Veríte v Boha?
Veríte v Boha? Mali ste niekto nejaké svedectvo kedy Vás Boh uzdravil?
Myslím si, že Tebe nechýba viera, že Boh môže uzdravovať, Ty o tom vieš. Myslím, že si v situácii, keď chceš dosiahnuť, aby Boh uzdravil a urobil tak, ako si to želáš. Môže to urobiť a aj nemusí. Môže ti pomôcť dôvera, že Boh urobí tak, ako bude najlepšie. Otče náš... buď vôľa Tvoja. Hľadaj radosť v Pánovi a dá ti, za čím túži tvoje srdce. ❤
@loliki Ďakujem 🙂 máš pravdu.. uvedomila som si to ❤
Verím a bola som uzdravená aj z celiakie okrem iného 🙂 Bolo to tak, že keď som si dala niečo lepkové, cítila som hrozné kŕče a musela som ísť na záchod, bolesti neznesiteľné až som padala do bezvedomia. Raz ma moji birmovní rodičia s mojou mamkou pozvali na modlitby, chvály a uzdravenia (duchovné, telesné, rodové, od počatia, atď) do Žiliny na Hájik..vedie ich katolícky charizmatický kňaz, exorcista..keď som tam bola prvý krát, bolo tam uzdravenie z celiakie ale ja som si povedala, to nemôžem byť ja, celiatikov je už veľa...o mesiac som šla znovu, akurát tam mala jedna pani svedectvo o viere, že stačí veriť, pretože Ježiš hovoril, tvoja viera ťa uzdravila a ak budete mať vieru ako horčičné zrnko a poviete vrchu aby sa pohol tam, pohne sa..cez Adoraciu otec Ľuboš povedal:,, Pán teraz uzdravuje z celiakie a zápalu hrubého čreva " (mňa sa týkala len celiakia (aspoň myslím :D) - povedala som si, to nemôže byť náhoda, že znovu! A v srdci som úprimne uverila tomu, že som uzdravená.. Necítila som nič, nijaké teplo.. len som verila..vtedy som bola na chválach s kamarátkou a ona sa ma potom po skončení na železničnej stanici pýtala, že čo..tak som jej povedala, že som uzdravená a ona mi neverila, tak mi ponúkla gapelsky koláč, že si mám dať. Bez váhania som ho vzala a začala jest...nič mi nebolo a nie je ani doteraz, som uzdravená a chválim zato Boha 🙂
@domi995 škoda len že tieto uzdravenia nefungujú aj pri ľuďoch ktorí sú na onkológii :(
@janulik2008 Boh chce uzdravovať. Naozaj veľmi chce, to my ľudia sa ho stránime a nepríjimame. Aj tam kde som bola uzdravená bolo mnoho onkologických uzdravení, aj svedectvá. Takže funguje, keď človek nechce len brať ale aj dáva - v tej duchovnej rovine.
Áno a áno
Ja som mal posledný rok dve stretnutia s Bohom. Zdanlivo bezvýznamné okamihy no citil som, že ide o jeho odkaz a že je tu so mnou. Že ma pre mňa cestu po ktorej mam ist.
Boj stoji nad náboženstvami. Na to aby ste verili nemusíte chodiť do kostola ani byt nejaky poslusny kresťan, ale dôležité je otvorit svoje srdce, správať sa dobre a nacuvat. Aspoň tak to vidím ja. Niekde veci nejdu ako si prajeme , ale snažím sa veriť ze ide o skúšky, lekcie pripadne následky našich činov
@mikadooo tak pekne si to napísal tvoje vyznanie prečo neveríš. A máš pravdu, že nik to možno neriadi a je to dobré. Ale viera v nadprirodzeno a v Boha vychádza z logických úvah. Vesmir a ani my nie sme samoúčelní. Našim účelom nie je sa narodiť a zomrieť. A hoci dôkazy o nadprirodzenom svete a bytostiach neexistujú, svedectiev je tak veľa, že to nemôže ani veda ignorovať. Akurát sa nedaju vedecky overiť. Vezmi si len zjavenie vo Farime. To nie je len zjavenie sa trom deťom. Ale celé stovky ľudí boli svedkami v čase, keď sa triky robiť nedali. A potom je tu osobné svedectvo ľudí, ktorí citia božiu prítomnosť. Peklo si robíme sami a východiskom z neho je viera a nasledovanie účení.

@mamula20 nebol som v klinickej smrti ale mal som ju na krajíčku a ten pocit zomierania je pocit pri ktorom zrazu človek cíti že cely svet sú len kulisy a už som tu len Ja a Niekto. Že už mi nemôže nik pomôcť ani manželka ani lekári že oni ostávajú tu a ja idem tam. Takýto pocit som mal. A myslím že ich ma väčšina umierajúcich. Prečo by sme mali takéto pocity keby to tak nebolo?