Veríte v Boha a posmrtný život?
Ak áno, prečo?
v Boha a reinkarnáciu 😉
@fineta ale určite, láska existuje😊 v mnoha podobách... veľa ľudí tvrdí,že práva láska neexistuje ale ja si myslím,že ju len nezažili (teda ani ja som ju nezažila 😅) ale verím na lasku
No vidíte, ako ste mi krásne odpovedali. Presne takto je to aj s vierou v Boha. 😊
áno
Áno, prečo nie?🤗
Je to tak 50:50 anketa. K čomu ti to je autorka? Anonymne, no toto su zrovna otazky, kde ma človek priznať farbu a stáť si za svojim
Nie neverím ani v Boha ani v posmrtný život ani na duše nič. Ale chcela by som veriť že po smrti niečo je, ale nejak to nejde 🤔
@stanulienkat evolúcia je vývin. Nie vznik 😉
@danik1505 tak Velky tresk. Lepsie?
@stanulienkat ani nie. Co ho spôsobilo? 😉
Áno verím, Boh je stvoriteľ sveta. Mne to dáva zmysel. Verím aj v posmrtný život. Ten bude mať každý podľa toho ako žil na Zemi. Rešpektujem však aj ľudí, ktorí sú neveriaci. Nevysmievam sa im ani ich neponižujem ako to často robia oni vo vzťahu k veriacim
Viera je milosť od Boha. Ale zároveň každý má dnes už možnosť a prístup ku poznaniu pravdy...Hľadajte a nájdete ma , klopte a bude Vám otvorené
@danik1505 hadam nie imaginarna figura?🙄 Skor pohyb vastic. Do ZS si chodila?
@stanulienkat ale aj tie castice museli z niecoho vzniknúť, všetko muselo z niecoho vzniknúť...
Verím, v Boha, to áno, ale v mojom ponímaní nemá podobu ako v krestanstve. Pre mňa je to energia, vesmír atď . Verím aj v posmrtný život...nie že verím, ale viem ze existuje. Každý na to raz príde, skôr či neskôr. Taktiež verím v reinkarnáciu 🙂
@stanulienkat a častice vznikli z čoho?
Nie a nie.
Áno, verím. Mnohokrát som pocítila a stále pociťujem Božiu milosť vo svojom živote. Nič nie je náhoda, všetko je Boží zámer.
@danik1505 inak ako som pozerala Hawkinga, presne toto ma napadlo. Vybuch supernovy, rozmach a rozpinanie vesmiru...ok, ale kde a ako vzniklo to predtym. Chybal mi tam zaciatok, to co vsetkemu predchadzalo. Inak vynikajuci serial to bol tusim aj na youtube. Ako si pamatam, ani nas prof.biologie na strednej na toto nemal jednoznacnu odpoved. A k druhemu sa mi ohromne paci rozhovor deti v brusku: - pocuj brasko, veris na zivot po narodeni? ☺. Ja som pragmaticka, Yalom v knihe Pohlad do slnka hovori o strachu zo smrti, kt.nas nuti hladat odpovede na tieto otazky. Zaroven pripustam, ze toho este velmi malo vieme a par skusenosti ma nutilo pozerat na veci s otvorenou myslou.
@zazvorka87 Presne, a čoraz viac a viac prichádzam ja osobne na to že na tomto svete není spravodlivosti...jediná spravodlivost je tam hore ❤️
Verím a aj ho cítim❤️Raz sa mi aj zjavil... Takže.. Verte je tu s nami. Čaká sa na Jeho druhý príchod. Ci si živý, či mŕtvy.. Takže ako píše Biblia nikdy nevieš kedy nastane ta hodina. Do vtedy sa nič nedeje keď zomrieme
Ten kto vymyslel cirkev tak to bol fakt iný macher!!!! To už prežívať 1000 rokov a to je jedine čo ľudí držalo a drží v strachu!!
@diablikovci v strachu? 😁 Ale kdeže, v nádeji. 😇
Prepáčte ale dovolím si otázku ako niekto môže veriť v Boha a neveriť v posmrtný život akosi to nejde dokopy.
A neveriť v Boha ale veriť že máte anjela strážneho. Kto stvoril toho anjela ak nie Boh? Odkiaľ sa vzal?
Aké máte vysvetlenia na tieto veci. Nevyryvam len mi to príde také nelogické.
@anonym_autor neverím, kedysi som v niečo verila, ale nie v to, čo tvrdí cirkev, ale čím som staršia, tak už neverím v boha a posmrtny zivot vobec.

nie a nie