Vaše názory a kritika na moje dielo
Ahojte ženy, vy vzdy dobre poradíte, pomôžete. Nechcem sa propagovať ani nič podobne. Venujem sa tomuto 10 rokov, pre seba. Len tak si vo voľnej chvíli navrhujem a bavi ma to neuveriteľne, až tak, že rozmýšľam, ci sa oplatí mi do toho investovať a venovať sa dizajnu aj pracovne. Nikdy som okrem rodiny pre nikoho cudzieho nič nenavrhla. Povedzte mi prosím vaše názory, kritiku, nesetrite ma, naozaj znesiem,lebo sa chcem stále zdokonaľovať 🙂 ďakujem

Urob si zaujímavý firemný profil na IG a FB, to máš zdarma. Prezdielaj si to medzi svojimi známymi. A potom si zaplať 2x mesačne propagáciu vybraného príspevku (cca 5 eur jeden príspevok) a uvidíš, aké to bude mať odozvy. Urobíš si tak propagáciu za pár drobných. Ja poznám pár ľudí, ktorí toto robia, buď ako full time job alebo ako hobby, ktoré im občas hodí pár stovák. A ide im to aj teraz, korona nekorona. Takže podľa kľudne choď do toho.
@lauriinkaa Nazory a kritiku chces na obrazky co si tu pridala? Alebo chces vediet vseobecne ci sa do toho mas pustit aj profesionalne?
@ivkazba aha, toto mi nenapadlo, to je super nápad 🌹❤ ďakujem za veľmi cennú radu 😊
@nafka0483 áno na tie obrázky, som to blbo napísala.
@nafka0483 resp na to, ci by si niekto dal niečo takéto navrhnúť, že či vôbec na to mám.. tak som to myslela. Alebo ci sa ďalej len doma ,,hrať " 😁
@lauriinkaa ja ešte podotknem, že ľudí, ktorých poznám a toto robia, tak nerobia iba návrh dizajnu, oni potom poväčšinou ten dizajn aj reálne zhotovujú, t.j. chodia po obchodoch, nakupujú a zariaďujú a odovzdajú hotový byt/dom prípadne časť/izbu. Čiže treba aj s týmto počítať.
@ivkazba áno, mám práve takých ľudí, s ktorými by som do toho šla, preto chcem vedieť, že či vôbec. 😊
@lauriinkaa kludne to skus len si najprv urob dobre portfolio. Trebars zeby si najprv kamoske poriešila zadarmo stym ze budes moct pouzit fotky.. a rozne farebne kombinacie aby to bolo versatilnè.
@lauriinkaa ahoj,fotky mi síce nezobrazilo🙂 ale ak ťa to baví,ľuďom sa to páči,tak to rob.Ja robím niečo podobné s prestávkami už cca 17r.Je pravda,že boli obdobia keď ma to ale vôbec neuzivilo.Mam okrem toho stále zamestnanie,ktoré ma začalo napĺňať viac a teraz na materskej zas sa venujem handram a návrhom.Rataj ale s tým,že každé podnikanie prejde neúspechom,budeš aj unavená,bezradná,rataj so všetkým.Bohuzial je najhoršie obdobie na to aby ta to reálne živilo.Zalezi v akej si lokalite,či máš deti apod,často sa po nociach dorobis ako kôň.Tiez musíš mať niečo našetrené alebo obnos,ktorý ti nebude ľúto investovať.Ja mam stránku aj na FB,ale málokto ma osloví takto a párkrát som mala problém s neserióznymi zákazníkmi skrz zálohy alebo uhradami faktúr,net moc neodporúčam,všetky zákazky mám na základe referencií.
mne sa to paci 😍
@lauriinkaa tie navrhy nemas zle. ale chyba tomu nejaka osobitost, tvoj styl. ale ak ta to bavi a tesi, urcite sa budes zdokonalovat, hlavne najlepsie praxou v realnom interieri. a ziskas aj taku tu rovnovahu medzi svojim stylom a poziadavkami zakaznikov. Ked mas Netflix, je tam vela dokumentov o domoch, interieroch, ich zariadovani. Ja z pasie take sledujem, da sa najst vela krasnych inspiracii.
@miadi práve to ma nakoplo, že kamoška chcela kúpeľnu, s mužom sa im to veľmi páčilo a chcú aj kuchyňu atď. Povedala svojej kamoške, ale jej som odmietla. Trochu sa hanbím, lebo viem, že sú milióny vynikajúcich dizajnérov, kde sa nechytam 😁 ďakujem
@kubkovamama aj ja mám zamestnanie, učím, čiže to by som mala na poobedie a je jasné, s tým rátam, vidím často pády aj úspechy a preto budem veľmi obozretna 😊 ďakujem
@negymama áno to je jasné, keďže som reálne navrhla len kamoške jednu kúpeľnu, tak snáď sa do toho dostanem časom, jasné že nemám veľké oči, že prerazim hneď a bude zo mňa svetová navrharka 😁 veľmi som sa presviedčala, aby som sem dala príspevok. V tomto som naozaj veľmi skromná a budem sa len tešiť z každého pokroku , ktorý na sebe uvidím. Ďakujem 😊
@denden77 ďakujem veľmi pekne ❤
@lauriinkaa mne sa to páči- môžem sa len spýtať v čom robíš? Myslím 3D návrh a rendrovanie?
Áno, vypadá to veľmi dobre určite by som si ako radia iné ženy portfólio a skúsila to, hlavné je že ťa to baví a je ti vidieť
@lauriinkaa urcite to skus popri robote lebo Ta to bavi a casom kto vie mozes mat aj uspech. Hlavne sa skus skontaktovat s miestnymi firmami nabytku atd . Zeby ta trebars odporucili. Ja mam umelecku skolu so svojim vkusom som spokojna .. ale raz sme vyhodili $300 na to ze k nam prisla dizajnerka ked sme chceli renovovat kozub .. odporucil ju chlap z firmi co nam dala plynovy krb do fireplace ( Mne sa paci viac real drevo no koli detom je toto bezpecnejsie) a ta zenska nam ani len 1 navrh nedoniesla iba povedala ze je to ok take ake to je😁 mas to pekne vkus mas . Len ti poradim nefot vecer a nedavaj tomu tmavy filter naopak potrebujes viac svetla tam. Idealne Keby ti to mohol fotograf nafotit s reflektorom odrazacom svetla atd. A potom este trosilinku pridat akcenty ( farebne doplnky)
Mladým by sa to mohlo páčiť,ja mám 55+ a na takých stoličkách by som ani nevedela sedieť....ale páči sa mi to biele za posteľou a tie otvorené police nad kuch. linkou....určite to skús....človek má robiť to,čo ho zaujíma
@lauriinkaa s tych znamych neodmietaj nehambi sa chce to prax. Ked nemas na to skolu tak na zaciatok zadarmo alebo za nizku cenu. Ty potrebujes tu prax to ti najviac da. A potom aj to je reklama word of mouth marketing ( ludia budu o tebe hovorit navsteve ked im budu chvalit novu kupelnu atd posunu kontakt na teba). A ked uz sa budes citit istejsia tak uz si das normalne ceny lebo zas nebudes robit zadarmo vecne.
@katulkagajdos chief architect 🙂 a ďakujem
@thewitch už som zriadila ig, len netuším, ako sa na tom robí 🤣🤣🤣 ďakujem moc
@miadi fuha, tak to ozaj, keď ju zavoláš , aby ti niečo prerobila 🙈 a ono to je len v programe spravené, nemám ešte co fotiť, kamoška keď bude mať kúpeľnú to bude prvá reálna foto 😁
@lauriinkaa jej Ja som na mobile myslela ze to mas nafotene uz real hotove 😄maly phone +okuliare . Tak super to robis 👍 urob si portfolio Tieto tvoje navrhy a potom v reali prevedenie u tych kamosiek.
@janinah určite, veľmi pekne ďakujem za názor ❤
@miadi áno to je pravda, nebola som si istá, lebo ozaj 10 rokov si navrhujem pre seba z radosti 🤣 v pohode, ja už tiež z toho pc potrebujem brile 🤣
@lauriinkaa Ja som slepa od narodenia. No zistili to az v skole v 7r Lebo som sa nestazovala 😁
@miadi ojoj, moja segra ma 3jky dioprtrie a už ako malinka bola na 2 operáciách oči. To je na nič..
Drzim palce. Urcite netreba zabudat na osobitost, vlastny rukopis a styl, nielen trendy. Osobne mam rada originalitu autora, ktora vychadza z potrieb bytu a majitelov, nie je katalogova ale skor stylu slow living. S osobnymi doplnkami rozprava ich pribeh. Nieco take som videla v Skotsku. Stary byt si dievca zariadovalo po blsakoch, hand made doplnkami vhodne skombinovane s modernym. Velmi drzim palce. Ak je nadsenie a vasen, vsetko ostatne sa vychyta praxou. Do toho!✊🌸