Veronika Cifrová Ostrihoňová kandiduje v eurovoľbách: Bude úspešná?
Veronika Cifrova Ostrihonova na kandidátke PS....
Zatiaľ nepoznám jediného moderátora/ku kedy to dobre dopadlo.
Bolo jej to treba?
Boli fajn otvárať a hovoriť o zlozitych témach, myslím ze jej to "sedelo"....
2 krásne deti, blahobyt, vytvorená Pozícia....no držím jej palce, azda sa nesklame....
ps- ak to Veri čítaš, prosím jedinú agendu co si sklamala bol
status o nevýhode používania umelého mlieka, koľko to stojí našu planétu a potom si kúpila Defender Sajfikovi....verím že v politike budeš principialnejsia
@petronelag nikto nehovorí, že je v poriadku. Na druhej strane, keď politické špičky dajú zavraždiť novinára, tak treba drzat tvrdý face? To tiež nie je v poriadku. Rozkrádanie republiky, rozkrádanie eurofondov, úplatkárstvo, vyhrážanie, organizované zločiny ..... Áno, terajšia vláda to vie prezentovať s úsmevom na tvári a bohorovne. Sú to profesionáli.👍👍👍 Jednoznačne. Takto sa to robí do psej matere.
@zuzanka.zuzu @petronelag
Takto sa to robi do psej matere!!!!🤣 Vase moralne vzory. Hnoj!!!!!! Zumpa!!!!!!
Zoznam trestne stíhaných verejných činiteľov,
vládnych nominantov a oligarchov
(SMER/HLAS/SNS) :
Dušan Kováčik, bývalý špeciálny prokurátor
Dobroslav Trnka, bývalý generálny prokurátor
Tibor Gašpar, bývalý policajný prezident
Milan Lučanský, bývalý policajný prezident
Peter Hraško, bývalý riaditeľ NAKA
Róbert Krajmer, bývalý riaditeľ protikorupčnej jednotky
Bernard Slobodník, riaditeľ národnej jednotky finančnej polície
Norbert Paksi, bývalý riaditeľ úradu zvláštnych policajných činností
Ľudovít Makó, bývalý riaditeľ Kriminálneho úradu finančnej správy
František Imrecze, bývalý šéf finančnej správy
Pavol Vorobjov, bývalý riaditeľ spravodajskej jednotky finančnej polície
Marián Zetocha, šéf odpočúvania SIS
Milan Mihálik, bývalý funkcionár NAKA
Martin Fleischer, bývalý šéf ekonomickej sekcie na ministerstve vnútra
Ivan Bobocký, policajt, spolupracuje s políciou
Boris Beňa, bývalý námestník SIS,
Peter Gašparovič, bývalý šéf kontrarozviedky SIS
Daniel Čech, bývalý námestník riaditeľa finančnej správy, spolupracuje s políciou
Jozef Rehák, bývalý riaditeľ útvaru zvláštnych policajných činností
Marián Kučerka, bývalý vyšetrovateľ
Ladislav Vičan, bývalý policajt
Ľubomír Arpáš, bývalý šéf kontrarozviedky SIS, korupcia a kupčenie s nahrávkou Gorila
Vladimír Pčolinský (Sme rodina), bývalý šéf SIS
Peter Žiga, poslanec strany Hlas, exminister životného prostredia
Kajetán Kičura, bývalý riaditeľ štátnych hmotných rezerv
Juraj Kožuch, bývalý riaditeľ Pôdohospodárskej platobnej agentúry (kauza Dobytkár)
Ľubomír Partika, bývalý riaditeľ Pôdohospodárskej platobnej agentúry
Marek Kodada, úradník Ministerstva Pôdohospodárstva, spolupracuje s políciou
Pavol Bojňanský, podnikateľ a šéf sekcie IT na Ministerstve financií
František Böhm, bývalý člen SIS
Milan Grega, bývalý šéf IT sekcie finančnej správy
Ján Barczi, bývalý riaditeľ štátneho Tiposu
Jozef Brhel, sponzor SMERu
Norbert Bödör, vplyvný nitriansky podnikateľ
Zoroslav Kollár, vplyvný právnik a podnikateľ
Martin Kvietik, vplyvný podnikateľ zo skupiny Slavia Capital
Michal Suchoba, podnikateľ
Marián Kočner
SMERácki Sudcovia :
Vladimír Sklenka
Monika Jankovská,
Zuzana Maruniaková,
Eugen Palášthy,
Denisa Cviková,
Richard Molnár,
Dávid Lindtner,
Ľuboš Sadovský,
Angela Balázsová,
Gabriela Buľubašová,
Dušan Srogončík,
Andrea Haitová,
Katarína Bartalská,
Richard Molnár,
Otália Doláková,
Jarmila Urbancová
Pavol Polka
Eva Kyselová
Máriu Urbanová
František Tóth
-
priznali sa/odsúdení: Kováčik, Sklenka, Repáková, Kodada, Žáčik, Makó, Bohm, Paksi, Gajan, Slobodník, Bisták, Vorobjov, Žáčik, Bobocký, Beňa, Čech, Kučerka, Suchoba, Imrecze, Witterbergová, Šklíbová.
@mondolina ako si prisla na to, ze uhrik je tupy?...ten clovek ma 2 vs (ekonomiu a elektrofakultu a este phd)..ten vlovek ani omylom nie je tupy...nezdielam jeho nazory, ale tupy nie je ani omylom...to, ze nezdielam jeho nazory, este neznamena, ze je tupy
@erikavesela
môj názor. bodka.
@erikavesela Súhlasím, je dosť možné, že veľmi dobre vie čo robí a robí to naschvál, pretože najlepšie sa dajú ovládať primitívni voliči, ktorí mu na toto naletia. Takisto dezoláti zabudli, že Blaha bol kedysi progresívny liberál, lenže to nevynášalo peniaze, tak sa pridal k populistickým zlodejom, aby sa čo najviac nahrabal. Ved chodil pravidelne na gay pride. 🤣Zmenil rétoriku a otocil kabat. Lenže človek, čo má charakter a chrbtovú kosť by nemohol robiť to čo on, ani sa tak na verejnosti prezentovať. Je to morálna žumpa a morálne dno, ale za peniaze co by neurobil? Ja byt jeho zena a dieta, tak sa k nemu nepriznavam. Cudujem sa jeho zene, ze sa za neho nehanbi. Take prasa mat doma...
@alessavandervelden máš síce geniálny životopis, ale proficiency si 2x napísala chybne ;)
@hama_ba co ta trápi? Idú ti zuby?
@mondolina 🙈🙉🙊...tieto tri opice ta presne vystihuju
Je to tvoj nazor.....v poriadku, ale fakty som napisala ja...fakt=pravda, nazor = nie je vzdy pravda
@erikavesela
v Uhríkovom prípade, vzdelanie nevylučuje tuposť. môže vyštudovať aj desať VŠ pre mňa je to 👎
@erikavesela
len jedno z mála prečo je pre mňa tupý.
@alessavandervelden na to, že vás to ,,očividne nezaujíma” a je vám jedno, kto to je, ste si urobila pomerne rozsiahly rešerš. Btw. viete o tom, že sme tu viaceré, ktoré majú urobené školy v zahraničí a žijú tam, tým pádom majú tiež angličtinu/ iný jazyk na leveli C1/C2? Nie ste jedna ,,dokonala” a to, že vy viete po anglicky na vyššej úrovni než je štandard na SVK, vás absolútne neoprávňuje hodnotiť, či je niekto pracovne schopný vykonávať svoju pracu. Keď ju nepoznáte a tvrdíte, ze vám je situácia na Slovensku jedno, tak sa nezapájajte do týchto debát a neponosujte sa, že vás niekto označí v komentári, keď ste sa tu dobrovoľne zapojila, vola sa to totiž diskusia. 🙂
ja som z nej sklamana, asi az tak nezávisla redaktorka nebola, podobne nezavisli su aj hanzelovci kovačičovci :D hadajme kde skoncia :D:D a príde mi tak trošku pokrytecka, s tymto do PS dokonale zapada. presne aj to s tym defenderom. tito ludia su uplne bez chrbtovej kosti, totalny hnus
@nikyball Samuel Migal, Erik Tomáš, Braňo Ondruš a teraz Martina Šimkovičova.....vtedy ste nebola sklamaná? Hlavne Samuel Migal co predviedol ...to vás nevyhovovalo...len teraz sa vo vás prebudilo svedomie...
@zuzanka.zuzu ako si opisala jej zivot? Vymenovanim zamestnania jej rodicov? Od koho si "zdedila" (resp. odpizorovala) svoje spravanie ty? Nedostanes sa na kazdu skolu aj ked maju moznost ju rodicia zaplatit. Doprajem ludom, ktori maju moznost rozvijat svoj potencial. Aku protekciu a od koho mala na zahranicnych skolach? Vies vobec, ako prebiehaju prijimacie pohovory a skusky? Ano, bez penazi nie vzdy mas moznost studovat na zahranicnych univerzitach. Ale peniaze nestacia. Si si ista, ze teba by priali, keby ti skolne a pobyt niekto zaplatil? Da sa ziskat aj stipendium a pozicka. Sancu stale mas, studuju aj postarsi. Drzim ti palce.
@alessavandervelden skus si pozriet nejake relacie s nou. Papier a gugl znesie vsetko. Uprimne ma tesi, ze si svojou usilovnostou vystudovala VS zahranici a uplatnila sa tam. Mozes vysvetlit @zuzanka.zuzu , ze nie si protekcne dieta? Tiez ma zaujima - myslis, ze v NY studovala po Slovensky? Alebo na prijatie do skoly staci uroven B2?
Pytam sa ta ako rozhladenej osoby, pretoze tu, na Slovensku su nie tebe rovni ludia, co som vydedukovala z tvojich prispevkov
@markusrasford
V čom sa v PS odlišujú od Hlasu, SaS, Olano?
Minimane vystupovanim, spravanim.
Hovoria strucne, jasne a k veci, neohovaraju, neklebetia. Preto nezaujali. Vycitam im jedine - ze sa nebranili. Teraz troch preberaju "retoriku" ostatnych politikov, aby sa priblizili "reci ludu", pretoze vystupovanie "predstavitelov" nas znizilo na uroven ich spravania sa. Vazne, este davno, pri Trumpovi, som si vsimla, ze "vodca" naozaj ovplyvnuje spravanie sa ludu
@markusrasford spominanych nesledujem roky tak ako veroniku, ktora sa mi pacila a povazovalo som ju za lepsiu ako je- v minulosti.
@eva8 a ty vies ako prebiehaju tie skusky? 😀 pri nyu nie je az taky problem prijimacia skuska, ale naozaj ten cost of living..
Ja teda budem volit psko, a pravdepodobne zakruzkujem aj veroniku, ale zasa nedavajme si ruzove okuliare na oci. Bez financii svojich rodicov by ona, jej sestra a jej brat ani zdaleka neboli tam kde su...
@queen_mary ano, financie su dolezite.
@fajnova 🤣🤣🤣🤣 zlata si Pravda pravduca
Niesom volic PS ale prave ona a Odor ma presvedcili ze PS bude patrit moja volba do EU parlamentu. Veroniku a jej relacie sledujem roky, drzim jej palce aj ked to bude pravdepobne narocne a nielen kvoli malym detom....

@markusrasford hej..to je ta žumpa. Idol dezolatov. Pre nich je ona dama, pretože netušia čo to dáma je, ani ako sa správa. Preto je pre nich pani prezidentka čudna, lebo oni tomu nerozumejú. Oni majú latku kultúry a slušnosti veľmi podhodnotenu, u nich sa nosí len mentálne dno a žumpa, také aké prezentujú ich volebni predstavitelia dnesnej koalicie. U nich je hrdina zlodej Fico, feťák Kaliňák, primitiv Blaha, k**** Beňová a podobni...