icon

Veríte na mágiu a nadprirodzeno?

13. dec 2021

Asi netypická otázka tuna na konovi,ale má niekto skúsenosti s magiou?Nechcem nikomu ublížiť,takže žiadna čierna magia,skôr ta červená čo je na privolanie,udržanie chlapa.Viem,ze neexistuje žiaden čarovný prútik,skôr myslím mágiu cez energie..Ma stym niekto skúsenosti?

Strana
z3
elisebah91
17. dec 2021

@elvia tiež sa neklaniam fikciam na život po....JA VIEM že je život po a toto je len prechodný krátky pobyt, príprava na ten skutočný....veď si len predstáv čo je 60-70rokov života....nič, veď to nie je ani storočie, je to ako okamih v histórii tejto zeme....ty si myslíš že život po nieje? Je práve tá reálny ako tento, ale reálny inými zmyslami, smerom....a je oveľa dlhší ako 60-70 rokov.... vraví sa tomu večný...

maminka1986
17. dec 2021

@nini1978 co skaces? Napísala som skusenost ,pravdu a názor tak nebres ôk? Píše hlúposti ako aj ty...ze zákon príťažlivosťi🙈

maminka1986
17. dec 2021

@elvia a potom načo veríš? Určite na nič si ateistka ze? Dosť trápne niekoho odsudit ze verí...co je potom po živote? Myslíš ze tu budeš večne a tvoje deti tiež? 🤦

janetinka27
18. dec 2021

@elvia to je samozrejme len tvoja viera,tvoj nazor,tvoja predstava. ale nemozes tvrdit,ze je pravdiva,realna,lebo je to boh,ktoreho si si ty vytvorila. ja som krestanka a verim v Boha, o ktorom hovori Pismo.

janetinka27
18. dec 2021

@elvia ja by som povedala,ze tvoje vyjadrovanie nesie v sebe pychu, co sa u mna nemoze nijako spajat s Bohom. nerozumiem napriklad,preco tvrdis,ze si krestanka a zaroven tvoja viera nena nic s evanjeliami.potom si skus previtat,kto su krestania, kedy ich tak zacali nazyvat,od coho je nazov odvodeny. veris evanjeliam? veris v Krista?lebo ak nie,potom nemoze byt ani rec o tom,ze si krestanka. nerozumiem,ze objajujes vysmech,leno si mala nan"pravo", lebo si nesuhlasila s vierou/nazorom ineho, mne nepride ako od duse,ktora zije v laske s Bohom.

moonlight1210
18. dec 2021

Vykasli sa na cervenu magiu. Je to len o tom, ze nepritiahnes lasku, ale len jeho pozornost a vasen.
Obe veci su ti na figu. Vyzeraju ako zalubenost do teba, zvonka to imituju, ale laska to nie je.
Kdezto ty sa preto realne zalubis, on nie.

Vo vysledku to krachne (tu pozornost a vasen nemozes bez jeho lasky udrzat dlhodobo), no ty si odnesies ubolene srdce a dalsie sklamanie.

Mozes chciet chlapa, lebo vyzorom a spravanim (aspon tou verejnou castou, co mozes vidiet, kedze nevidis vsetko, lebo s nim nezijes) zodpoveda tomu, co od chlapa chces.
Ale on nemusi chciet teba. Ty nesplnas to, co od zeny caka.
Ak si ho do svoho zivota pritiahnes “nasilu”, tak to tak aj dopadne.

Svojim sposobom spravnu “cervenu magiu” praktizujes tym, ze si sama sebou, vies co chces a co nechces. Rozoznavas varovne signaly a nebagatelizujes ich, lebo inak je on presne to, co si vzdy tuzila mat.
Das na svoju intuiciu, ze nieco je zle a takto by to nemalo byt.
Vies nechat ist. Vies aj sama odist.

janetinka27
18. dec 2021

autorka, pockaj ked si vecer v posteli prdne a najdes po nom spinave wc, kysle ponozky a ked ti parkrat necha zaschnut tanier po obede na stole,hned ta magia prejde. laska suvisi aj s vedomym rozhodnutim mat rad,odpustit,prekonavat problemy,tolerovat nedokonalost... tie vasnive tajomne chvile ako z filmu trvaju len do prvej reklamy,potom pride realita a ta sa vycarovat neda

leaxa
18. dec 2021

@lenkakravcova verte čomu chcete, ale načo tu presviedčate o vašich názoroch iných. Pre mnohých nas sú to nezmysly ako pre vás je nezmysel, logické myslenie a historické fakty.

leaxa
18. dec 2021

A k tej mágii, mágia sa nedeli na bielu ani čiernu.

A žiadne "čary" vám lasku neprinesú. Skôr je to o tom co Vám tu píšu kočky: zdravé sebavedmie, vyžarovanie, sila myšlienky, pozitivizmus,

lesana25
18. dec 2021

Keď ťa ten chlap nechce, tak ti žiadna mágia nepomôže.

matqa411211
18. dec 2021

@elvia presne si sa ukazala ako ti to zily trhá 😅 vyrovnana osoba totizto nepotrebuje zhadzovat ostatnych ludí kvoli ich viere, si ubohá a diskutovat urcite nevieš ked uz sa ohradzujes tým

matqa411211
18. dec 2021

@nini1978 a to sa nevie vyjadrit slusne a normálne? Toto uz co je ? Ci mozme si pisat hocico lebo sme na fóre, ocividne tu par ludom chyba stipka vychovy

matqa411211
18. dec 2021

@elvia ci co sa mam teraz vysmievat z toho ze veris v reinkarnaciu? Reinkarnacia je uz ok ale viera v ocistec nie? Ty si tak rozhodla? Zamysli sa nad sebou

nini1978
18. dec 2021

@matqa411211 slušnosť chýbala od začiatku určitým ľuďom vyššie,keď hneď zosmiešnovali jej "veriť v zákon príťažlivosti". To kde sa berie tá drzosť v ľuďoch napísať jej "nepíš hlúposti" Každý verí v to,čo chce,nemyslíš si?

A ešte doplním,to nebola otázka: "čo sa deje v pekle?"
Ale či ľudia veria v mágiu .
Už je to jasnejšie?

matqa411211
18. dec 2021

@nini1978 ale prosimta, mne je vsetko jasné, radsej si precitaj jej komenty, ide z nich drzost a pycha
A toze ona sa nevyjadrovala k povodnej otazke uz nevadi?

anezkapolakova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3