icon

Vek 40 a 40 +, diskusia pre odvážne/ých

10. feb 2022

Ženy/Muži vo veku 40, alebo 40 + cítite sa atraktívne? Cítite sa lepšie ako vo veku 20 ?
Vraví sa, že v tomto veku je aj sex lepší. Je to lož, či pravda? Či má žena/muž viac komplexov už ako prichádza 40tka? Komplexy napr. z vrások, z postavy, šediny u mužov, prípadne vypadávanie vlasov atď. atď.
Stačí aj odpoveď - tento vek je pre mňa lepší, krajší atď. Nie, nepotrebujem tu posteľné radovánky do detailov vedieť, ba ani rozoberať!!!!!!

P.S. Môžu sa aj muži pridať do diskusie, že ako to vnímajú oni.😉

Strana
z3
mirage
11. feb 2022

@evamarek77 ja nepisem do tem, kde sa stazuju tyrane zeny, ani nemam blba za muza, ani neprijwmnu svokru. A ano, je nas vela spokojnych so sebou po 40tke.

babulkomale
11. feb 2022

@bodka70 aha zaujimave, u nas v rodine zeny okolo 50, bezdetne okolo 54 a uplne kazda bez sprievodnych problemov, vraj sa to dedi tak dufam ze to bude ok ci uz skor alebo neskor 😃

lucinka188
11. feb 2022

@beronsche 👍🏻

janajajka
13. feb 2022

@dadis tak toto ma dostalo "Pokojne, ak mi neveris, mozeme sa stretnut osobne a mozem ta aj v realite presvedcit, ze moj zivot je vyborny" - ak ma niekto potrebu presviedcat o tom, ze jeho zivot je perfektny tak tomu nejako neverim. Ak som spokojna so svojim zivotom a niekomu sa to nepozdava je mi to uplne jedno. Presviedcala by som ho len v pripade, ze by som sama tomu neverila

kittykat22
13. feb 2022

Ja budem mat za 2r 40 rokov, takze uplne nezapadam do kategorie, ale ... nechcela by som mat znova 20 rokov. V ziadnom pripade. Pre mna to bolo tazke obdobie. Teraz k 40.ke mam staly vztah, zdravy pristup k postave aj chudnutiu, viem sa postarat o vlasy a plet tak aby som bola pekna, sex je stale super a stale casto. Rokmi nasla som si nasla konicky ktore ma bavia, nebojim sa skusat nove veci, cvicim, vzdelavam sa, viem co robit ked som chora, viem varit, prat, upratovat a celkovo viem co robim. Niesom stratena ako v 20.ke Ked si pomyslim, ze by som mala mat 20 a opat isla koliesko vsemozne nemozne rande, hladanie vhodneho partnera, samozrejme do toho rozchody a depresie, tehotenstvo, porod, kojenie, nespanie, vychova maleho dietata, prekonat tie prve tazke roky dieta+partner ... no ani omylom. Zlata coskoro 40.ka na krku a vsetky jej vyhody 🙂

dadis
13. feb 2022

@janajajka Ok a co chces pocut? Ze som troska? Bol by tvoj zivot lepsi? Ja presviedcat nikoho nemusim, predpokladala som, ze pani bola len hejterka a kavicku by som mnou i tak nedala..

slovakboy
13. feb 2022

@mandala77 ďakujem

slovakboy
13. feb 2022

@dadis ďakujem

janajajka
13. feb 2022

@dadis uprimne mi to je uplne jedno, ale v zivote by som nikoho nepresviedcala, ze mam vyborny zivot odhliadnuc od toho akym sposobom by to bolo vobec mozne. Akoze na kavicke by si ukazovala fotky a davala k nim storky? 😕🌴 (facepalm 😀)

dadis
14. feb 2022

@janajajka Jasne 😀😀.. Ja napr.vobec nemam potrebu nic zdielat na sietach. Nikdy si nestretla osobu, z ktorej spokojnost vyzarovala?

janajajka
16. feb 2022

@dadis zdielat myslis fotky, alebo fiktivne pocity spokojnosti, aby mi zavideli? Stretla, ale vacsinou bol pod vplyvom nejakej latky 🙂 Verim, ze v tvojom pripade spokojnost vyzaruje svatoziara 😀

dadis
17. feb 2022

@janajajka Ja neviem preco mas potrebu sa do mna navazat 🤷‍♀️. Ved sa nepozname, nijakym sposobom som ti neublizila. Nehnevam sa na teba, len mi to je zvlastne. Zelam ti len to dobre..

midka
17. feb 2022

@janajajka tiez nechapem, k comu su dobre tieto tvoje komentare.... bola to celkom pekna tema,,..,ale teraz pomaly, aby sa bal clovek nieco pozitivne napisat, lebo hned za tym su komentare,, ktore neguju vsetko predtym

dadis
17. feb 2022

@midka Je to zvlastne. Lebo v mojom prispevku som len bilancovala a porovnavala svoj zivot v jeho priebehu (nie s nikym inym) a ze teraz v 40 je MOJE naj obdobie. V mnohych oblastiach, ktore som vymenovala. A vela z nich boli jasne a logicke, ze napriklad karieru mam teraz najlepsiu v mojom zivote, lebo najprv som bol SŠ vzdelana a moja praca bola len administrativna, potom som dialkovovo studovala, potom som bola junior, potom som bola na MD, potom male deti a az teraz sa jej mozem ozaj naplno venovat. Aj deti, no su pubertaci, je jasne ze to je lepsie s nimi a je menej prace a starosti, ako ked boli batolata. Takisto laska, tym ze som 2,5r od odlucena od muza a rozvadzam sa, tak nova laska mi teraz prisla do zivota a uzivam si ju. A telesna kondicka je preto dobra, lebo sa dlhe roky venujem sportu, je to moj relax a konicek. Vobec som nechcela v nikom vyvolat zavist a zlost, mozno keby som nasla tuto temu pred 3 rokmi, ked sa moje manzelstvo rozpadalo, tak sem asi ani neprispejem, nech ludi neotravim 😂. Ale tiez som pisala o sedinach a vraskach. Verim tomu, ze clovek nemusi byt vzdy stastny, su dni, ktore su na prd. Predvcerom som sa dozvedela, ze moja kamaratka ma rakovinu. Ma 33 rokov, liecba jej nezabera. Si myslim, ze na svete su milony ludi, co sa 40tky nedoziju a uzivali by si zivot po 40tke plnymi duskami, aj bez kondicky, dobrej prace ci uzasnej rodiny ako z katalogu, ak by tu sancu zit dostali. Zdravie je ten najvacsi dar, ja ho zatial mam a som za neho velmi vdacna. To ostatne naozaj az tak podstatne nie je, lebo z kazdeho ineho "hovna" sa da vyhrabat.

janajajka
Autor odpoveď zmazal
martin36
17. feb 2022

Ja by som sa kludne vratil do mojich 20 rokov idealne so skusenostami znalostami ktore uz mam ale aj bez nich 🙂. Nemyslim si ze teraz je to horsie, ale aj to obdobie malo svoje caro 😎

janajajka
17. feb 2022

@midka ride mi slusne povedane detinske ak niekto napise "mam vyborny zivot a ked neveris tak sa mozeme stertnut a ja ti to dokazem". To mi skor pride nieco ako sama tomu neverim, ale presvedcim aspon niekoho ineho, ze to tak je.
Spochybnovat ze niekto ma vyborny zivot tiez nie je nabystrejsie, ale toto...
Zivot mam aky mam a ako ho vnimam a mozno aj treba byt s niecim nespokojny aby sme sa posuvali dalej a mali dalsie ciele...

dadis
17. feb 2022

@janajajka Priznavam, som detinska a dost 😅..pisala som to sice inej babe, ale pozeram, ze si z BA, tak mozeme dat spolu niekedy v meste vinko a zakopat vojnovu sekeru 😁😁😁, pokojne napis, ja sa ozaj rada stretnem

Strana
z3