icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

bykaterina
25. jan 2020

@lili2207 zase ju obhajujes ok, ale nechápem ako niekto bez veštice nevie urobiť rozhodnitie a ,, otravovať,, a nerespekrovat súkromie veštice aj oni sú ľudia a potrebujú psychohygienu.
Ale za mňa nič to nemení získava gertik peniaze za nič. A súhlasím s
@lenka22115 iba Kopec vaty a nič konkrétne.

lili2207
25. jan 2020

@bykaterina ano smelo do mna aj budem aj stale obhajovat😉 ak by sa jej predpovede nesplnili tak by som nato cele kaslala a ozaj dost mi pomohla zaco jej neskutocne dakujem ale to by si musela prezit to co ja aby si ma vedela pochopit ..teraz to cele zhrniem za vsetkych s takymto darom , ludia by vsetko chceli zadarmo ale nevidia co vsetko musi taki jasnovidec podstupit ,kolko casu,pripravy a energie ich to stoji velakrat sa na nich s tej negativnej energie druhych na nich nalepi,ci su viac chorlavi alebo sa im nedari inac, stale nejake prekazky pretoze vestit si neda clovek,ktory je stastny ale ktoreho nieco trapi😔 a ano mas pravdu😉ale vdaka tej mojej vterkavosti 🙈 vtedy som urobila spravne rozhodnutie nakolko islo o zivot nojej milovanej osoby❤

bykaterina
25. jan 2020

@lili2207 nebuď vstavhovacna ja by som nikoho len tak neotravovala.. ďalšia vec mnohu6 Chodia iba zo zvedavosti, q nehnevaj sa ako si tu robila reklamu tak behom dňa ich mala fest dosť tých ľudí a krát 33 🙈 keby povedala niečo k vecí ok ale taká odpoveď že si si ty sama dala 2litre lebo to znie ako predpoveď počasia na celý rok.

lili2207
25. jan 2020

@bykaterina kiez by to tak bolo😂 bola by som len velmi rada😉 uz koncim tuto debatu s tebou ale este jedno len poviem...do toho casopisu o vesteni si ju vybrali na zaklade velmi dobrych recenzii a aj si ju poriadne preverili 😉 a nie za sarlatanstvo a klamstva😉 ale nepaci sa mi,ze sa tu na nu kyda a nemoze sa ani sama obhajit tak aspon ja,sa jej zastanem😉a este k tym recenziam skusenostiam je aj na inych strankach kde ma 100vky dobrych recenzii🙂ale nebudem to tu menovat🙂

bykaterina
25. jan 2020

@lili2207 len menuj kde ma dobre recenzie. Staci ze ju ty branis a ona mala moznoat vysvetlit do mailu preco pisala take veci a nezmohla sa na nic iba no asi sa to o mesiac poaunulo🙈

lili2207
26. jan 2020

@bykaterina pridam a velmi rada😉 paci sa😊

lili2207
Autor odpoveď zmazal
lili2207
26. jan 2020

@bykaterina a ja tam toho ooivela viacej😉😊

adusik232
26. jan 2020

@lili2207 neda mi to nereagovat,ako ju obhajujes tu tvoju slavnu vesticu. Predstav si, ze som dalsia,ktora jej naletela. Dala som si u nej vestit,podla dobrych recenzii. Opak je pravdou.Ako je mozne,ze ked je tak dobra,ked ju tak obhajujes,preco mi z minulosti nic nepovedala, na otazky,ktore som jej napisala,pisala odveci.A buducnost tiez nic nevysla,a ak to zhrniem z buducnosti mi nic dokopy nepovedala. A nie som jedina, ktorej nic nevyslo, ako citam.

tekylka2
26. jan 2020

@lili2207 kašli nato kto chce psa biť palicu si vždy nájde😉 my všetci sme si to len vymysleli tie kladné hodnotenia😂...som ale strašne zvedavá či aj do mailou sú také odvážne ako tu na modrom koníkovi😜

bykaterina
26. jan 2020

@lili2207 ja viem to je mimibazar ale je tam aj negativne , a dalsia vec ked je niekto taky super ako pises nepotrebuje si riesit reklamu, priklad zubkova zo stiavnice

bykaterina
26. jan 2020

@tekylka2 joj neboj ak si dvojity nick tak admin na teba hned pride. a dalsia vec ano pisala som jej na mail ze co to pisala a na to nic ze iba asi je to posunute.. a posunute nie je nic , pisem o jednej všeci. a co sa tyka ostatneho aboslutne nic ani hlava ani pata, cez den svetko vecer tma, cez den hmlisto a vecer asi tak isto a mozno vykukne slnko na dve sekundy ...

lili2207
26. jan 2020

@bykaterina ziadna negativna dokonca ani neutralna recenzia tam neni😉

katka2505
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
26. jan 2020

@lili2207 mozno bola dobra ved to su skoro 10 r stare recenzie ale asi jej treba okenu na gulu

enusamt
27. jan 2020

@bykaterina 😂 👍

thekacicaa
29. jan 2020

Dala som si u Gerti vestit dvakrat. Prva vestba jej vysla. Asi rok neskor som si dala vestit znovu a z tej nevyslo vobec nic. Len mi povedala to, co som chcela pocut, aby mi dala nadej. Negativne veci nikdy nepovie. Ano , je pravda, ze je mila, ale to nesuvisi s tym, ci sa vestba vyplni alebo nie.

dadus841
3. apr 2020

Ahojte ma dakto aktuálne skúsenosti s nou? Nechcela by som sa zasa oklamať tak isto ako u jednej pani ktorú mi poradila známa a skoro nič netrafila iba moju osobnosť popisala ako tak dobre nic viacej.

bykaterina
3. apr 2020

@dadus841 najdi si túto kočku na FB radšej a budeš kukať.

dadus841
3. apr 2020

@bykaterina ano tej?pani som pred hodinkou pisala nak mi posle cennik a aky vyklad robí len este mi neodpísala mate s nou osobnu skúsenost? Recenzie ma tam dobre

bykaterina
3. apr 2020

@dadus841 jj mám a teda som bola prekvapená. Pošle ti aké robí výklady a ty si vyberieš čo preferujes. Ja som si dala u tej grety pred rokom a teda núka bodov.

katka2505
3. apr 2020

@bykaterina
A u tej Joniky ti vyšlo,čo ti povedala?Tiež ti veštila na diaľku?Či si bola u nej osobne?

bykaterina
3. apr 2020

@katka2505 napísala som jej na FB a poslala mi pótom v MP3 do mailu nahrávku

bykaterina
3. apr 2020

@katka2505 inak ja som k nej prišla tu na MK má aj predpoveď na týždeň v skupine medzí nebom a zemou Kukni si

dadus841
3. apr 2020

Uz som sa s nou skontaktovala tak som zvedava 😊

bykaterina
3. apr 2020

@dadus841 držím palce , ja som bola sama prekvapená čo mi poslala v pozitívnej strany

enusamt
3. apr 2020

Aj ja som sa skontaktovala 🙈 som zvedava 😀

katka2505
3. apr 2020

@bykaterina
Tiež jej napíšem.A čo od teba chcela?Dátum narodenia?

dadus841
3. apr 2020

Datum narodenia iba a meil na ktory mi posle vyklad a potom ze načo sa ma zamerať ze co by som chcela vediet
@katka2505

bykaterina
3. apr 2020

@katka2505 dátum narodenia a mail kde to pošle výklad. Keď.jej napíšeš pošle ti ponuku a z toho si vyberieš