Veríte na znamenia?

29. jan 2024

Verite na takzvane znamenia? Nejake signaly, niečo “z vesmíru?” ako sa napriklad vravelo ked niekto zomrie zastavi sa čas, alebo ked spadne niečo tak že to niečo znamena, alebo manifestácia že ked na niekoho myslite koho ste napriklad dlho nevideli, zrazu sa stretnete?Alwbo na niečo myslite a stane sa to, vidite to? rozne podobne udalosti, verite na to že to može niečo znamenat alebo je to uplna nahoda? Čo taketo sa vam za život stalo? Niečo čo by mohla byt nahoda ale ta pravdepodobnist je malá a je to až moc zvlaštne?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauriik
29. jan 2024

Mavam casto, ze si na niekoho spomenem lebo som ho dlho nevidela a potom ho do tyzdna stretnem. Alebo sa mi stalo, ze minule mi jedno meno kolegu pripomenulo znameho o ktorom som roky nepocula a v ten tyzden mi napisal na Fb. Este ma napada, ze ked som cakala mladsiu dceru tak som mala vybrate meno Klara a zrazu som zacala stretavat same divne Klary a potom som mala taky incident na parkovisku s druhym autom a ked som nahnevana odchadzala tak som sa pozrela na to auto a tam pod SPZkou bol napis Klarka. Tak sme zmenili meno lebo mi to prislo ako znamenie z vesmiru 👀

viestta
29. jan 2024

Nie, neverim na znamenia "zhora"

moonlight1210
29. jan 2024

Nahody. Uplne kazda jedna opisana vec.

U nas padol obraz sam od seba uprosted noci. Vela rokov tam visel a zrazu padol. Nikto neumrel, neochorel, nic zle sa nestalo. U nas, ci v rodine, ani znamym. Ani v tu noc, ani mesiace potom. Proste bol najskor zle zaveseny a gravitacia nakoniec zvitazila. Jednoduche.
Tvoj ceruzka bola detto ten pripad. Zle polozena spadla a odkotulala sa do stredu.

Surne som raz potrebovala jednu osobu. Vsetci povedali, ze uz odisla. Ja som dostala pocit, ze je v jednej miestnosti, kde ani nemala, co robit, sla som tam a bola tam. Vravim si Waw, aka intuicia.
Potrebovala som ju druhy raz, zas nahodne stretnutie, ked som si tipla, kde bude, hoci tam nemala preco vobec byt.
Vravim si Waw, asi mam schopnosti vycitit/pritiahnut.
Potrebovala som treti raz a nic. Stvrty raz a nic.
Proste nahodne iduce nahody po sebe.

Stretnutia s tvojimi znamymi su rovnake. Az keby si vzdy, ked na niekoho pomyslis, ci o nom hovoris, na neho hned aj natrafila, potom to nieco znamena.
Ale muselo by to pre nich byt otravne, ze ty si spomenies a ich to teleportuje, alebo dostanu neovladatelne nutkanie ti pisat spravu uprostred kupania sa vo vani. 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
29. jan 2024

Stalo sa mi par neuveritelnych udalosti, ale neprezivam to. Stalo sa, stalo. Nemam potrebu to pitvat ani nejako oslavovat, naco? Tie udalosti sa deju a nemaju vplyv na moj dalsi zivot.

januska12323
29. jan 2024

Náhoda ale keď ti pomôže tomu veriť nech sa páči.

smutok20
29. jan 2024

Ja verím na znamenia a sama ich dostávam. Je to medzi nebom a zemou. A viem aj to, že moja zosnulá mama sa so mnou prišla rozlúčiť a aj mi dáva zároveň najavo že je stále pri mne. Viem to, cítim ju. A aj znamenia sú. Niekto tomu neverí, ale ja to zažívam. Smrťou nič nekončí a myslím si, že veľa vecí nie sú náhody, ale proste osud. Že tak je to niekde dané. Jasné, aj náhody existujú, ale skôr v bežných veciach, nie v zásadných. Napríklad to, že niekto nečakane zomrie podľa mňa nie je náhoda, ale je to osud. Je to na dlhé rozprávanie…

valeria_h
29. jan 2024

Áno, verím že Boh k nám prehovára rôznymi spôsobmi. Neverím na duchov zosnulých atď.

soldi
29. jan 2024

kolko krat si sa s mamou rozpravala o jej priatelovi a neobjavil sa z nicoho nic?

kolko krat nieco len tak spadlo a ani si si to nevsimla?

kolko krat si na niekoho myslela a neobjavil sa a ani sa neozval?

100 krat nieco nevyjde, raz to vyjde a hned je to pripisovane nejakej vyssej sile 😀

autor
29. jan 2024

@soldi prave to ze vzdy ked sme sa o nom bavili tak prisiel, alebo jej napisal, alebo zavolal, a vela krat sme ho stretli len tak, naozaj vzdy

a malokrat spadlo nieco len tak, a ked ano vsimla som si to

a vzdy ked na niekoho intenzivnejsie myslim tak bud napise alebo ho vidim alebo vidim osobu s nim spojeni, hlavne ked som toho cloveka dlhsie nevidela alebo podobne,

preto sa pytam, preto tomu verim
proste nestali sa tie veci 1. krat, a toto vsetko sa stalo poslednu dobu, jasne ze nahoda moze byt, no je to aj tak dost zaujimave

petamich
29. jan 2024

nie neverim na taketo "znamenia" ale verim na nahodu 🙂

ibatanecnica
29. jan 2024

stalo sa mi párkrát takých vecí, ale ja to beriem tak, že malo sa to stať a nie náhody.

danica2711
29. jan 2024

prepáč, ale všetky príhody, ktoré opisuješ, sú úplne bežné, nezáhadné a brať ich ako "vyššiu moc" je detinské. Venuj sa radšej rozmýšľaniu o niečom užitočnejšom

diewcatqoo
29. jan 2024

Mne sa stava to, ze na nieco len myslim a google to hned vie a ukazuje mi reklamy 🙂

moonlight1210
29. jan 2024

Mne kolkokrat nieco spadne a vidim to niekam padat, resp. pocujem, kde to dopadlo. A ono to tam nie je, ked to idem zdvihnut.
Najdem to uplne inde.
To su tie momenty, ked divis, kam to zrazu zmizlo, vsak to padlo sem. Akoby to pohltila ina dimenzia. Ale nepohltila.
Jednoducho preto, ze sa to este odrazilo, to malo dost kinetickej energie, aby sa to odkotulalo. Dokonca ani nie priamo v smere padu, ale uplne inde.
Ceruzka mohla dopadnut podobne.

S tym, ze sa nieco stane, ked na to myslis. Je to podobne, ako ked vies, ze napr. v tomto rocnom obdobi je mala sanca vidiet vonku ruze. Ale zrazu ich vidis hned niekolko. Je to o tom, ze oni tam boli, len zrazu sa podvedome viac sustredis na to, ci niekde nejake su. Keby si sa na ne nesustredila, tak si povies, ze ziadne nie su, lebo si ziadne nevidela. Sice videla, ale ako nepodstatnu informaciu (lebo si len napr. sla okolo, ale za inym cielom, ktory bol vtedy dolezity) si tento fakt tvoj mozog neulozil.
Znameho stretavate pomerne casto a ver tomu, ze aj ked by ste ho nespominali, stretavali by ste ho tiez pomerne casto, aj by sa vam sam od seba ozyval. Proste ma v podobnych oblastiach, kde sa pohybujete, tiez nieco na praci. Tak na seba narazate. A kedze sa vidate, ma vas viac na pamati a aj sa ozve.
Resp. ked na niekoho myslis, tak sa ozve, ci uvidis osobu s nim spojenu - to je ako s tymi ruzami. Ty by si trebars tu osobu s niekym spojenu stretla tak ci tak. Dokonca by tvoje oci na nej spocinuli. Len by si si tuto info ako nepodstatnu neulozila do pamate. Proste by si ju prehliadla. Nespominala by si si, ze ste sa videli, ani keby ti ta osoba sama povedala, ze ved ti este aj zakyvala.

Jednoducho vytesnujes momenty, ked na nieco myslis a nic sa neudeje a sustredis sa len na tie, ked sa to nahodne splni.

Ved ak chces, tak si otestuj nejaku konkretnu vec. Intenzivne mysli na nieco (co sa ti podla teba nema preco udiat), aby sa to stalo v dany den, v dany cas. A skus to viackrat. Je vysoky predpoklad, ze sa vobec nic nestane ani jeden z tych pokusnych razov.

januska12323
29. jan 2024

Raz ako decko na výlete sme išli autobusom, zastal na križovatke a ja som videla do nejakého auta na deti. Nudím sa tak si hovorím otoč sa, otoč sa, otoč sa a samozrejme, že sa otočil ja som k tomu ale nijak neprispela 😁 jedine, žeby mi chcel vesmír povedať nech nerobím blbosti.

milanemila
29. jan 2024

Nie neverim na signaly z vesmiru, boha, duchov, ze ku mne niekto prehovara a iine podobne “rozpravky” 🤷🏼‍♀️ su to len nahody a v priestore a case sa raz nevyhnutne stane vsetko.
Ale chapem, ze su aj ludia, kt v zivote potrebuju nejaku barlicku a veria v kadeco, kym mi tie bachorky nevnucuju uplne to akceptujem.

lujza123
29. jan 2024

Ja by som to skôr nazvala intuíciou. Teda mne sa bežne stáva že si na niekoho spomeniem a zrazu mi zvoní telefón a ten clovek mi volá. Alebo idem niekomu zavolať a keď chytím telefón do ruky ten clovek už telefonuje mne. Pripadne len zvoní telefón a viem kto volá aj keď nevidím číslo
To iste mávam aj s náhodným stretávaním ľudí, spomeniem si na neho a zrazu ho stretnem.
Čo považujem za celkom záhadu sú moji “zákazníci”. Som remeselníčka, za ten rok robíme na cca 8 - 12 zákazkách a všetci títo ľudia ma oslovia tak nejak naraz. Nič, nič, nič potom v priebehu 2 dni mi zavolajú traja, potom zase cele mesiace nič a potom opäť v priebehu pár dni zas niekoľký naraz. Už sa mi viac krat stalo, že volali v ten istý deň, dokonca raz asi tak 10 min po sebe. Ono sa to dá čiastočne vysvetliť že všetky stavby majú nejaký harmonogram a zhruba v nejakom obdobi potrebujú našu prácu, to mi je jasne, ale prečo všetci tí úplne neznámi ľudia z rôznych kútov volaju naraz v rozmedzí 1-2 dni tomu fakt nechápem.
A nie nieje to žiadna zhoda okolnosti, sledujem to už pár rokov lebo mi to príde celkom bizarne. Hovorím o cca 12 tich telefonátoch rocne

lujza123
29. jan 2024

Ešte taká moja úvaha o 6 zmysle, ktorý majú všetci ľudia, rovnako ako zvieratá. V našej spoločnosti sme veľmi zameraný na technické/zmeratelne javy a niečo ako intuícia oficiálne neexistuje.
Odmalička deti učíme rozvíjať všetky zmysly, učíme ich pomenovať farby, vône, zvuky, chute, hmatové vnemy ale na tento akože neexistujúci 6 zmysel zabúdame a ten je potom oveľa menej rozvinutý než by mohol byt.
Pritom malé bábätka ho majú obzvlášť silný a my sa občas az hnevame keď ho prejavujú. Veď to poznáte, mama je unavená, podráždená, možno sa s niekým zrovna pohádala a bábätko je zrovna v ten deň extra uplakané, lebo cíti že niečo s mamou nieje v poriadku.
Alebo úplná klasika, chcete rýchlo uspať batoľa, možno máte vybavené stráženie na večer a idete niekam von, možno s mužom plán na nejaku romantiku, alebo len chcete ešte niečo večer stihnúť a drobec čo inokedy spí do 3 sekúnd tak teraz vymýšľa aj hodinu …

Ľudia sú navzájom prepojení a vnímaví oveľa viac než si dokážeme pripustiť. Rovnako sa všetci rozhodujeme ist na nákup v určitých hodinách, rovnako sa v niektoré dni viac hádame, rovnako sa v niektoré dni narodí viac deti a viac ľudí umrie ako v iné. Nieje to nič záhadne a tajomné medzi nebom a zemou, len to zatiaľ nevieme vysvetliť

slovakboy
29. jan 2024

So znameniami je to ošemetné:
- ešte nedávno na tom bola postavená celá paveda a ľudí kvôli ním aj upaľovali.
- potom prišla konečne seriózna veda ktorá ukázala. že skoro všetko boli bludy, povery a znamenia úplne zavrhla.
- lenže ludia reálne pociťujú prepojenia, telepatiu, zázračne uzdravenia atd. Niektoré veci sa dajú vysvetlit náhodou, alebo štatistikou, niektoré ostanú nevysvetlené. Zopár sa vysvetlí aj vedecky a už to pptom nie sú znamenia.
Ja sám mám skúsenosť, že pociťujem prepojenie s ľudmi, zvieratkami, rastlinami a udalosťami vtedy keď na ne viac myslím. Myslím na kamaráta a on mi zavolá. Je to náhoda? Keby sme robili vedecký test, tak sa ukáže, že je to náhoda. Lenže ja to nepociťujem ako náhodu. Ja to pociťujem ako telepatiu a prepojenie.
Je známe že keď sa cítim dobre všetko sa mi darí keď sa cítim zle, spadne na mňa aj budár. Dobre myšlienky priťahujú dobrých ľudí a dobré udalosti zlé naopak. Preto sa oplatí veriť v prepojenie a dúfať v neho. Ale rozhodne sa na znamenia a prepojenia nedá spoliehať. Boli by sme veľmi sklamaní.