Veľmi sa mi páči zadaný muž
Ahojte ja viem že ma tu zhejtujete ale ... Mne sa strašne páči zadaný muž .. má priateľku sú spolu 3 roky sú to moji známy zvykneme vybehnúť von atď atď s tou jeho priateľkou som denne v kontakte .. ale viem aký majú vzťah no nijako im do toho nezasahujem ona sa len vystazuje ja vypočujem a bodka
Ona nevie že sa mi páči on nevie že sa mi páči nechala a nechávam si to pre seba ..no on je tak neskutočne zlatý .. milý musím povedať že hádže na mňa oči .. ale nikdy mu to neopätujem .. keďže má priateľku a ja nechcem byť dôvodom rozvratu ich vzťahu poraďte mi ako to v sebe potlacit .. lebo to čo prežívam je nepríjemné chcem sa týchto pocitov zbaviť ,😔 je mi z toho na nič Non stop mi hlava beží len nad ním
Ja ti poradim: Keď sa jeho priateľka bude na neho sťažovať,povedz jej,že si do neho zahladena,z neho namäkko a rada sa ho ujmes,keď sa ho chce zbaviť. Všetky tvoje dilemy sa vyriešia.
No ako uplne6sa dištancuj ak chceš byť k priateľke ferova. Úplne jednoduché
Hladaj single chlapa pri ktorom hnet zabudnes na kamosky priatela. On sa nehra na nedostupneho - mà vztah . Ale pozera na teba usmieva sa Lebo vie ze by mal u teba sancu. Lenze poznas jeho partnerku tak nemoze po tebe otvorene vystartovat kym nema istotu ze jej to nepovies, A Mozno nechce prekrocit hranice slusnosti a uvedomuje si ze nie je single. Ak mas spravne hodnoty obmedzis kontakt, Vzdy je sanca ze ukonci vztah a potom ta oslovi. Alebo najde nejaku inu.
Tak už len čakaj, ako sa to medzi nimi vyvrbi a potom sa podľa toho zariad.

ved ale tu nejde o to, ci sa ty pacis jemu, ale ze on sa paci tebe a toto by som minimalne tej kamaratke povedala, mne to pride fer