icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

adrika25
19. apr 2019

@bykaterina našťastie vďaka Bohu mám 🙏🙏🙏len napríklad raz som si dala urobiť tuším numerologicky výklad už pár rokov dozadu...tuším Blanka sa volala a ako to som musela dlho rozdýchavat 🙈🙈🙈furt niečo o čiernej diere, nakolko som jej napísala, že som rozvedená už som jej asi ani viac napísať nemusela toľko fanatizmu na pár stranách som ešte nevidela, tuším aj s tebou som si o tom v skupine medzi nebom a zemou písala 🙈

katka2505
19. apr 2019

Mne tiez len tak vseobecne napisala.Tiez som cakala trochu viac.A na buducnost strasne malo.

zuzka102
19. apr 2019

Baby, pridavam aj ja moju aktualnu skusenost s Gerti.. Nakolko ma zaujala tato diskusia.. I ked ja som si doteraz nikdy nikde nedavala vestit. Musim povedat, ze co sa tyka minulosti a pritomnosti, to uplne trafila. Ja som sa jej opytala aj konkretne veci, a to ze kolko budem mat deti (nepisala som jej, ze 1 uz mam) a na partnersky vztah (minulost-pritomnost-buducnost). Co ma velmi prekvapilo (v dobrom myslim) je, ze hned na zaciatku vestenia uviedla, ze mam 1 dieta a aj ho presne opisala ako ho vidi (ze dievcatko, priblizny vek, farba oci, ake ma vlasy) - sedi to so skutocnostou. Toto fakt neviem odkial by vedela, jedine ze by citala tuto konkretnu diskusiu a kukla moj profil/fotky. 😀 No a druha vec, co som tiez zostala v dobrom prekvapena, ze presne opisala moj vztah s mm, co sa tyka minulosti siahajucej do pritomnosti. Akoze nebolo to dlhe, mozno zo sest rozvitych viet, ale kazde slovo davalo uplny zmysel a sedelo to. A toto naozaj neviem z akeho zdroja (myslim ineho okrem vešt. gule) by mohla vediet. 😇 Ohladom vestenia buducnosti, to sa tazko hodnoti, kedze to len bude, takze uvidim potom nakolko sa to bude zhodovat s realitou. No zmysel to davalo (myslim v suvislosti so mnou), ked som to citala. Cize celkovo hodnotim vestenie pozitivne, som rada, ze som to vyskusala. 🙂 A v buducnosti asi zopakujem. Mozno jediné minus - ocakavala som trochu viac informacii (myslim celkovo ohladom odpovedí na moje otazky a v ramci celeho vestenia), lebo ked som si ´odfiltrovala´ take ´omacky´ okolo, tak az tak vela info (nenapadne mi v tejto chvili lepsie slovo ako info, no viete co myslim) tam nebolo, na druhej strane, tie co boli, sedeli na mna a davalo mi to zmysel.

kulumulu123
20. apr 2019

Ja si myslim ze je dobre ak da clovek konkretne otazky Lebo take to vseobecne "info" je asi Len dost nekonkretne... A ak clovek ktory za nou ide Sam nevie co vlastne chce/potrebuje odkial to ma vediet ona?

enusamt
20. apr 2019

@zuzka102 ale na tvoju otazku o detoch odpovedala konkretne?

zuzka102
20. apr 2019

@enusamt Myslíš že koľko ich budem mať? Áno, povedala, že celkovo 2. Ale ohľadom druhého nevidela (teraz) nič bližšie (pohlavie alebo že kedy bude ap.).

enusamt
20. apr 2019

@zuzka102 tak mne dnes poslala vyklad a konkretizovala mi pohlavia a pocet deti... no som zvedava, lebo tolko som vobec neratala :D

zuzka102
20. apr 2019

@enusamt Áno? A čo ti napísala? 🙂

enusamt
20. apr 2019

@zuzka102 ze mam este maleho chlapceka v plienkach (pravda), ze tuzim po druhom a coskoro sa podari - chlapec.. a tretie bude dievcatko...

Moja tuzba a plan su dve deti, tak uvidime ako teda

zuzka102
20. apr 2019

@enusamt A veď to by bolo pekné keby ti to tak vyšlo. ;) Uvidis. A na ostatné 'info' z veštenia čo hovoríš, ako to hodnotis?

enusamt
20. apr 2019

@zuzka102 hodnotim to dvojako.. v prvom prekvapene ako sa presne trafila a v druhom pobavene, ze nieco take vyslo, ze by ma to ani vo sne nenapadlo a pravdupovediac si to vobec neviem predstavit 🙂

zuzka102
20. apr 2019

@enusamt Ale myslím ostatné veci čo ti napísala, (odhliadnuc od detí), to ako hodnotis?

enusamt
20. apr 2019

@zuzka102 tak, ako som to vyssie napisala 😀 inak to povedat neviem 🙂

kosicanka1
20. apr 2019

No zeny, ja ked vam napisem co sa mne stalo... zo zvedavosti som sla ku vestkyni. Vosla som ku nej. Kukla na mna a vravi, ze som tehotna a nebude mi vestit. Kukam na nu ako puk, ze nie som. Ona kuka a vravi, ze budem mat dievcatko. A ze tehotnym nevesti. No podstata: dosla som domov, ratam ratam cakam cakam buch 2 ciarky, o 8 mesiacov drzim dievcatko.
A este mi povedala jednu jedinu vetu, ze co mam prestat robit a zmenim cely moj zivot k lepsiemu ... tak strasne lahka obycajna vec a pre mna neskutocne tazka vec... s odstupom rokov - mala pravdu a dakujem
Sepsano sečteno - v zivote uz k vestici nepojdem, sak totok neni celkom v sulade 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

lili2207
21. apr 2019

Ježiš neprišiel na zem aby učil ľudí postaviť veľkolepé kostoly,ale prišiel ukázať ľuďom ako vytvorit zo ❤,duše a našej mysle veľkolepý chrám. Myslím,že niet čo viac dodať...krásne a výstižné😍🤗

rakuten555
21. apr 2019

@bettynak ja nemám skúsenosti s Gertou, ale na východe je jedna ukrajinská zena ktorá vesti a aj pomáha pri problémoch v živote čo sa týka vzťahov, práci,zdraví a veľmi ucinne rituály ma pri ocistovani ak ma niekto problem

ruthbozova
21. apr 2019

@lili2207 napriek tomu v tých kostoloch prebýva, osobne, s Telom i dušou, Krvou i Božstvom, až tak sa k nám znižuje. Dojemne. ❤️🌼

ruthbozova
21. apr 2019

Bola som osobne pri osobnom rozprávaní slovenskej veštice,v jej rodine sa vestenie dedilo z generácie na generáciu, z takého rodinného prekliata sa ťažko dostáva (všetko, čo píšem sú jej vlastné slová ) študovala na slovenskej carodejnickej škole, 1.skuska bola prejsť cez zavreté dvere. Ale nejdem rozpisovať všetky otrasnosti. Satana videla a počula ako duchovnú osobu, ducha. Prijala katolícku vieru, všetkého sa vzdala. veštenie, amulet, karty, čary všetko čo s tým súvisí, biela, čierna, červená mágia, je Veľké Zlo a spojenie so Zlým Duchom Satanom, Zlý jej v živote robí veľké prekážky, ale už sa nebojí, jej sila je v Bohu.

thekacicaa
22. apr 2019

Tak v mojom prípade celkom výstižne popísala isté osoby v mojom živote, aj mňa a moje problémy. Na konkrétne otázky mi nedala priamu odpoveď, ale môže byt, že videla niečo negatívne, tak radsej nechcela povedať.

lili2207
22. apr 2019

@thekacicaa ono je to tak,ze gula niektore veci este nechce odhalit ,ci nenastal ten spravny cas pochopit to ,viem to podla seba ked som sa tiez naposledy pytala nebola som nadsena ale malo to tak byt proste som sa mala odovzdat do Bozich ruk a splnilo sa mi to do bodky ale vdaka tomu som to prijala uplne s kludom a ovela lahsie sa mi cez to prechadzalo bez zbytocnych emocii a naozaj citim tu podporu zhora❤

lili2207
2. máj 2019

Este raz sem davam kontakt na Gertika aj ked je na prvej strane tejto diskusie😉nakolko mi dost ludi za nu pise do sprav pre kontakt na nu 0948633382 gertik77@gmail.com 😊

anna999
2. máj 2019

@lili2207 poprosim kontakt na vesticu, dakujem

lili2207
2. máj 2019

@anna999 uz som ho tam dala😉😊

mimiqa
2. máj 2019

Vestica Gerda je top....aj osobne som snou bola..❤

katka2505
6. máj 2019

Baby a tie,ktorym vestila uz davnejsie a vedia povedat,ci sa to splnilo,naznacila vam vestbou nejako nepriamo aj smrt niekoho blizleho?

lili2207
8. máj 2019

@katka2505 mne áno a splnilo sa ale vdaka tej veštbe som to úplne ináč vnímala...

petka3012
8. máj 2019

@mirkazdenko ano, clovek by o mal citit, ze sa tomu chce venovat. Ale v dnesnej dobe sa tomu venuju aj ludoa, ktori o tom nemaju ani sajnu, co to je a a co vsetko to obnasa. Vrhnu sa do toho ako do hry. Lenze kazda hra ma urcite pravidla a v kazdej hre je aj protihrac, ktoreho je dobre aj respektovat. Preto je dobre, ak dalej sa ludia "ucia" a zasvacuju tymi, ktori sa tomu venuju a ovladaju. Maju skusenosti a mozu pomoct, poradit. Viem, o com hovorim, mam s tym osobne skusenosti.

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 ak si dobre pamatam ty vestis. vies mi prosim vysvetlit preco niektorým ludom vyklad nevychadza ? niekto je s danym clovekom spokojny a vychvaluje do neba a niekto ako ja si dam urobit vyklad a vedla jak ta jedla ? poviem priklad podla vestic aj tu na MK by som mala rodit mat dieta ( asi futbal 11) neviem kolko krat a furt nic , roky . odostup od vestenia vzdy pol roka minimalne

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina ano, mam s tym skusenosti. Dokonca mam aj dlhorocnu klientku s podobnym problemom. Az kym nepochopila a neprijala to, ako to je, tak karty ukazovali tak, aby bola spokojna.
Niekedy to je zasa o tom, ako clovek je momentalne myslienkovo nastaveny.
Obcas sa stava, ze clovek nevie prijat urcitu odpoved, alebo nema akurat vediet tu odpoved, tym padom.karty neukazu to, ako to bude.
Ale tak na to, co sa pytas ty, tu by som sa drzala toho nastavenia vnutorneho alebo este mozno aj toho, ako sa potom k tomu ten clovek stavia. Ci tomu chce zabranit alebo to nejak zmenit a pod.
Dalej mozu mat vplyv na to aj ine osoby v okoli o daneho cloveka, ktoreho sa tyka vyklad. Vsetko ma nejaku suvislost, a vsetko, co sa okolo teba deje, ti moze zmenit zivotne udalosti.

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 tak u nas to chceme roky obaja podriadili sme tomu praveze vela a urobili sme svetko preto aby to dobre dopadlo a aj tak nic, ok keby cas sa posunul o par mesiacov tyzdnov ok ale toto mi hlava neberie