Vaša najväčšia úchylka
Aká je Vaša najväčšia úchylka ktorú robíte a často si to ani neuvedomujete?😃 Ja napr. vždy keď počujem novú hudbu či už v rádiu alebo hocikde inde, tak zapnem shazam a hneď si ju hľadám a sťahujem do mobilu, a popritom hľadám text a začnem si ju "spievať"😃 a to je tak za každým, preto aj mám v mobile vyše 1000 pesničiek takto 😃. Alebo napr. kontrolujem x krát či som zamkol vchodové dvere aj keď som zamkol alebo kontrolujem x krát či som zobral všetko čo som mal zobrať 😃.
@andy71097 Nemám rada ako sa na mňa usmievajú, keď som na záchode. Na záchode chcem súkromie a nie čumilov. 😂
@acrobaleno No ja skapem 😂😂😂😂, tak odstrihni každej postave ústa a problém vyriešení 🤣, hoci asi bude potom škoda časaku 😃
@andy71097 Odtrhnem kúsok toaleťáku a zakryjem tvár, to je v poho. 😂
ostré ceruzky, tenké perá. Separovanie odpadu. Koberec vysávam tak, aby to nebolo hala bala. Ak si na niečo zvyknem, tak kupujem stále rovnaké a ak to nemajú, alebo nemôžem zohnať, ma to vykoľají z miery. Toto je len malý náznak mojich obsedantných sklonov. Ale po prečítaní diskusie asi pribudnú aj žalúzie 🙂))
@acrobaleno Alebo no 🤣, to má vôbec nenapadlo 😂😂
Vzdy, ked si obuvam topanky, nakuknem do nich....keby nahodou tarantula😉🙈
Moja úchylka je ešte taká, že keď sa idem do mesta len tak prejsť, tak idem stále tou istou cestou, aby som sa nestratil 😂, hoci sú mapy v mobiloch tak by som sa asi nestratil 😃. Alebo ešte jedná že idem sa len tak prejsť do mesta, že pôjdem električkou do mesta a tam sa len tak prechádzam, a je to jedno či je deň alebo večer 10 hodín 😃. Proste keď má to nápadne tak idem 😂.
Keď idem spať, tiež zatváram dvere na izbe. Vchodové dvere skúšam niekoľko krát, či sú zamknuté. Zvuk na tv nesmie byť na čísle 13. Topánky mám na rohožke v rade, keď nie, naprávam ich. A mnoho iného. Myslím, že sú to také bežné zlozvyky, nepovažujem to za úchylky. Ale dobrá téma, pobavila som sa.
Ked idem spat tak vzdy skontrolujem vchodove dvere a vsetky okna ci su zamknute. Dvere do kupelne musia byt zatvorene. A vypinam privod vody 😅
Ako to tu tak čítam...nemusím si robiť starosti, nie som sama taká.😂
Z Vás by mali psychológia radosť🙂ja nič takéto nemám až žasnem čo píšete.Ale možno taká blbosť všetko čo ma zaujíma na webe si odfotim zapraaný mobil fotkami, receptami a nič z toho nespravím.Moja mama musí mať otvorené okno vetracku a otvorene dvere nezaspala by v izbe so zavretými dverami.
Ale môj muž by k Vám pasoval🙂večer si vyloží k peňaženke banán, ktorý po ceste do roboty zje, a pripraví si nový sáčok na smeti, lebo ráno ich vynáša.A vždy, keď príde z roboty všade sťahuje žalúzie v lete od slnka v zime, aby nebolo vidieť dňu neskutočne mi to vadí🙂
@luccija toto robí aj môj muž... Príde večer domov a len sťahuje žalúzie, lebo má pocit, že nás niekto bude sledovať cez okno. Úplná paranoja.
@markaterka nás nemá kto za nami pole, vedľa nikto..
Ja som to tu už niekedy spomínala,že mám úchylku na toaletný papier. Musí byť vždy so vzorom vo farbe obkladačiek,čiže doma s béžovým a na chate s modrým. Keď taký u nás náhodou nezoženiem,tak musí obehnúť mm drogérie v okresnom meste,kde pracuje 😅
A ešte,v kabelke vždy nosím piškóty pre psov,už ma poznajú asi všetky v meste 😆
@andy71097 nemám v byte žiadnu poličku.Vsetko musí byť v skrini.Nezniesla by som napr.Domestos vedľa záchoda na podlahe, alebo casak.Vsetko musí byť odložené.V kuchyni nesmie byť žiadny spotrebič na linke a žiadny hrniec na sporáku.Kvety otáčam každú sobotu,aby rástli za slnkom rovnomerne z každej strany.😳
Založil som si konto na koňovi... To hovorí za vsetky moje úchylky 🙂
@andy71097 ked odchadzame čo i len na víkend,vrátim sa skontrolovat byt či je všetko povypínane ak 3x.Potom pre istotu pošlem ešte niektore dieťa pozret či je všetko vypnute.Všetci si myslia,že sa tam motam a aj tak zabudnem skontrolovat.Pravdou je,že ani nedojdem do auta a stále sa vraciam🤦♀️🤣
No ja som z Vas najviac divná 🤭 ja mam uchylku na chytanie obocia. 🤦 Milujem ten pocit, keď mi tak vrzga, keď po ňom prechádzam bruškom prsta alebo nechtom. 😂😂😂
okrem toho ze som Monk doslova a dopismena mohla by som tu pisat velmi dlho uchylky🙂 som strasny detialista ... ale napr uplne vazne milujem upratovanie, pre niekoho nepochopitelne, ale pre mna TOP cinnost
Ja mám tiež úchylku, v šálke s kávou musím mať vždy lyžičku, inak by som ju ani nevypila. Všetci si už zvykli, že u mňa káva bez lyžičky nie je káva. A druhou úchylkou je, že v každej kabelke, v každom kabáte, v každej bunde musím mať vreckovky a balzam na pery 😂😂😂

@acrobaleno To sa bojíš že tie postavy ožijú a začnú na teba žmurkať? 🤣