Veríte v nebo a posmrtný život?
Neverím.
Nie
Áno, verím. Pôjdeme buď do neba a budeme žiť večne s Ním alebo do pekla. Nič iné medzitým nie je. A kam pôjdeme je na našom rozhodnutí.
Bolo by veľmi pekne keby život smrťou neskončil.. ale nie neverím.
Verím.
Ano.
Ja neverím
neverím, ale na duchov verím, pár ludí by som cchela po smrti strašiť 😅
Neverím.
Nie neverim. Verit v nebo a peklo iba na zaklade "nejakej knihy", ktora vznikla niekedy v 9 storoci (dokonca "rozpravky" z nej su este o dost starsieho povodu...) mi pride absurdne.
Ja verím.
Verím, že vesmir a ani život v ňom nie je samoúčelný.
Na nebo a peklo neverím, ale na reinkarnáciu, minule životy áno.
Ano, verím.
Verim v posmrtný život, úplne by ma deprimovalo, že nič nebude, nikdy sa nestretnem so svojimi blízkymi, verim, že sa raz stretneme na druhej strane, telo konči na zemi, ale duša je večná.
neverim na nebo a peklo. Verim na vesmir, kolobeh zivota, a aj na mimozemske bytosti, ale nie duchovne
Verím. Veľmi verím. Aký by to inak málo celé zmysel?
Áno,verím.
@danik1505 Ak sa mozem spytat, pre teba ma teda tvoj aktualny zivot zmysel iba preto lebo existuje posmrtny zivot? 🤔
@barbora0308 môj aktuálny život je cesta za tým večným... Aký význam má niekoľko rokov na tejto zemi v porovnaní za večnosťou? A vždy, keď prídem o nejakého blízkeho,tak sa v tom len utvrdím. Veľmi dúfam, že sa s nimi zasa stretnem...
@danik1505 Dakujem za odpoved. Rozumiem a chapem, ze pri strate blizskej osoby moze byt viera v posmrtny zivot naozaj velmi napomocna. Pre mna ma napr. zmysel moj aktualny zivot aj bez toho, aby som dufala v nejakom dalsom vecnom zivote, som realista, ludia zomieraju...niektori zial skor, niektori neskor. Preto sa snazim zit (moj aktualny zivot 😅) co najlepsie, ako sa da. Mna by narozdiel od teba velmi frustrovalo, ak by som mala dufat v lepsi vecny zivot az po smrti...
Je to ale moj uhol pohladu a ten tvoj ti samozrejme neberiem ☺️.
@barbora0308 😉 mám spokojný život, o Tom potom. Ale všetko je to len na chvíľu.
verim, na youtube maš stovky videi, ktori boli tam alebo tam..
Verím a som presvedčená o tom, že duša nezomiera a ide do neba 🕊️
Áno
Ja verím veď si iba pozri na duchov tu medzi nami , takže niečo určite je .
Ja verím, ze smrtou to nekonci...prave naopak, ze vecnost zacina... Nikoho nepresviedcam o svojej ci inej pravde. Lebo verim aj v to, ze pri stvoreni sme nedostali len rozum, ale i slobodnú vôľu.

Myslím si, že po smrti bude to,čo pred narodením. Nič