomenie cigan - najmudrejší a najinteligentnejší vytiahnu zbran že si rasista. ked povie cigan že gadžo, gadžovka - prirodzene to rasizmom nezavana. prajem vam dobrých susedov

lauritka
15. nov 2011

prave kvoli takymto postojom sme tam kde sme - v poriadnej prdeli a bude este horsie, nemam co dodat dievcata, komunizmus tu stale vladne ako vidim.
radsej vypinam pc. 🙂 lekari , drzte sa !! 😵

alenka600
15. nov 2011

@lauritka Mne pripada skor komunisticke ocakavat velebenie a status za to, ze ja studovala toto alebo toto, lebo ma to bavi a spolocnost si ma za to musi cenit.
Existuju aj ine VS ako medina a pedagogika, nie je to o tom, ze nestudovat a dotahovat skrutky a kohutiky.
Lekari nie su jedina pracujuca inteligencia.
To je o tom, ze nie sme uz v komunizme. Presne sme v dobe, kedy si moze vela ludi (nie vsetci)vybrat. Nech sa paci, nech idu studovat ekonomiu a robit v banke napr. Kto im v tomto brani?Kto ich nuti studovat medicinu a robit lekarov?

maznacik007
15. nov 2011

@labaga nie myslim ze sa zatvoria nejake pohotovosti a budu musiet mat viac sanitiek na prevoz z dalej prave do tej jednej kde to bude fungovat.... detto aj oddelenia.... tak sa bude viac veci riesit ambulantne atd atd.... a co ...
@mandragora22 tak pod to sa podpisem ja som tiez osobne bola najspokojnejsia s arabskym lekarom.... a to len z toho dovodu ze si nasiel tu trochu casu a aspon mi povedal ze co sa bude diat zabralo mu to minutu... ale bol jediny co sa unuval....

maggie2
15. nov 2011

@labaga tak si mala ísť hádzať u toho svokra či koho do miešačky Ty. Čo chceš porovnávať. Všetko je otázkou ponuky a dopytu.

aduskatt
15. nov 2011

@labaga jasne, ze zavana aj opacne......a dik, susedov mam fajn🙂

labaga
autor
15. nov 2011

@mandragora22 nerozumieš viacerýýým veciam, asi stačííí debata s tebou, pochybujem že si učiteelka

adrina
15. nov 2011

@lauritka a ty si na tom ako,si skroná a si ticho alebo si začala štrajkovať ty za zvýšenie mzdy na tvojom poste???nie som skromná..ale tým že dám výpoved sa nič nezmení..budem akurát bez práce...a sťahovať sa do BA tiež nieje super nápad....keby sa každému zvýšil plat podla jeho predstáv,chvílu by sme sa mali fajnovo a potom by sme dopadli ako gréci

maggie2
15. nov 2011

@maznacik007 ja čo som sa kedy stretla s najlepším lekárom na Slovensku, tak to bol černoch.

labaga
autor
15. nov 2011

@maggie2 presne, ponuky a dopytu ... kto ustupi 1.decembra 😀 😀 😀 😀 vravím v užhorode su plné hotely lekárov aby nastupili do autobusov a obsadili naše nemocnice

maggie2
15. nov 2011

@labaga ku 23:03 - si nekonečne naivná

labaga
autor
15. nov 2011

@adrina presne ponuka dopytu... učitelov fakulty chrlia

labaga
autor
15. nov 2011

@maggie2 jasne a ty si uhlarik v tele asi ženy

adrina