icon

Veronika Cifrová Ostrihoňová kandiduje v eurovoľbách: Bude úspešná?

20. feb 2024

Veronika Cifrova Ostrihonova na kandidátke PS....
Zatiaľ nepoznám jediného moderátora/ku kedy to dobre dopadlo.

Bolo jej to treba?
Boli fajn otvárať a hovoriť o zlozitych témach, myslím ze jej to "sedelo"....
2 krásne deti, blahobyt, vytvorená Pozícia....no držím jej palce, azda sa nesklame....

ps- ak to Veri čítaš, prosím jedinú agendu co si sklamala bol
status o nevýhode používania umelého mlieka, koľko to stojí našu planétu a potom si kúpila Defender Sajfikovi....verím že v politike budeš principialnejsia

viera27
20. feb 2024

Padla mi sanka,ked som to citala. V dobrom. Ale hlavne z Karvasovej. To je velke meno. Celkovo aj s Odorom to zatial vyzera na velmi silnu kandidatku,co ma tesi.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
fajnova
20. feb 2024

K Veronike sa nevyjadrujem, ale neodpustím si.. keby PS nominovalo do europarlamentu s prepáčením 💩, tak dievky tunak budú ochkat, aké je to super fasa a to 💩 je také pekné, teplé a lesklé. To PS má niečo do seba, aj z aidsu dokázali spraviť neškodnú chorobku ☝️💪

viera27
20. feb 2024

@alessavandervelden no,pokial mas IB,tak vies,ze IB je stavane vsade rovnako. Takze je ti uplne sum a fuk,kde ho robis. Syn ho ma napr. z Japonska,najvyssie levely z tech predmetov. 4 plynule jazyky a zahranicny master. A posudzuje Ostrihonovu a jej vzdelanie velmi pozitivne. Takze asi tolko k tvojmu vylevu.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
20. feb 2024

Je fakt dobra,rozhladena,vzdelana,ma uroven,o tom potom.Ale tiez mi je tazko pochopit, ze ona v takej zivotnej situacii, ktoru zije ma ten bordel,do ktoreho sa chysta za potreby.

aurora33
20. feb 2024

@alessavandervelden suhlasim s tebou. Ja sa vlastne ani nečudujem že to tu vyzerá ako vyzerá, keď citam komenty. Podla mňa mame kopec fakt odborníkov, nuž ale co keď nie su populárni.

kat_
20. feb 2024

@aurora33 p. Odor a Karvasova su odbornici, tak aky je problem ze tam bude aj jedna popularna osobnost? hoci to ju nekvalifikuje, to je len jej vyhoda...
vies mi ukazat odbornikov do EP v inych stranach? Blaha? Danko? Uhrik ci Benova?

bielykral
20. feb 2024

@nika501 strana je dobra a kandidat tiez

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
20. feb 2024

Toľko sa chodí do paláca až je z toho kandidátka 🙈🙈🙈🙈

diewcatqoo
20. feb 2024

Ehm, nezabudajme, ze aktualne mame v EP aj take "osobnosti" ako je historik Uhrik alebo sudca Radacovsky, ktory bol obvineny z nelegalneho ozbrojovania a prechovavania drog a ktory nedavno v EP vyhlasoval ako Slovania zrovnaju so zemou zapad, ci Benovu, kamosku Kocnera, ktora trpi selektivnou hluchotou.
Ostrihonova sa s tymito skrachovanymi existenciami ani neda porovnavat.

markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden odkiaľ vieš ze Ostrihoňová sa nevzdelava? Vieš niečo viac ako ja? Videl som jej niekoľko relácii a boli tam fakt ženské kapacity ako pani Radičova alebo pani Világi ale aj ďalšie. Príprava na reláciu je zdlhava a náročná. Je to inteligentná a múdra žena. Ze tebe vadí a máš nato osobne dôvody. Možno ti vadí že je múdra a aj pekná. Vie pohotovo reagovať. A nemá vo zvyku ponižovat.

aurora33
20. feb 2024

@kat_ a píšem niekde že Blaha je odborník? Pane Boze zbožňujem také ženy ako ty, čo začnú takto útočiť a vkladajú mi slova, ktoré som absolútne nenapisala. Ukľudni sa, prosim a nauc sa citat s porozumením.

aurora33
20. feb 2024

@alessavandervelden hej hej niekomu stačí (ako väčšine žien tu) že sa niekto v TV tvári vážne a inteligentne a je vymaľované 😀😅

kat_
20. feb 2024

@aurora33 iba som sa pytala ci su v inych stranach odbornici, neviem kde utocim

aurora33
20. feb 2024

@kat_ ja som žiadne iné strany ani nespomínala. Komentujem len túto jednu osobu.

lienka.7
20. feb 2024

@alessavandervelden perfektne si to zhrnula.👌👌👌 Ďalšia v podstate 0 co si mysli, ze je niečo viac ako ostatní. Ziadne skúsenosti, len perfektne napísané CV, ako všetci z PS. Ale jasne, stačí pindat na Fica, robiť sa akoze zaujímavá, tváriť sa ako mi na inych záleží, v podstate sa do ničoho nerozumieť, tie jej relacie su o ničom, ale blbych mladých možno oblbne a dostane sa tam. Aj keď dúfam, že nie, lebo EP nie je dobre platene miesto pre "celebritky" co uz nevedia co od "dobroty".

markusrasford
20. feb 2024

@lienka.7 sú to relácie o ničom ale to pozeráš. Veľmi trefné. Prečo to pozeráš keď to tebe nič nedá?

queen_mary
20. feb 2024

Ja proti Cifrovej nic nemam. Ako moderatorke. Dokonca som volic PSka. Ale toto mi nepride moc stastne. Jej aj sajfov instagram je dlhodobo apoliticky, nikdy sa nevyjadrila k ziadnej aktualnej teme. Muz robi u Kollara. Skusenosti nema tiez. Takze neviem no. Ale co sa tyka reprezentacie, urcite nesklame. Ale trosku fraska no. Tak ako Marcinkova. Tiez sa tvari niekedy ako Johanka z Arku, ale tp si nechava v Hrhove, aj ked byva uz roky v ba, aby dostala o 1500e vyssi plat.

lienka.7
20. feb 2024

@markusrasford stačilo mi asi 5, max 10 minút z jej 3, možno 5 relácii, ktoré ma témou ako tak zaujímali. Aj to bolo už veľmi dávno. Ale úroveň debaty ako kofy na trhu, mudrovanie a neobjektívne vyvážené. Cize ďakujem, ale neprosim... pokial sa to však tebe paci, proti gustu žiaden disputat. Ale ako tu už bolo napísané, pre niekoho staci sa múdro tváriť a je vymaľované 👌 😉

markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden prezraď mi co ma Benova? Ju si riadne prelustrovala. To co píšeš ze máš môžeš mať ale zas aj nie. Ináč takéto anonymné dievcatka ako si ty sú fakt zárukou serióznosti. Teba kde môžem prelustrovat?

markusrasford
20. feb 2024

@lienka.7 ja som na rozdiel videl celé relácie a ver mi neboli to kofy bola to debata na úrovni ale máš pravdu prízemnemu človeku prízemná relácia s Blahom

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
aiv
Autor odpoveď zmazal
markusrasford
20. feb 2024

@alessavandervelden mne ty nemusíš nič hlásiť milá deva ty si pre moju osobu veľká 0 nula. Do teraz som o tebe nič nevedel ani od teraz nebudem o tebe nič vedieť. Kvôli tomu ze si tak úspešná sa potrebuješ tu odbavovat na MK. Skus aj iné celebrity prelustrovat ci majú aspoň polovicu toho čo má ona.

stanulienkat
20. feb 2024

@alessavandervelden Ešteže protežanti dvojzubcov a dezolátov nevolili žiadnych protekčných, ani rodinných príslušníkov. 🤣😁Všetci sú rodina, alebo milenci niekoho, alebo kamarati z podvodov a uplatkarskych afer a rozkradania eurofondov. Celá vláda terajšia je vyskladaná z rodinných príslušníkov. 😂😂 Ti su asi fundovani, odboru znali, inteligentni a vzdelaní ľudia. 😁👍 Ibaze by nie....
Všetci do jedného sú bud trestne stíhaní, alebo zlodeji, vrahovia, defraudanti, vlastizradcovia, porušovatelia zákonov, rozvracaci republiky, korupcnici, vypalnici, .... Ostrihoňová je tak vysoko nad nimi, že jej ani jeden nesiaha ani po análny otvor. Apropo-Monika Beňová sa tiež do parlamentu pretrtkala. Je to jedna primitívna chudera.

markusrasford
20. feb 2024

@stanulienkat výborne dakujem

markusrasford
20. feb 2024

@stanulienkat to je ta inteligentná co sa smiala keď v Nitre kričali na pani prezidentku .....nedá sa publikovať. To je Magianova Kocnerova kamarátka?

petronelag
20. feb 2024

@stanulienkat Len potom miesto riešenia závažnejšieho problému sa niektoré rozplačú ako Holečková z KDH, a také niečo v europarlamente ešte asi nemali.