icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina a mozno prave je to sposobene tym, ze ste tomu venovali alebo venujete vela casu. A mozno idete prave tym nespravnym smerom a mate hladat ine moznosti.
Mozno pride v tej dobe, ako by sa to uz mohlo aj podarit, neistota, alebo mozno zavahanie. Tazko povedat. Ale mam s tym skusenosti. Tu uz by som potom skusila patrat po tom, ci nenastal problem kvoli niecomu/niekomu. Pripadne ci sa to "nededi"

katka2505
8. máj 2019

@petka3012
Ty vestis?A mohla by si mi?

petka3012
8. máj 2019

@katka2505 samozrejme, mozeme sa dohodnut na vyklade, ale cez IP

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 tak nededi lebo ostatní su ok 🙂 a riesime to medicinsky. ine moznosti nie su .. aspon o nich neviem

lili2207
8. máj 2019

@petka3012 velmi pekne a pravdivo si to napisala😉

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina tak ano, medicinsky, len mozno su aj ine moznosti, mozno ak nejak inak sa da. Pripadne niekomu pomahaju bylinkarky, cinska medicina, pod.

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 na hyponoze som bola a este idem akupunkturu skusit 🙂

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina no vidis, drzim palce 🙂 <3 mozno aj kineziologia - neskusala si? ( to je prave to spominane dedenie - urcitr bloky v cloveku, ktore sa dedia). A ta cinska medicina, ta je vraj tiez super.

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 nie to som neskusala na akom principe to frci ? dakujem ♥

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina kineziologia je testovani pomocu svalov, testuje sa kedy, kto a aky blok sposobil cloveku. Potom sa to riesi vlastne bud nejakymi "cvikmi" alebo "afirmaciami"a pod. Je to sice zdlhavejsie, ale poznam ludi, ktori chodia s "obycajnou" chripkou k ludom, ktori sa to mu venuju a pomaha im to.
A ak sa mozem opytat, mas nejaky zdrav. problem, alebo manzel, kvoli ktoremu sa vam nedari?

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 nie nic sme par na ktorý je medicina este kratka 🙂 momentalne

petka3012
8. máj 2019

@bykaterina chapem, drzim palce, silno. budem na teba mysliet ♥

bykaterina
8. máj 2019

@petka3012 dakujem no posledny pokus 🙂 bude

matkinamamina
30. máj 2019

Dievcata prosim Vas tym, co vestila Gerta buducnost z mailu a napisala Vam ohladom nejakej straty, naplnilo sa to? Dnes mi poslala mail, velmi vela veci mi napisala, ktore nemala odkial vediet. Vsetko sedelo, jedine na konci mi napisala, ze na konci kalendarneho roka ma caka strata, zufalstvo, dno, ze budem mysliet, ze to uz horsie ani nemoze byt... opytala som sa jej, ci sa ta strata tyka smrti, povedala, ze oni taketo veci nemozu hovorit. Tak chcem vediet, ci niektorej z vas nieco taketo napisala. Normalne mam obavy z konca roka....

thekacicaa
30. máj 2019

@matkinamamina Ahoj, mne nepredpovedala az take zle, ale v podstate tiez ma nic ruzove necaka. Ale to, ze ti to povedala, ti dava aspon moznost sa na to psychicky pripravit. Smrt je vzdy strasna. Ale treba s nou ratat. Nikdy nevies, kedy sa co komu moze stat. A na to netreba ani ziadnu vestbu. Treba zit tak, ako by kazdy jeden den bol ten posledny. Zial vela ludi na to zabuda a potom ich takato strata moze psychicky znicit. Snaz sa na to nemysliet, vaz si ludi okolo seba, zi s vdacnostou a pokorou. Vsetko sa deje z nejakeho dovodu. Mozno toto je prave tvoja zivotna skuska. Kazdy mame tu svoju, ver tomu, ze nie si v tom sama. Prajem vela sily <3

katka2505
30. máj 2019

@matkinamamina
Mne pisala,ze teraz v juni mam velke upozornenie ma stratu alebo ukoncenie niecoho,klasicke dno,znicenie a pocit,ze je nieco stratene.Ze vo mne citi bolest,zial a smutok,zufalstvo a nebudem verit vo svoje schopnosti.A ze sa nemam branit lebo ked to prekonam,tak sa bude moj zivot zlepsovat

lili2207
30. máj 2019

@matkinamamina ja som tu uz pisala na mk jednej kocke tiez som nemala dobru vestbu ale vdaka nej ked to prislo som to ovela lepsie znasala nepanikarila som lebo som vedela,ze je vsetko tak ako ma byt a zhora mi pomozu😉😊

bykaterina
30. máj 2019

@matkinamamina to môže byť aj strata práce, Alebo krádež autá.... nemusí to byť vôbec smrť

mimiqa
Autor odpoveď zmazal
lili2207
30. máj 2019

@thekacicaa oni tieto veci sa nam pre nieco deju,usmernuju ,posilnuju ,proste smeruju k tomu nasmu vysnivanemu cielu ,zhora maju pre nas urcite plany,ktore mi ako ludia nemozeme vidiet a nasa mysel ich ani nemoze pochopit ci je to karma ,ci osud nie je to o tom,ze sa,nam chcu pomstit alebo nebodaj trapit tam hore nas miluju a chcu pre nas to najlepsie 😉 vidim to aj na sebe a je to super pocit ,ze sa niekto o nas takto stara 😊😉❤

lili2207
30. máj 2019

Mne velmi pomaha motlitba ani nie to klasicke otcenas odrapkane atd ale proste komunikacia ako s najlepsim priatelom dokonca aj v aute ked soferujem spolu kecame😂 je dolezite aj podakovat nielen prosit 😊😉baby ani by ste neverili ako to vsetko pomaha 😉😚 ❤

thekacicaa
4. jún 2019

Inak musím povedať, že aj keď osoby v mojom okolí aj moju životnú situáciu popísala úplne dokonale, z tej vestby budúcnosti mi teda zatiaľ nič nevyšlo. A to mi dala aj približne mesiace, kedy sa čo bude diať. No môj život ide ďalej, tak ako doteraz, nič z toho sa nestalo. A to som sa nesnažila ničomu vyhnúť ani to privolat, lebo ani nemám ako. Tak neviem, čo si mám o tom myslieť.

tiimka
5. jún 2019

@thekacicaa
Neobrátite sa k veštcom, vyvolávajúcim duchov, ani sa nepojdete pýtať k vedomcom zanečisťovať sa nimi. Ja som Hospodin, váš Boh. (Levitikus 19:31 Biblia)

co si mas o tom mysliet? Ze vestenie je okultine. Kazdy kto veri v Boha a zaroven vyhladava vestenie ide proti Boziemu slovu, v pisme je totiz vestenie zakazane. Neda sa sediet na dvoch stolickach, kto veri v Boha nema ho co pritahovat vestenie. Pretoze kazda vestica nevie sama od seba nic, na to, aby nieco vedela, prijala vesteckeho ducha. Tento duch nie je od Boha, dokaz o tom je v biblii. Ak nie je od Boha, potom je uz len druha moznost. Vestecky duch je teda demonsky duch, hoci sa vam vestica moze zdat byt mila. Vsetko co vestica vie, vie cez vesteckeho duch, ide o demonsky svet, ktory je tu, ktory pozna kazdeho cloveka, skuma ho od narodenia, pozna ho, pamata si jeho minulost. My ludia tento svet nevidime, nepocujeme, pokial sa mu neotvorime ako napr. vestica. Preto vestica vie zaujimavosti z nasej minulosti, z nasej pritomnosti. Pokial vsak ide o buducnost, tak tu pozna LEN Boh. Demoni su vsak inteligentne bytosti a hoci do buducna nevidia, dobre predpokladaju, tipuju, (mozno si veci zariadia aby buducnost vysla, to je ake len moja uvaha), preto niekomu buducnost vyjde, niekomu nie.

Clanok s versami z Biblie o vesteni:
https://archazmluvy.wordpress.com/2013/07/11/ve...
@lili2207

soldi
5. jún 2019

@thekacicaa nemusi to casovo sediet uplne presne. niekedy si az spatne uvedomis, ze ono sa to uz vlastne stalo.
neviem, ja som tu jej vestbu nikdy nebrala zavazne, skor len pre zaujimavost, neviazala som sa na to.
a doteraz som sokovana, kolko sa z toho splnilo 😀 a uvidime, ci sa este dalsie veci splnia, lebo mne napisala veci aj na dlhe roky dopredu

adusik232
24. jún 2019

Baby,takze som si aj ja dala vyvestit,ale ocakavala som toho viac...co sa tyka minulosti mi nepovedala nic.Na otazky mi odpovedala,ale u niektorych mi napisala,to co si vlastne myslim...

marjuk
25. jún 2019

@adusik232 ahoj, ak sa môžem spýtať, ktorý výklad si si dala vyveštiť? Rozmýšľam, len som sa neodhodlala si dať vyveštiť 🙂

adusik232
25. jún 2019

@marjuk ahoj,dala som si z kristalovej gule vyvestit...

nada89
Autor odpoveď zmazal
babyttcirl
31. júl 2019

Caute, AJ ja som si dala vestit a zajtra mi vyvesti.. dam vediet co a ako🙂. O mne nevie absolutne nic. Som zvedava co to bude!

lili2207
31. júl 2019

@babyttcirl juj tak daj potom info😉