icon

Vaša najväčšia úchylka

andy71097
15. nov 2021

Aká je Vaša najväčšia úchylka ktorú robíte a často si to ani neuvedomujete?😃 Ja napr. vždy keď počujem novú hudbu či už v rádiu alebo hocikde inde, tak zapnem shazam a hneď si ju hľadám a sťahujem do mobilu, a popritom hľadám text a začnem si ju "spievať"😃 a to je tak za každým, preto aj mám v mobile vyše 1000 pesničiek takto 😃. Alebo napr. kontrolujem x krát či som zamkol vchodové dvere aj keď som zamkol alebo kontrolujem x krát či som zobral všetko čo som mal zobrať 😃.

Strana
z2
andy71097
autor
15. nov 2021

@acrobaleno To sa bojíš že tie postavy ožijú a začnú na teba žmurkať? 🤣

acrobaleno
15. nov 2021

@andy71097 Nemám rada ako sa na mňa usmievajú, keď som na záchode. Na záchode chcem súkromie a nie čumilov. 😂

andy71097
autor
15. nov 2021

@acrobaleno No ja skapem 😂😂😂😂, tak odstrihni každej postave ústa a problém vyriešení 🤣, hoci asi bude potom škoda časaku 😃

acrobaleno
15. nov 2021

@andy71097 Odtrhnem kúsok toaleťáku a zakryjem tvár, to je v poho. 😂

mandala77
15. nov 2021

ostré ceruzky, tenké perá. Separovanie odpadu. Koberec vysávam tak, aby to nebolo hala bala. Ak si na niečo zvyknem, tak kupujem stále rovnaké a ak to nemajú, alebo nemôžem zohnať, ma to vykoľají z miery. Toto je len malý náznak mojich obsedantných sklonov. Ale po prečítaní diskusie asi pribudnú aj žalúzie 🙂))

andy71097
autor
15. nov 2021

@acrobaleno Alebo no 🤣, to má vôbec nenapadlo 😂😂

kikk
15. nov 2021

Vzdy, ked si obuvam topanky, nakuknem do nich....keby nahodou tarantula😉🙈

andy71097
autor
15. nov 2021

Moja úchylka je ešte taká, že keď sa idem do mesta len tak prejsť, tak idem stále tou istou cestou, aby som sa nestratil 😂, hoci sú mapy v mobiloch tak by som sa asi nestratil 😃. Alebo ešte jedná že idem sa len tak prejsť do mesta, že pôjdem električkou do mesta a tam sa len tak prechádzam, a je to jedno či je deň alebo večer 10 hodín 😃. Proste keď má to nápadne tak idem 😂.

matabb73
15. nov 2021

Keď idem spať, tiež zatváram dvere na izbe. Vchodové dvere skúšam niekoľko krát, či sú zamknuté. Zvuk na tv nesmie byť na čísle 13. Topánky mám na rohožke v rade, keď nie, naprávam ich. A mnoho iného. Myslím, že sú to také bežné zlozvyky, nepovažujem to za úchylky. Ale dobrá téma, pobavila som sa.

andy71097
autor
15. nov 2021

@kikk Však toho pavúka by si malá v topánke ako vložku, možno by sa ti príjemnejšie chodilo 😂

jablkovastrudla
15. nov 2021

Ked idem spat tak vzdy skontrolujem vchodove dvere a vsetky okna ci su zamknute. Dvere do kupelne musia byt zatvorene. A vypinam privod vody 😅

acrobaleno
15. nov 2021

Ako to tu tak čítam...nemusím si robiť starosti, nie som sama taká.😂

luccija
15. nov 2021

Z Vás by mali psychológia radosť🙂ja nič takéto nemám až žasnem čo píšete.Ale možno taká blbosť všetko čo ma zaujíma na webe si odfotim zapraaný mobil fotkami, receptami a nič z toho nespravím.Moja mama musí mať otvorené okno vetracku a otvorene dvere nezaspala by v izbe so zavretými dverami.

luccija
15. nov 2021

Ale môj muž by k Vám pasoval🙂večer si vyloží k peňaženke banán, ktorý po ceste do roboty zje, a pripraví si nový sáčok na smeti, lebo ráno ich vynáša.A vždy, keď príde z roboty všade sťahuje žalúzie v lete od slnka v zime, aby nebolo vidieť dňu neskutočne mi to vadí🙂

andy71097
autor
15. nov 2021

@luccija Tak vy doma musíte mať v zime tmu ako z hororu keď nesvietite 😁😂

luccija
15. nov 2021

@andy71097 svietime🙂ale aj to mu vadí.On príde v zime aj tak už po tme🙂)Ale hneď ako si umyje ruky ide do všetkým izieb dať dole žalúzie.Mozno sa boji za nami je pole musím sa ho spýtať🙂

slovakboy
15. nov 2021

@luccija boji sa, že na poli bude nejaký skutočný úchylák s ďalekohľadom.

markaterka
15. nov 2021

@luccija toto robí aj môj muž... Príde večer domov a len sťahuje žalúzie, lebo má pocit, že nás niekto bude sledovať cez okno. Úplná paranoja.

lucik106
15. nov 2021

@kikk ako decko som dala sestre do topánky plastového pavúčika- skoro na plafon vyskočila.

luccija
15. nov 2021

@markaterka nás nemá kto za nami pole, vedľa nikto..

jaja20
15. nov 2021

Ja som to tu už niekedy spomínala,že mám úchylku na toaletný papier. Musí byť vždy so vzorom vo farbe obkladačiek,čiže doma s béžovým a na chate s modrým. Keď taký u nás náhodou nezoženiem,tak musí obehnúť mm drogérie v okresnom meste,kde pracuje 😅
A ešte,v kabelke vždy nosím piškóty pre psov,už ma poznajú asi všetky v meste 😆

saraxyz
15. nov 2021

@andy71097 keď sú na ceste mláky, tak pridám plyn a teším sa ako malé decko lesmi ospliecha auto. Mám miesta, kde toto môžem robiť a keď prší, tak idem autom cez tie miesta.Aj keď prejdem pár km, vždy ma to teší 🤣🤣🤣

snowflake07
15. nov 2021

@andy71097 nemám v byte žiadnu poličku.Vsetko musí byť v skrini.Nezniesla by som napr.Domestos vedľa záchoda na podlahe, alebo casak.Vsetko musí byť odložené.V kuchyni nesmie byť žiadny spotrebič na linke a žiadny hrniec na sporáku.Kvety otáčam každú sobotu,aby rástli za slnkom rovnomerne z každej strany.😳

stary_ujco
15. nov 2021

Založil som si konto na koňovi... To hovorí za vsetky moje úchylky 🙂

delphineta
15. nov 2021

@andy71097 ked odchadzame čo i len na víkend,vrátim sa skontrolovat byt či je všetko povypínane ak 3x.Potom pre istotu pošlem ešte niektore dieťa pozret či je všetko vypnute.Všetci si myslia,že sa tam motam a aj tak zabudnem skontrolovat.Pravdou je,že ani nedojdem do auta a stále sa vraciam🤦‍♀️🤣

ankare
15. nov 2021

No ja som z Vas najviac divná 🤭 ja mam uchylku na chytanie obocia. 🤦 Milujem ten pocit, keď mi tak vrzga, keď po ňom prechádzam bruškom prsta alebo nechtom. 😂😂😂

akinom0077
16. nov 2021

okrem toho ze som Monk doslova a dopismena mohla by som tu pisat velmi dlho uchylky🙂 som strasny detialista ... ale napr uplne vazne milujem upratovanie, pre niekoho nepochopitelne, ale pre mna TOP cinnost

livinka1111
16. nov 2021

Ja mám tiež úchylku, v šálke s kávou musím mať vždy lyžičku, inak by som ju ani nevypila. Všetci si už zvykli, že u mňa káva bez lyžičky nie je káva. A druhou úchylkou je, že v každej kabelke, v každom kabáte, v každej bunde musím mať vreckovky a balzam na pery 😂😂😂

Strana
z2